aaaaa aradın mı sen?ne dedin peki?tepkisi neydi?
aşkta da gurur olmaz derler :44:
ilişkinizde yapıcı olan hep sensin galiba
bi sorun oldugunda o susar sen ararsın sen düzeltmeye çalışırsın
o kendince haklı bana güvenmedi diye düşünüyor
sende kendince haklısın
onun ne hissettiğini sen bilemezsin
senin ne hissettiğini de o bilemez....
ben kızı ararken nişanlının haberi var diye algılamışım
içinden aramak geliyorsa ara
boşver başkalarının fikirlerini
arayıınca da kızı ondan habersiz arama sebebini usulca anlatırsın
evet bir hiç ugruna olması beni delirtiyokonuyu okuyunca okadar üzüldümki... ne desem bilemiyorum ama üzülme hakkında hayırlısı olsun.. bunca yıllık emeğnizde bi hiç uğruna bitmesin ben hiçkimse sevdiğinden ayrılsın istemiyorum çok üzülüyorum böyle ufak şeylerden ayrılanlara
bana kalırsa biraz daha bekle arama derim..ya doğru aşkta gurur olmaz ama bazen beklemekte fayda var..yine de tabi sen bilirsin..bak demekki senden bir atak bekliyo..çok hatalı çok.şimdi sen arasan sanki tüm hata senin gibi olucak..bu konuda kararlı durduğunu görmesi lazım.hem ne demek ya yüzüğü atmış..offf neyse ben seni kötü etkilemek istemem..en iyisini sen bilirsin..
evet bir hiç ugruna olması beni delirtiyo
aramıycam cnm çokta içim dolarsa damardan bi mesaj atmayı düşünürüm en fazla oda seviyorum dön içerikli deil tabiki..
....................
bu onu face ilink görünecekmi bilemiyorum..
evet gördüm canım görünüyo.nekadar da yakışmışsınız birbirinize..ama bak fotoları falan kaldırmamış daha..dönücek dönücek:)
esmerim okudun mu mesajımı :)
geldi tatlım okudum
içinden geldiği gibi davran
o arasın hıh:)
canım ilk buraya yazıyı yazdığın geceden beri takib ediyorum gelişmeleri ve o geceden bu yana güzel gelişmeler olduğunu farkediyorum çok sevindim. Bu arada verdiğin adrese baktım maşşallah çok yakışıyorsunuz birbirinize..! Zaman herşeyin ilacı derler çokda doğru söylerler ilişki durumunu silmen bi yerde iyi olmuş kaybetme hissi vermişsin bence ve malesef insanların bazen bu hissi hatırlamaları gerekiyo. İnsan bişeyi kaybettiği hissine kapılmadan elndekinin değerini anlayamıyo malsef ..
Aramak konusuna gelince içinden ne geliyorsa onu yap sen nekadar pişmansan oda pişman ama burnunu sürtsün istiyorsanda bu seninde biraz sabredetmeni gerektiriyo karar senin. Ama ben olsam arardım dayanamazdım.
şimdi aileler de biliyo durumu bu bi açıdan iyi de olsa bi açıdanda kötü çünkü ilişkiye ailelerin karışması kurtarıcı olduğu kadar yıkıcıdırda bak şimdiden sana arama diyorlar elbette arama dicekler sen onların birtanecik kızısın seni üzen bi erkek oldu şimdi nişanlın ama bence ailenin sana karşı bu tür yaptırımlarını kulak arkası et sen ne yapmak istiyorsan onu yap çünkü bu ilişkiyi sen yaşadın ve yaşıyorsun. Senin hatanı sen kendin bile net göremezken onlar seni sütten çıkmış ak kaşık görmek isticeklerdir herzaman yani onlar sana asla ayna olamaz aynı şekilde nişanlın içinde geçerli nişanlınında ailesi aynı tavrı alıcaktır. şimdi siz barışıncada bide ailelerin gönlünü almanız gerekicek daha...
O yüzden bence aileleride daha fazla uzatıp germeden bişeyleri sizin kendi aranızda halletmeniz en doğrusu diye düşünüyorum..
ay çok fazla uzattım galiba, herşeyin hayırlısını diliyorum ama içimdeki ses en başından beri sizin için herşeyin çok güzel olacağını söylüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?