Nasıl geldik bu hale?

aaaaa aradın mı sen?ne dedin peki?tepkisi neydi?

eniştemi aramışş az önce..
bekliyorum arkamdan iş çevirdi güvenmedi bana demiş.eniştmde basından atmış toplantı var kapatıyorum dmiş.
oda sonra arıycam seni demiş..
onu şimdi arasam geri döner biliyorum ama benmde gururum var ezemiyorummm
ailemde aramıcaksın dio

aşkta da gurur olmaz derler :44:

ilişkinizde yapıcı olan hep sensin galiba
bi sorun oldugunda o susar sen ararsın sen düzeltmeye çalışırsın

o kendince haklı bana güvenmedi diye düşünüyor
sende kendince haklısın

onun ne hissettiğini sen bilemezsin
senin ne hissettiğini de o bilemez....

ben kızı ararken nişanlının haberi var diye algılamışım

içinden aramak geliyorsa ara
boşver başkalarının fikirlerini

arayıınca da kızı ondan habersiz arama sebebini usulca anlatırsın

konuyu okuyunca okadar üzüldümki... ne desem bilemiyorum ama üzülme hakkında hayırlısı olsun.. bunca yıllık emeğnizde bi hiç uğruna bitmesin ben hiçkimse sevdiğinden ayrılsın istemiyorum çok üzülüyorum böyle ufak şeylerden ayrılanlara

ilk aradıgımdan haberi yoktu iincide ara ddi..kızla konusurken kız ona söledi aradı falan die oda tıkandı..sölemiş eksik anlattı bana ne dicegimi şaşırdım kıza demiş.

bendeki hat faturalı ve onun adına fatura ona gidiyo tabiki kendisi ödüyo..tlfnum hala kapanmamış bir ikincisi faceden silmemiş hiçbişeyimizi az önce girmiş..ben ilişki durumunu değiştirmiştim dün oda bugun görmüş sanırım oda değiştirmiş ama hala ekliyim onda ve birbirimize yazdıklarımız duruyo

bana kalırsa biraz daha bekle arama derim..ya doğru aşkta gurur olmaz ama bazen beklemekte fayda var..yine de tabi sen bilirsin..bak demekki senden bir atak bekliyo..çok hatalı çok.şimdi sen arasan sanki tüm hata senin gibi olucak..bu konuda kararlı durduğunu görmesi lazım.hem ne demek ya yüzüğü atmış..offf neyse ben seni kötü etkilemek istemem..en iyisini sen bilirsin..

evet bir hiç ugruna olması beni delirtiyo

aramıycam cnm çokta içim dolarsa damardan bi mesaj atmayı düşünürüm en fazla oda seviyorum dön içerikli deil tabiki..

Son düzenleme:

evet gördüm canım görünüyo.nekadar da yakışmışsınız birbirinize..ama bak fotoları falan kaldırmamış daha..dönücek dönücek:)

Son düzenleyen: Moderatör:
çok yakışmışsınız birbirinize
yazık yaaa

ama hemen ilişki durumunu değiştirmiş

görünüyor canım
hadi deyince sevgi atılmıyor gönülden

sen ilişkisi yok yapınca onunda yok yapması normal :26:

geldi tatlım okudum

içinden geldiği gibi davran
o arasın hıh :)

Son düzenleme:
canım ilk buraya yazıyı yazdığın geceden beri takib ediyorum gelişmeleri ve o geceden bu yana güzel gelişmeler olduğunu farkediyorum çok sevindim. Bu arada verdiğin adrese baktım maşşallah çok yakışıyorsunuz birbirinize..! Zaman herşeyin ilacı derler çokda doğru söylerler ilişki durumunu silmen bi yerde iyi olmuş kaybetme hissi vermişsin bence ve malesef insanların bazen bu hissi hatırlamaları gerekiyo. İnsan bişeyi kaybettiği hissine kapılmadan elndekinin değerini anlayamıyo malsef ..
Aramak konusuna gelince içinden ne geliyorsa onu yap sen nekadar pişmansan oda pişman ama burnunu sürtsün istiyorsanda bu seninde biraz sabredetmeni gerektiriyo karar senin. Ama ben olsam arardım dayanamazdım.
şimdi aileler de biliyo durumu bu bi açıdan iyi de olsa bi açıdanda kötü çünkü ilişkiye ailelerin karışması kurtarıcı olduğu kadar yıkıcıdırda bak şimdiden sana arama diyorlar elbette arama dicekler sen onların birtanecik kızısın seni üzen bi erkek oldu şimdi nişanlın ama bence ailenin sana karşı bu tür yaptırımlarını kulak arkası et sen ne yapmak istiyorsan onu yap çünkü bu ilişkiyi sen yaşadın ve yaşıyorsun. Senin hatanı sen kendin bile net göremezken onlar seni sütten çıkmış ak kaşık görmek isticeklerdir herzaman yani onlar sana asla ayna olamaz aynı şekilde nişanlın içinde geçerli nişanlınında ailesi aynı tavrı alıcaktır. şimdi siz barışıncada bide ailelerin gönlünü almanız gerekicek daha...
O yüzden bence aileleride daha fazla uzatıp germeden bişeyleri sizin kendi aranızda halletmeniz en doğrusu diye düşünüyorum..
ay çok fazla uzattım galiba, herşeyin hayırlısını diliyorum ama içimdeki ses en başından beri sizin için herşeyin çok güzel olacağını söylüyor..

zaman ayırıp okudugun ve yorum yaptıgın için tşk ederim tatlım..
sözde gözümü korkutmaya çalışıyo inşallah öyledir sadece korkutmak içindir..
zaman gösterir elbet aramayı istiyorum tabiki ama onunda hatasını anlamasını istiyorum ben ararsam göremez malesef..:26:

onu en iyi sen tanırsın ve bu yüzden de en doğru kararı sen verirsin canım öyle diyosan arama tabiikide. Ama bu süre içerisinde bence tekrar barıştığınızda bu konuyla ilgili nasıl bir tavır alman gerektiğini düşün bana sorarsan o kızın senden özür dilemesi gerekir ve bunu yaptırırkende nişanlınla aranı bozmadan halletmen lazım. Eğer bunu başarırsan 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun hem barışmış hemde o kızı hayatınızdan silmiş olursun

bitmesini istemiyorum !!!
ama onun beni aramasını çok istiyorum.
o kendinnce haklı oldugunu sanıyo..
bende haklıyım yaaaa

ona son bi msj yazdım..
****beni ne olarak gördüğünü bilmiyorum ama ben ömrüm botunca ne başkası yüzünden yaşadıgım aşağılanmayı,başkası yüzünden üstüme yürümeni ve yine başkası yüzünden atılan yüzüğü unutmayacağım..kendince dvranırken herşey yerinde duryo sanıyosun ama unutma geri döndüğünde bu köprüden ne sular geçmiş olacak.hep mutlu kal benle mutlu olamaşsın ama bundan sonra olusun umarım.hoşçakal******
bu iş bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…