- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
- Konu Sahibi dangerousangel
-
En son ceket elbise aldım şimdi ben üsturuplu muyum üsturupsuz mu
Trendyolmilla bu konuda çeşitlilik sahibi bir butik bence bir bakin.valla bende artik duz basic bulamiyorum hep salas hep yazili yerini bilen varsa banada soylesin
Aaa edepsiz ahlaksizz namussuz shajajajaj ahahahahhahahahah ramazanda erkekleri tahrik etmeye utansana ahahaha50/50
Sen yine iyisin ben dün totomdan 5 parmak aşağıda mini giydim beli yüksek, usturup -100
Al Benden de o kadar. Suan 4 kilo fazlam var ama hamile kalmadan once de vardi biraz fazla o yuzden alisveris yapmak filan istemiyorum. Gecenlerde sütyen almaya gittim görevli kız abla toparlayici vereyim mi baya sarkmış dedi o an orada kendimi çok kötü hissettim. 80 neden göğsüm şimdi 90 95 neden olmuş çok sinir bozucuHenuz dogum.kilolarimi veremedigim.icin icimden hic birsey almak da gelmiyor giymek de
Aaa edepsiz ahlaksizz namussuz shajajajaj ahahahahhahahahah ramazanda erkekleri tahrik etmeye utansana ahahaha
Ben de bi kadin olarak giyinmeyi seviyorum.yoneticiyim.stilettolar elbiseler seviyorum.lakin calistigim ortamdaki kadinlarin geneli ozensiz hanimlar.ne giydiklerine pek dikkat etmedikleri icin ben fazla dikkat cekiyorum.hatta topuklu ayakkabi giyme rahat edemezsin diyen bile oldu.ben rahatim deyince ben de giyerdim eskiden dogum yapinca giyemiyorum falan dedi.sanki ben aldim ayagindan ayakkabiyi.bi de garip bakislara maruz kaliyorum.kadinlar sanki dis biliyor gibi.ilginc bir yerdeyim.ortama uyayim mi uymayayim mi kararsizim.aman 3 gunluk dunya bosver ne halleri varsa gorsun diyorum.bi yandan is iliskimiz etkileniyo sanki.ben de bilemiyorum.bilen varsa yazsin
Sizi kimsenin rencide etmesine müsaade etmeyin.Gecenlerde sütyen almaya gittim görevli kız abla toparlayici vereyim mi baya sarkmış dedi o an orada kendimi çok kötü hissettim.
Sokağa çıktığımda insanların göğsüme veya bacaklarıma yiyecek gibi bakmasından rahatsız olduğum için artık bi tık daha usturuplu giyinmek istediğimi söyledim sadece.açık giyen usturupsuz değil yani isteyen istediğini giyer tabikiAçık giyinmek usturupsuz mu yani???
Öff buradaki her konuda ne yapsak usturupsuz, edepsiz falan ilan ediliyoruz arkadaş.
Valla ben nasıl rahat ediyorsam öyle giyiniyorum. Günlük hayatta spor giyiniyorum tam anlamıyla Spor . Gittiğim yerlere göre spor şık karıştırdığımda olur aldığım düz şeyleri kendim d hareketlendirebiliyorum.Merhaba ben 24 yasında açık bir bayanım.sorunum şu ki giyecek bir şey bulanıyorum.mesela bir sürü pantolonum var ama hepsi aynı tarz kot renkleri farklı sadece.üstlerim de aynı tarz sıfır kollu vs.zaten eskiden baya açık alırdım kıyafet şimdi usturuplu olmaya çalışıyorum biraz daha.mağazalarda da güzel şeyler hiç bulamıyorum.maddi takıntım abartı olmamak şartıyla yok.stil önerisi olan güzel parça paylaşacak olan var mi ?
oraya bakiyorum aslinda ama daha once hic almadim bedenleri nasil onu bilemedigim icin alamiyorumTrendyolmilla bu konuda çeşitlilik sahibi bir butik bence bir bakin.
Görevli kız çok ukalaymış yalnızAl
Al Benden de o kadar. Suan 4 kilo fazlam var ama hamile kalmadan once de vardi biraz fazla o yuzden alisveris yapmak filan istemiyorum. Gecenlerde sütyen almaya gittim görevli kız abla toparlayici vereyim mi baya sarkmış dedi o an orada kendimi çok kötü hissettim. 80 neden göğsüm şimdi 90 95 neden olmuş çok sinir bozucu
tamam teşekkür ederimKotona bakabilirsiniz. ..Boynere bakabilirsiniz oralarda gözüme çarpmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?