• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl giyiniyorsunuz?

Açık bir kadın olarak diyorum ki; giyimde vücut yapınız ve karakteriniz de çok önemli. Mesela çılgın bir kadın ama giyim tarzı ağırbaşlı kadın gibi veya tam tersi. Yüzlerce örmek var bu şekilde.
Stil yaratmak İçin bunlar önemli.

Ben de bi kadin olarak giyinmeyi seviyorum.yoneticiyim.stilettolar elbiseler seviyorum.lakin calistigim ortamdaki kadinlarin geneli ozensiz hanimlar.ne giydiklerine pek dikkat etmedikleri icin ben fazla dikkat cekiyorum.hatta topuklu ayakkabi giyme rahat edemezsin diyen bile oldu.ben rahatim deyince ben de giyerdim eskiden dogum yapinca giyemiyorum falan dedi.sanki ben aldim ayagindan ayakkabiyi.bi de garip bakislara maruz kaliyorum.kadinlar sanki dis biliyor gibi.ilginc bir yerdeyim.ortama uyayim mi uymayayim mi kararsizim.aman 3 gunluk dunya bosver ne halleri varsa gorsun diyorum.bi yandan is iliskimiz etkileniyo sanki.ben de bilemiyorum.bilen varsa yazsin
Nasil mutluysaniz oyle devam edin , kimse icin kendinizden taviz vermeyin

siyah uzun elbıse sızı her zaman kurtarır hem görnmek ıstediğiniz zaman hem de görünmek ıstemediğiniz zaman .
kot pantolon beyaz tişort spor görünmenızı sağlar. kot pantolonu zaten pek çok şeyle kombın yapıp ister klasik ister spor görünebılırsnız.
yaz için uzun elbıselerı çok sevıyorum.
bunun dışında bu sene mom pantolonlar çok moda olacak gıbı duruyor. yaz için beyaz panolonda güzel oluyor.
seçim bol yani...

Az önce şöyle bi gömlek aldım mesela

Eklentiler

• 68107059-E140-44F6-AE7F-715A76F48A66.webp
    68107059-E140-44F6-AE7F-715A76F48A66.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 80
tayt ile yapılacak her türlü kombine varım. pantolon varsa ben yokum.

yazın tayt üzerine büstiyer kışın tayt üzerine hoodie. ayakta hep sneaker.

genelde aksesuarlarla havayı değiştiririm. mesela siyah tayt ve büstiyerle hem sabah kahvaltıya giderim, hem de kırmızı oje sürüp iki bileklik bir saat bir de yüzük takınca gece eğlenmeye çıkarım.

fırfırlı bilmem neli kıyafet giymiş birini görünce içimden “yani cidden bunu isteyerek mi giyiyorsun silah zoruyla mı??” diye sormaktan kendimi alamıyorum bir de.

Kişiliğiniz nasıl, dışarıya nasıl bir intiba vermek istiyorsunuz ? Giyim bana göre kimliği yansıtan bir şey.İnsanlar kişiliklerine göre tarz belirliyorlar ya da ben öyle yapıyorum.Üzerimde hayal edemediğim bir şeyi almam.Kıyafetin kişilik analizini yaparım çoğunlukla ve ona göre kendime uygun hissediyorsam alırım.Hediye paketi gibi kıyafetlerden hoşlanmıyorum mesela, ya da beni çok çılgın, uçuk gösterecek şeyleri almıyorum.Mağazalarda çok istediğim şeyleri bulamıyorum zaten, nadir olarak beğendiğim varsa dolaşırken alırım ama genelde bir kaç net mağazası var oralardan bakıyorum kafamdaki kıyafetlere.İsterseniz isim veririm ama zaten çoğumuzun bildiği yerlerdir sanırım.

Kişiliğiniz nasıl, dışarıya nasıl bir intiba vermek istiyorsunuz ? Giyim bana göre kimliği yansıtan bir şey.İnsanlar kişiliklerine göre tarz belirliyorlar ya da ben öyle yapıyorum.Üzerimde hayal edemediğim bir şeyi almam.Kıyafetin kişilik analizini yaparım çoğunlukla ve ona göre kendime uygun hissediyorsam alırım.Hediye paketi gibi kıyafetlerden hoşlanmıyorum mesela, ya da beni çok çılgın, uçuk gösterecek şeyleri almıyorum.Mağazalarda çok istediğim şeyleri bulamıyorum zaten, nadir olarak beğendiğim varsa dolaşırken alırım ama genelde bir kaç net mağazası var oralardan bakıyorum kafamdaki kıyafetlere.İsterseniz isim veririm ama zaten çoğumuzun bildiği yerlerdir sanırım.
Aynen bende çok ucuk kaçık değil ama Yaşımdan da büyük gösterecek şeyler giymek istemiyorum.ağırbaşlı görünmek istiyorum ama asla yaşlı ve içi geçik değil :)

Son birkaç yıldır paso tayt giyiyorum. Yaz kış giyiyorum. Kilo versem de üzerime oluyor, alsam da oluyor. Hiç öyle küçük geldi, büyük geldi derdi yok. Asker deseninden tut, sade renklere, allı güllü desenlere varana kadar bir sürü taytım oldu. Üstüne tişört. Valla rahatlık buymuş. Kot pantolon ara sıra giyiyorum yine. Yazın elbise de giyerim çok. Ayaklara sandalet veya terlik. Moda falan bilmem, ne rahatsa bana moda odur. Renkleri uysun yeter.

havuç pantolon önerisi çok gelmiş ama 40+ bedende ben hoşlanmıyorum.
vücut şekliniz önemli.
nerede giyeceksiniz? ten renginiz, saç renginiz, saç şekliniz vs..
aksesuar kullanıyor musunuz?
tarzınızı nasıl tanımlıyorsunuz?
böyle orta yerden anket gibi oluyor, herkes kendi tarzını anlatıyor :)

Kot üzerinde düz renk bluz. Ayagina cıvıl cıvıl bir spor ayakkabi. Ya bileklik küpe, ya bileklik kolye aksesuar. Küçük omuzdan çanta. Al işte sana gencecik 24 yaş :)

1.73 boy 62 kiloyum .38 bedenim.vücut yapısı konusunda biraz şanslıyım galiba ne giysem güzel duruyor.sanki biraz omuzlarım dar

Giyim tarzımın Acun'un dişi versiyonu olduğunu söyleyebilirim.

Yazın, günlük düz renk bi deniz şortu ki genellikle siyah renk favorimdir, üstüne düz siyah ya da beyaz tişört. Kot şort, sandalet, tişört, bazen tayt, tişört ve spor ayakkabı, bazen dümdüz penye elbise spor ayakkabı ya da dolgu topuklu bir seyler, eller cepte, en fazla omzumda bi kot ceket vb.
Sonra aaa yaz bitmiş.

Kışın da bunların kalın versiyonları:
Opak çorap, kışlık kumaşlardan şort, bot düz kazak falan fıstık. Tayt-kazak bootie vb.

Arada eserler seksili topuklu ayakkabı giyesim gelir, ona göre de ayar çekerim.
Aksesuar olarak pek takıp takistiran biri değilim, işte yazın bi halhal filan takmayı severim.

Gömlek pek giymem, asla giymem dediğim şeyler de desenli, pullu, boncuklu ışıltılı parıltılı, güllü dallı şeyler.

Ya buna çok katılıyorum.
Hani spor giyinir, çok takmıyordur vs kendi bileceği iş.
Ama ben çok özenirim, süslenip püslenirim, her gün makyaj falan yaparım.
O yüzden bazen insanlar acayip karşılayabiliyorlar ama ben kendime bakıp aynada beğenirsem mutlu oluyorum :)
O acayip karşılamak değil bence apaçık kıskanıyorlar benim çevremdeki hanımlarda öyle birde üstünüze yakışıyorsa giydiğiniz kıskançlık ve gizli gizli süzen bakışları yakalıyorsunuz benim hoşuma gidiyor ama bir kadın özenmeli giyimine ve her zaman bakımlı olmalı

Valla tarzım genelde böyle, umarım biraz fikir olur🌸

Eklentiler

• Screenshot_20190526-231937~2.webp
    Screenshot_20190526-231937~2.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20190526-232001~2.webp
    Screenshot_20190526-232001~2.webp
    28 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20190526-232005~2.webp
    Screenshot_20190526-232005~2.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20190526-232009~2.webp
    Screenshot_20190526-232009~2.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20190526-232107~2.webp
    Screenshot_20190526-232107~2.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20190526-232323~2.webp
    Screenshot_20190526-232323~2.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 55
Aldım dediğiniz gömlek ben "burda yokum beni görmeyin" mesajı veriyor. Beyaz gömlek iyidir, hoştur ama modeli ve kumaşı önemli.

Jeanlerden bahsettiğinize göre spor giyiniyorsunuz daha çok. Bu sene çizgili keten tulumlar ya da salopetlerle diz altı desenli kloş etekler çok moda altına sneaker ya da espadrillerle. Boyunuz kısaysa tercih etmenizi önermem. Ben bir sonraki sezon modası geçecek bu tip şeyleri tercih etmem ama moda takip edenler bu sene bunları tercih ediyor. Bir de yine bol, kumaş, yüksek bel şortlar üzerine büstiyerle pek revaçta.

O acayip karşılamak değil bence apaçık kıskanıyorlar benim çevremdeki hanımlarda öyle birde üstünüze yakışıyorsa giydiğiniz kıskançlık ve gizli gizli süzen bakışları yakalıyorsunuz benim hoşuma gidiyor ama bir kadın özenmeli giyimine ve her zaman bakımlı olmalı

Accık daha erken kalkıp onlar da süslensinler o zaman kıskanmaya gerek kalmaz :))

Back
X