Nasıl geldik bu hale?

güya arkasından iş çevirip kendimi rezil etmişim(kızı ilk arayıp kim oldugunu öğrenmemden bahsediyo)..ona güvenip inanmamışım..öle haber yollamış..

Son düzenleme:
kızları suçlama durumlları yok mu bu erkekleriinnnnn

sana nasıl kıyabilir ya..bunca yıl birlikteymişsiniz saçma bir insan yüzünden yapılır mı? hatasını anlamalı..sonuna kadar sabret canım.bu arada ailesi gelmedi daha dimi?senin ailen falan biliyo mu bu durumu?

gelmediler cnm .gecen hafta bbasının prostat kanseri olddugnu öğrendik onla ugrasıyolarmış..kararı nişanlımdaymış.beni abisi aradı akşamüstü.cnm nolmuş böyle bak bu çocuk oyuncagı deil düzeltin bu durumu üzmeyin bizi dedi..söledim tek tek olanları haklısın ama ara hadi aranız düzelsin kimse duymadan ddi.

kendisi vaicanının rahat olmayacagı bişey yapmamış yapmazmışta.ben güvenmemşim anlatımış ama inanmayıp aramışım mışşşş!!!!

geçsin bu ayakları
bi sevgilim vardı oda böyleydi
hatta bundan daha beterdi

sürekli hata yapan bendim ona göre
aşk acı veriyor 2yıl oldu biteli halla aşık olamıyorum kimseye

geçsin bu ayakları

aslı çok iyi okadar iyi niyetli ki eminim zoruna giden bu olmuştur.ona güvenmeyip aramam ve kendmi rezil etmem.heriki tarafta kendine göre haklı anlamadım ben bu işi yaa
bende eminim kimseyi sevemem artık

geçsin bu ayakları

bence bazen birini sevmektense hiç kimseyi sevmemek aşık olmamak daha iyi..bence en iyi yapılıcak şey bol bol dua etmek..sonuç ne olursa olsun Allah hayırlara ulaştırsın inş.

bence bazen birini sevmektense hiç kimseyi sevmemek aşık olmamak daha iyi..bence en iyi yapılıcak şey bol bol dua etmek..sonuç ne olursa olsun Allah hayırlara ulaştırsın inş.

çok dua ediyorum

biri gelip üzecekse beni yalnız olmayı tercih ederim..

esmer cnm sürekli kendini suçlayıp üzülmmee kıyamam yyaa

çok dua ediyorum

biri gelip üzecekse beni yalnız olmayı tercih ederim..

esmer cnm sürekli kendini suçlayıp üzülmmee kıyamam yyaa

haklıyken haksız oldum ona yanıyorum..aramasaydım belkde haklı oldugumu düşünecekti.

yüzük atacak kadar büyük mevzu değil

erkek bir tuhaf :44::44:

aramışta olsan kıskansanda ona göre haksızda olsan
sadece tartışması lazımdı yüzük atması gerekmez garip :44:

sende aynen şunları düşünüyorsun:
"keşke aramasaydım, bu kadar kıskanıp üzerine düşmeseydim, ayrılmamız benim yüzümden..."
diyerek üzülüyorsun.

dogru yüzük atacak kadar deil ama sadece bu olay olsaydı..bunun gibi mevzular yüzünden sabahlara kadar aglayarak tartışmalarımız oldu 2 yıl boyunca belki haklı belki haksız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…