ona son bi msj yazdım..
****beni ne olarak gördüğünü bilmiyorum ama ben ömrüm botunca ne başkası yüzünden yaşadıgım aşağılanmayı,başkası yüzünden üstüme yürümeni ve yine başkası yüzünden atılan yüzüğü unutmayacağım..kendince dvranırken herşey yerinde duryo sanıyosun ama unutma geri döndüğünde bu köprüden ne sular geçmiş olacak.hep mutlu kal benle mutlu olamaşsın ama bundan sonra olusun umarım.hoşçakal******
bu iş bitti
olmaz ya mesajmı attın böle. keşke bekleseydin biraz daha
ama insan dayanamıyor degilmi ne olacaksa biran önce olsun diye.
ona son bi msj yazdım..
****beni ne olarak gördüğünü bilmiyorum ama ben ömrüm botunca ne başkası yüzünden yaşadıgım aşağılanmayı,başkası yüzünden üstüme yürümeni ve yine başkası yüzünden atılan yüzüğü unutmayacağım..kendince dvranırken herşey yerinde duryo sanıyosun ama unutma geri döndüğünde bu köprüden ne sular geçmiş olacak.hep mutlu kal benle mutlu olamaşsın ama bundan sonra olusun umarım.hoşçakal******
bu iş bitti
canım hiç üzme kendini diicem ama 18 yaşında bi kız için
boş yere birbirinizi üzmüşsünüz
tamam belki kızda bişeyler vardı nişanlına karşı
ama bence nişanlın ona kardeş gözüyle bakıyordu
yazık etmişsiniz birbirinize
umarım bi mucize olur da düzelirsiniz....
ilk msjımla alakalı bişey demedi:26:
okudunmu ddm cp yok..
kızlar tutun beni ya yazmak istemiyorummmm...
sakın yazma sakın.hatta telini kapa at bitarafa..
tm cnm ama neden cvp atmadı ki?
bence trip atıyo..başka sebebi sanmıyorum olsun.ama tabi sen daha iyi tanıyosun onu.ben öyle tahmin ediyorum.
hadi artık ya barışın çatlıcam valla burada işi gücü bırakktım sizi bekliyorum
sorun halloldu.zaten silinmiş canım.problem yok yani..herkes de sizi merak ediyo.inş. olumlu bişiler olur:)
aynısı olmuş msjınVallahi güzel bi gelişme okumak için takip ediyorumm süreklii.. İnşallah düzelirsinizz..
Nişanlında biraz gayret etse çözülmücek bişey değil bu... Ama kesinlikle hatalı olan sen değilsin...Bu yüzden bekle ve o gelsinn
aynen dedğin gibi gayret etse bukadar sürmezdi hatta bunlar yaşanmazdı..Vallahi güzel bi gelişme okumak için takip ediyorumm süreklii.. İnşallah düzelirsinizz..
Nişanlında biraz gayret etse çözülmücek bişey değil bu... Ama kesinlikle hatalı olan sen değilsin...Bu yüzden bekle ve o gelsinn
şöyle güzel güzel naz da yapamıyorum ağzımın tadıyla...arasın artık ya erkek naz yaparmıkadın naz yapar dimi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?