Ne güzel sorun halledildi diye hepimizi bi ohh çekmiştik.. Ama içinde fırtınalar kopuyormuş meğer...
Aslında haklısın.. Yüzüğü çıkarması çok koydu sana ve beraberinde halen hatasını anlamamış olması...
Bence hissettiklerin yaşadıkların karşısında gayet normal.. Dediğin gibi biraz geri çek kendinii... Ama kendinden uzaklaştırıp unutturacak kadar değil.. O adım atmadan sen atmaa..
ya hiç hak vermiyo bana.hangi kadın nişanlıısnın,sevgilisinin,kocasının telefonunda şüphelendiği bir numarayı aramaz ki??
Valla %100haklısın... Bende nişanlıyım ve nişanlımın telini karıştırırım aynı şekilde oda benimkini..
Aslında erkekler kıskanılmayı seviyor ama nişanlın pek haz etmiyorr. Yada sen çokmu fazla sıktın acaba?
Ama ne olursa olsun bu onun haklı olduğunu göstermezzz
ya hiç hak vermiyo bana.hangi kadın nişanlıısnın,sevgilisinin,kocasının telefonunda şüphelendiği bir numarayı aramaz ki??[/QUOT
KEŞKE ONA ÇAKTIRMADAN YAPSAYDIN BU ARAMA OLAYINI.KISKANÇLIKTAN ÖTE ONA GÜVENMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR BENCE...
Ya bence o kendi hatalarının üzerine gidemeyesin diye böyle bir tavır sergiliyor. alttan alırsa senin onun tepesine bineceğini biliyor ve o yüzden böyle serin kanlı arada derede davranıyor senin tepkilerini ört bas edip zaman içinde aklanmak için. Bence sen konuu netleştirmek için onun bu tavrına bi son vermesini söyle. Adam akıllı sorunlarımız çözülmüş değil oturup uzun uzatıya eğrisiyle doğrusuyla konuşalım de ve konuşun derim. Aradan zaman geçtikçe seninde içinde bişeyler soğumaya başlayabilir....
KEŞKE ONA ÇAKTIRMADAN YAPSAYDIN BU ARAMA OLAYINI.KISKANÇLIKTAN ÖTE ONA GÜVENMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR BENCE...
dogru sölüyosun cnm.. bişeyleri sallamış gibi görünsemde içimde fırtınalar kopuyo..
şimdide olana bakın ya..sinirlerim resmen tavana fırladı.
ablası akşam oturmaya çağırıyomuş.bunu söleyen bana nişanlım.
birincisi sen ne yüzle çagırıyosun beni.iki gündür sormayan aramayan kadın barıştıgımızı öğrenipte yinede aramayan kadın...
ikincisi madem çağırıyosun zahmet olmazsa telefon et sen davet et bari..
incilerinmi dökülür yahu..
bu ne rahatlık anlamıyorum ki gitmiycegimi misafirim oldugunu söledim..
bu davetler nişanlım aracılıgıyla devam edicek biliyorum.ne desem acaba..sölemek istiyorum buraya yazdıklarımı..nasıl ...........
dogru sölüyosun cnm.. bişeyleri sallamış gibi görünsemde içimde fırtınalar kopuyo..
şimdide olana bakın ya..sinirlerim resmen tavana fırladı.
ablası akşam oturmaya çağırıyomuş.bunu söleyen bana nişanlım.
birincisi sen ne yüzle çagırıyosun beni.iki gündür sormayan aramayan kadın barıştıgımızı öğrenipte yinede aramayan kadın...
ikincisi madem çağırıyosun zahmet olmazsa telefon et sen davet et bari..
incilerinmi dökülür yahu..
bu ne rahatlık anlamıyorum ki gitmiycegimi misafirim oldugunu söledim..
bu davetler nişanlım aracılıgıyla devam edicek biliyorum.ne desem acaba..sölemek istiyorum buraya yazdıklarımı..nasıl ...........
merhaba kızlar.
burada birçok kişiye yorum yaptım belki olumlu belkide olumsuz yardımcı olmaya çalıştım.ama kendime gelince hiçbişey yapamıyorum
nasıl yazıcagımıda nerden başlıcagımıda bilmiyorum..
bugun nişanlımla büyük kavga ettik ve yollarımızı ayırma kararı aldık..
ben kendimide yargılayarak düşünüyorum ama çıkamadım içinden..
biz tanışmamızın 6. yılına nişanlanmamızın 1yılını doldurduk..
o çok iyi biriydi aslında galiba onu ben bu duruma getirdim
tarafsız olarak yazmaya çalışıcam.biz sürekli 3. şahıslar için tartışır kavga ederiz genelde.kimseyi kıramayan biri ama bu tatrışmalardan dolayı galiba artık beni kırmaktan korkmuyo artık.
işyerindeki kızlar yüzünden herzaman hesap sorardım ona samimi olma şunu yapma hatta iş haricinde hiç konuşma die 2 yıl boyunca kedimi paraladım.herzaman ama herzaman bu sebeplerle yeri gelir varsayımlarımla tartışırdık.evet korkum oldugundan hep sebepsiz yerede tahmnlerime dayanarak tartışırdım.karakteri yapısı geregi çabuk kaynaşan biri kim olursa olsun bu benm çevremde dahi kız erkek herkesle çabuk kaynasır hemen anlasır..
iyi niyetli eli açık hiçbişeyini esirgemeyen benden çekinen biri..aileme saygılı saygıda kusur etmeyen hatta annemle kendi annesi gibi şakalaşan seven biri.teyzelerim kuzenlerim kimle tanıstırdıysam çok terbiyeli efendi biri dediler ve çok sevdiler..tarafsız anlatıyorum gerçekten..
bana karsıda çok sevecen herşeyimle ilgilenen önem veren biri gerçekten..ama bu olayda neden böle oldu die kendimi yedim bitirdim bir yol bulamadım..
nişanlımı çalıştıgı işyerinde(ayakkabı ve giyim magazası) çalışan ünv.li ve bizim buralı olmayan bir kız vardı geçen sene yası küçük 18. nişanlım ve diger iş arkadaşları (yaşları büyük yine) bu kıza her konuda yardım ederlerdi.hastalanınca hastane,kız ailesini nişanlımın telinden arar ailesiyle tanışmış falan filan.ben yine baskı tartışma bizene çok samimi olma die çıkışırdım..saçmalama küçücük kız die sustururdu beni.birgün facebooku açtım ve karşımda etiketlenmiş bir resim ikisinin resmi..yanyana duruyolar kafaları yapışık. kızın profile bakıom album gizli kimbilir daha neler var die aradım nişanlımı tartşıtık.kızın gerekçesi abi ailem seni merak edio hep bahsediyorum onlara göstercem resmi diyerek çekmiş.yani ben haksız oldum istemiyorum ya haksızmıyım ama.ne geregi var?neyse işten çıktı gitti sevindim derken geri geldi..resmi kaldırdıgını sanıyodum. kız ark olarak ekledi beni kabul ettim. baktım foto hala duruyo aradan 6 ay geçmiş ya silmezmisin sölememe ragmen.yine tartıştık bu yüzden sölemiş kıza kaldırdı hem.de esmer istemiyo sil demiş. halbuki ben ona seni istemedigini hoş olmadıgını söle demiştim:44: bu kız geri çıktı işten. ddm oh be defolsun gtsin. meger hanım herhafta ugruyomuş oraya oturmaya falan..bu son tartışmamız da yine bu kız yüzünden oldu..uzatıyorum ama lütfen sabredin:26:buakşam nişanlımın telefonunda yeni çekildigimiz resimlerimize bakıodum. arama kaydınada bakıyım dedm msj gelmiş ama silinmiş ayrıntıda görüyorum.aldım numarayı aradım baktım O KIZZZZZZ.......sinirlenmedim sordum. o kız sana msj attımı aşkımm die çok sevimli bi şekilde sordum. hatırlamadı sanırım, inkar etti. sonradan ''ha evet gecenlerde gelmşti ciğer yediler patronla, o ciğerciyide sadece ben biliyodum magazaya tekrar gelmiş msj atmış. abi o cigerden yaptırırmısın bize(kaç kişilerse artık) bende arardım işim var sonra olsa olmazmı dedim'' dio..ama sinirli bi şekilde.bnm o tatlı sorumun cvbı gayet sert oldu..niçin istiyomus senden? neden seni arıyo ne alaka ddm. sanane arar ddi. nasıl babane beni biri arasa sananemi dicem ddm sonra çok kötü tartıştık arıcam onu aramasın bidaha ddm. ara banane ddi ve gitti bu..sinirimden kızı aradım. cnm murat aramanı istemiyomuş numarasını sil ddm . oda bana ''esmer sen normalmisin ya bence normal biri deilsin hepimiz bunu biliyoruz ddi(?)'' ''yavrum sen normal olsan nişanlı bi adamı arayıpta yemek falan istemezsin ne alaka ddm. aynı şekilde sen git kafanı tedavi ettir böle yaşayamazsın ddi(?)daha önceki kavgalardan haberimi vardı acep:26::84:bende ona zavallısın ve komiksin kabul etmiyosun belki ama aramanı murat istemedi ve sölememi istedi ddm (tartışırken demişti nişanlım bende istemiyorum aramasını napıyım ne deyim die). eminim öledir ddi dalga geçio yaaa:84: aradım nişanlımı söledim böle böle dio. geldi nişanlım aradı kızı:
-sen beni ciger için aramadınmı
-evet abi hatta beraber yemiştik daha önce(partonla yediler demişti)
-ben sana ne ddm
-işim var şimdi yaptıramam sonra
-hıı sen esmere ne demişsin normal değilsin falan
-abi o beni aradı biranda böle böle ddi hatta bana zavallı ddi anlayamadım
sonra bana dönerek
sen zavallı demişsin onaa
-tm beni bidaha arama msj da atma tmmı(ben istemiyorum die söledigi çok belliydi ki o kızda bunu anladı)
-.....tm abi
sizce bu telefon konuşması bölemi olmalıydı????
sonra verdi elime yüzügü bende verdim..ablasıyla konustu aramıştım çünkü ablasına gidecegini biliyodum..ve hala haber yok bende aramayı düşünmüyorum
yapıcı olmak adına aramasını isterdim sadece...normalde illaki daveti kendisinden beklemem.canım eski sorununuzda haklısın sonuna kadar ve bişekilde halletmiştiniz ona sözüm yok ama şimdiki bu olayda bence abartıyosun illa ablasının aramasına ne gerek varki nişanlın çağırmış işte bence bunlar basit şeyler büyütme. hem git ki yüz yüze görüş nişanlınla böle birbirinize trip atarak hallaolmaz
siz birbirinizi sev iyorsunuz unutun artık lütfen.birde siir anında insan naptıgını bilemez yüzük verdi felan diye düşünme o sinirliyken kendinde degilken yaptı o davranışı.Birde görümcenden ne bekliyorsunki herkesin kendi hayatı var.davet etmiş işte kadın nşanlın sölesin ne olacakki hayata biraz olumlu bak yoksa çok üzülürsün.benim görümcem benim düğünümü mahvetti ben halan yüzüne bakıp abla diyorum takmıyorum.eşimle çocugumla mutluyum huzurluyum sonuçta kalanlar napıyorsa yapsın öneml degil.
Ben konuyu anlayamadım.
Nişanlınızı "kızlarla konuşmayacaksın" diye kısıtlayıp hayattan, canından bezdiriyorsunuz.
İş yerindeki kız facebooka resim koyuyor, nişanlınız bir şey demiyor. Olay çıkarıyorsunuz, kızı arıyorsunuz "onu bi daha aramıcaksın kendisi istemiyor" diye.
O size "sen normal değlisin bunu hepimiz biliyoruz" diyor.
Burda bir "uuuuuuuuuu beybiiii" dedim itiraf ediyorum.
Kız çok cesurmuş.
Ama bişey diyeyim, sizin için çok çok küçültücü bir şey bu.
Bu hale düşmek.
Nişanlısını dişi sinekten kıskanan, sorunli kavgacı insan imajı vermişsiniz demek ki herkese.
Belki de tam da düşündüğünüz gibi nişanlınız gerçekten de sizin bu fevriliklerinizden dert yakınıyordu bu kıza ve başkalarına da.
O kıza çok sinirleniyorsunuz ama çok iyi biliyorsunuz ki asıl kendinize kızıyorsunuz bu içinizdeki gereksiz kıskançlığı altedemediğiniz için.
Bir de nişanlınıza.
Çünkü istediğiniz tepkiyi koymamış
Hatta kızla yemek yedikleri halde sizden korktuğu için bu kadarcık basit bişeyi bile saklamış.
"nişanlı adama nasıl yemek sorarsın" gibi bi cümle okudum.
Pes dedim orda artık.
Adamı da çok iyi bunaltmışsınız ki çok sevmesine rağmen çıkarıp yüzüğü elnize vermiş.
Bir an önce aklınızı başınıza toplayın bence. Konu nişanlınızın işyerindeki bir kızla konuşması değil sizin aşırı kıskançlığınız. bu konuda kendinizi törpülemeye çalışın. Unutmayın şu söz çok doğrudur : "bırak gitsin. Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır"
Eğer size ve sevginize layık biriyse zaten hiç kimseyle ilişkisini anormal bir boyuta getirmeyecektir. Konuşması hatta yemeğe gitmesi vs bunların hiçbiri önemli değil. Hani derler ya, bir ordunun içine bırakılsa dahi kendini bozmaz. Siz de nişanlınıza öyle güvenin. bırakın eğer bir hata yaparsa bu onun yüz karası olsun. Siz kendinize güvenin. Sonra "çok bunalttı, sıktı, haksız yere suçladı" gibi gerekçelerle siz suçlanırsınız.
Bu tavsiyeleri, sebepsiz kıskançlıklardan, kısıtlamalardan, hayatı zehir etmelerden boğularak 2 ilişkisini bitirmiş biri olarak söylüyorum. 30 kişilik şirket yemeğinde masada yemek yerken çekilmiş fotoğrafta sadece kolu gözüken bir arkadaşı "bu kim? senin yanında ne işi var?" diyerek kavga çıkartacak kadar abartı kıskançlıktan söz ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?