ben de bu konularda sen gibiyimdir böyle düşünürüm..acaba dedim bir erkek gözüyle nasıldır diye.senin olayı nişanlıma anlattım.o da sana hak verdi.nasıl yüz vermişki foto bile çekilmişler dedi.eğer biz böyle olsaydık sen o kız yüzünden mutsuz olsaydın kavga etseydik kızı alırdım karşıma nişanlım rahatsız oluyo böyle böyle anlatır senle görüşmek istemiyorum derdim diyo.ne yani o kız ne kadar önemliki o kız için seni kırıcam diyo.kimse bizden bizim huzurumuzdan önemli olamaz diyo..şimdiye kadar ben de sen gibi bu kız iyi değil samimi davranma konuşma onunla derdim.sağolsun hiç kırmadı beni.bu tamamen yasakçılık değil.kimi kız vardırmesafelidir aklı başındadır ozaman nişanlım niye konuşmasın derim bende.işte bazen densizler oluyo anlıyosun ve istemiyosun konuşmasını.bu da çok normal.kızı anlattığımda bile hııı bilirim o kızları dedi abi deyip neler düşünür onlar.bir de o yaşta daha büyük yaştaki erkeklere karşı daha fazla ilgileri vardır.o nasıl anlamamış da üzmüş yazık kızı dedi..sonuna kadar haklısın.bu huyundan ya vazgeçer ya vazgeçer bence..hiç bir geri adım atma.anlasın bakalım kim daha kıymetli..
ben de bu konularda sen gibiyimdir böyle düşünürüm..acaba dedim bir erkek gözüyle nasıldır diye.senin olayı nişanlıma anlattım.o da sana hak verdi.nasıl yüz vermişki foto bile çekilmişler dedi.eğer biz böyle olsaydık sen o kız yüzünden mutsuz olsaydın kavga etseydik kızı alırdım karşıma nişanlım rahatsız oluyo böyle böyle anlatır senle görüşmek istemiyorum derdim diyo.ne yani o kız ne kadar önemliki o kız için seni kırıcam diyo.kimse bizden bizim huzurumuzdan önemli olamaz diyo..şimdiye kadar ben de sen gibi bu kız iyi değil samimi davranma konuşma onunla derdim.sağolsun hiç kırmadı beni.bu tamamen yasakçılık değil.kimi kız vardırmesafelidir aklı başındadır ozaman nişanlım niye konuşmasın derim bende.işte bazen densizler oluyo anlıyosun ve istemiyosun konuşmasını.bu da çok normal.kızı anlattığımda bile hııı bilirim o kızları dedi abi deyip neler düşünür onlar.bir de o yaşta daha büyük yaştaki erkeklere karşı daha fazla ilgileri vardır.o nasıl anlamamış da üzmüş yazık kızı dedi..sonuna kadar haklısın.bu huyundan ya vazgeçer ya vazgeçer bence..hiç bir geri adım atma.anlasın bakalım kim daha kıymetli..
güya arkasından iş çevirip kendimi rezil etmişim(kızı ilk arayıp kim oldugunu öğrenmemden bahsediyo)..ona güvenip inanmamışım..öle haber yollamış..
bence bu durumda arkadan iş çeviren sen değil o oluyo..
öle ama kabul etmiyo
kızları suçlama durumlları yok mu bu erkekleriinnnnn
sana nasıl kıyabilir ya..bunca yıl birlikteymişsiniz saçma bir insan yüzünden yapılır mı? hatasını anlamalı..sonuna kadar sabret canım.bu arada ailesi gelmedi daha dimi?senin ailen falan biliyo mu bu durumu?
kendisi vaicanının rahat olmayacagı bişey yapmamış yapmazmışta.ben güvenmemşim anlatımış ama inanmayıp aramışım mışşşş!!!!
geçsin bu ayakları
bi sevgilim vardı oda böyleydi
hatta bundan daha beterdi
sürekli hata yapan bendim ona göre
aşk acı veriyor 2yıl oldu biteli halla aşık olamıyorum kimseye
geçsin bu ayakları
bi sevgilim vardı oda böyleydi
hatta bundan daha beterdi
sürekli hata yapan bendim ona göre
aşk acı veriyor 2yıl oldu biteli halla aşık olamıyorum kimseye
bence bazen birini sevmektense hiç kimseyi sevmemek aşık olmamak daha iyi..bence en iyi yapılıcak şey bol bol dua etmek..sonuç ne olursa olsun Allah hayırlara ulaştırsın inş.
bence bazen birini sevmektense hiç kimseyi sevmemek aşık olmamak daha iyi..bence en iyi yapılıcak şey bol bol dua etmek..sonuç ne olursa olsun Allah hayırlara ulaştırsın inş.
çok dua ediyorum
biri gelip üzecekse beni yalnız olmayı tercih ederim..
esmer cnm sürekli kendini suçlayıp üzülmmee kıyamam yyaa
haklıyken haksız oldum ona yanıyorum..aramasaydım belkde haklı oldugumu düşünecekti.
yüzük atacak kadar büyük mevzu değil
erkek bir tuhaf :44::44:
aramışta olsan kıskansanda ona göre haksızda olsan
sadece tartışması lazımdı yüzük atması gerekmez garip :44:
sende aynen şunları düşünüyorsun:
"keşke aramasaydım, bu kadar kıskanıp üzerine düşmeseydim, ayrılmamız benim yüzümden..."
diyerek üzülüyorsun.
aaaaa aradın mı sen?ne dedin peki?tepkisi neydi?
kızı arayıp işlettim ya onu diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?