• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl geldik bu hale?

canım son gelişmeleri okudum hakkından hayırlısı olsun tatlım telefonu evde bırakıp yürüyüşe filan çık en iyisi biraz :31: mesaj atmak istemiyorsun ya belki hem sende rahatlarsın yürüyüş iyi gelir.ya bu erkekler az değil sakın acıma sen neler çektin kaç gündür burda ben okuyorum tüm yazdıklarını inan hak veriyorum sana bi soğuk almışım üşütmüşüm demesine yelkenleri indirme tatlım bitmeyecek ilişkiniz ben inanıyorum ama biraz geri çek kendini anlasın yokluğunu,değerini :69: şimdi normal şartlarda eminim yanına gider bin bir itinayla bakardın hasta sevdiçeğine ama bilsin şimdi hiç nasıl oldun diye diye sorma bence değerini kıymetini anlasın :86: :86: hatta ben olsam iş arkadaşların arayıp sormadı mı diye laf bile sokardım :35: ay hiç az değilim hee :52:
hem bak kaynında aramış seni canım olacak olacak öyle kolay kolay bitmeyecek görürsün bak :66: :66:

Son düzenleme:
kızlar msj attı.
-akşam görüşelim çıkışta konuşalım..
olur! ddm
hatta cvp vermicektim bi süre,çaldırdı..
:46:

canım son gelişmeleri okudum hakkından hayırlısı olsun tatlım telefonu evde bırakıp yürüyüşe filan çık en iyisi biraz :31: mesaj atmak istemiyorsun ya belki hem sende rahatlarsın yürüyüş iyi gelir.ya bu erkekler az değil sakın acıma sen neler çektin kaç gündür burda ben okuyorum tüm yazdıklarını inan hak veriyorum sana bi soğuk almışım üşütmüşüm demesine yelkenleri indirme tatlım bitmeyecek ilişkiniz ben inanıyorum ama biraz geri çek kendini anlasın yokluğunu,değerini :69: şimdi normal şartlarda eminim yanına gider bin bir itinayla bakardın hasta sevdiçeğine ama bilsin şimdi hiç nasıl oldun diye diye sorma bence değerini kıymetini anlasın :86: :86: hatta ben olsam iş arkadaşların arayıp sormadı mı diye laf bile sokardım :35: ay hiç az değilim hee :52:

tatlım soguk algınlıgı deil ki aslında..aramızda bunun esprisi vardı bizim.
ayrılmıştık bidefasında aradı içiyoz falan ddi bende neden ddm,halbuki biliyorum ayrılıgımıza içtigini oda bildigimi biliyodu.neyse işte neden içiyosunki ddm gs-fb maçı vardı fener yenildi kupayı alamadı die demişti..bi süre durup kahkahalara bogulmuştuk ve barışmıştık..buda ona benzio hastayım ddi ya bende soguklardandır ddm :1:

kızlar msj attı.
-akşam görüşelim çıkışta konuşalım..
olur! ddm
hatta cvp vermicektim bi süre,çaldırdı..
:46:

Şükür yanii... Ne inatmış nişanlın...
İnşallah iyi geçer ve halledersiniz sorunları ...
Bütün kk. ca ağzımız açık ilişkinizin seyrini izliyoruzz... :60:

Şükür yanii... Ne inatmış nişanlın...
İnşallah iyi geçer ve halledersiniz sorunları ...
Bütün kk. ca ağzımız açık ilişkinizin seyrini izliyoruzz... :60:

valla ya çok inaatt normalde !!
Bütün kk. ca ağzımız açık ilişkinizin seyrini izliyoruzz...
pembe dizi oldu bende sonunu merak ediyorum valla:26::26:

tatlım soguk algınlıgı deil ki aslında..aramızda bunun esprisi vardı bizim.
ayrılmıştık bidefasında aradı içiyoz falan ddi bende neden ddm,halbuki biliyorum ayrılıgımıza içtigini oda bildigimi biliyodu.neyse işte neden içiyosunki ddm gs-fb maçı vardı fener yenildi kupayı alamadı die demişti..bi süre durup kahkahalara bogulmuştuk ve barışmıştık..buda ona benzio hastayım ddi ya bende soguklardandır ddm :1:

:1: :1: ay kız ne diyim ben sana ama çok sevindim canım ya gözlerin aydın amma ve lakin o aşüfte konusunda asla taviz verme :47: :47: Allahım sizi ayırması o küçük şeytana da haddini bildirsin nişanlın böyle gözün görsün,kulağın işitsin bu akıttığın yaşların hesabını versin :31:

:1: :1: ay kız ne diyim ben sana ama çok sevindim canım ya gözlerin aydın amma ve lakin o aşüfte konusunda asla taviz verme :47: :47: Allahım sizi ayırması o küçük şeytana da haddini bildirsin nişanlın böyle gözün görsün,kulağın işitsin bu akıttığın yaşların hesabını versin :31:

merak etme sen o küçük aşifte :4::37:özür dileyecek benden..diletecegim sonra isterse yine eskisi gibi görüşsünler banane..:34:

ay bebegm ya çok tatlısın:38:
10 dk kadar çıkıcam:18::18:
olanları yarın anlatırım cnm..barıştık sayılmaz daha dmi..:44::44:

bencede pek sayılmaz ama :26: çok da sert davranma ama unutmuş gibi de olma canım :31:

bencede pek sayılmaz ama :26: çok da sert davranma ama unutmuş gibi de olma canım :31:

inan nasıl davranıcagımı bilmiyorum..
önümde sürünecek bi tip deil kendi kendine bir köşede ölür yine göstermez..çok sert olmamak lazım..
çokta yumusak olamam hazırda sanmasın ay napıyım yaa off:18:

ne kadar meraklıyııızzzz :1:
sonunda teslimoldu ha :74:

esmerrr eve gelir gelmez anlat bize de herşeyyiiii

güzel olacak herşey güzeel :1:

inan nasıl davranıcagımı bilmiyorum..
önümde sürünecek bi tip deil kendi kendine bir köşede ölür yine göstermez..çok sert olmamak lazım..
çokta yumusak olamam hazırda sanmasın ay napıyım yaa off:18:

ayy annem tıkandım bende haa :52: :52:
sankim ben buluşacam heyecanlandım şimcük :27: :27:
valla bende ne diyem bilemedim :26: kalbinin sesini dinle canım baktın çok tatlı davranıyor amannnn koyver gitsin :66: :66:

:52: :52: :52:
son mesajlara çok güldüm ya
koyver gitsin demişler bi de :9:
adamakıllı bir konuşmadan sonra bence de koyver gitsin :9:

kendimi gördüm sende..ki nişanlın benim erkek arkadaşım gibiymiş..gerçi şu an ayrıyız.eski demem lazım ama sanırım sevdiğim için diyemiyorum..oda çok kibardır..hemen kaynaşır herkezle..

neyse canım umarım sonunuz iyi olur barışırsınız..:69:

esmer bizi duyamaz şimdi kızlar enişteyle olmalı

:64: :64: :64:

çabuk gel esmerrr :66: :66:

Back