- 17 Mart 2012
- 5.706
- 1.655
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Evde varsa denicem hemen cok sağolun..Tabi direk suruceksiniz en agir pisikleei bile kisa surede gwciriyor
denemenizi tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde varsa denicem hemen cok sağolun..Tabi direk suruceksiniz en agir pisikleei bile kisa surede gwciriyor
denemenizi tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim, gerginleştirmiştim yaparken ama demekki bazı kısımlar olmadı..Geçmiş olsun , bende agda yaptığımda böyle olabiliyor.. Kıl kökleri ile alakali olabilir..bacaklarımin üst kısmı tombul ve yumuşak biraz o bölgede deriyi gerginlestirmwyince ve ters yönden alınca böyle oluyor. Ama nasıl geçer bişey diyemiyorum ..
Hafiflemezse yarın eczaneye gideceğim bepanthol ile decam etmeye karar verdim haklısınız yeni şeyler sürmek de zarar veriyor olabilirbence sürekli yeni bişeyler deneyim süreyim dersen daha kötü olabilir, yarın nöbetçi eczacıya sor derim, illaki uygun bişey önerir
Wildfire, philips lumea lazer kullanıyordunuz diye hatırlıyorum, memnnun kalmayıp ağdaya mı döndünüz?
Evet yanlış hatırlamışım :) Çok geçmiş olsun bu arada , bepanthen en iyisi Şimdiden iyi tatillerYok ben daha hiç lazere başlamadım kısmetse seneye=)
yanlış hatırladınız sanırım=)
Çok teşekkür ederim sağolun=))Evet yanlış hatırlamışım :) Çok geçmiş olsun bu arada , bepanthen en iyisi Şimdiden iyi tatiller
üzülme geçer ,birde sen yüksek koruma faktörlü kremler sür ,öğlen sıcağında denize girme çok beyazsın çabuk etkilenirsin güneşten ,tatilin burnundan gelir dikkat etHaklısınız dudak üstü daha kötü, sürekli görünen bir yer, ben de tatile gitmeyecek olsam hiç dert etmem ama bikini giyeceğim diye rahatsız oluyorum aslında ağda yapmayacaktım tüyüm de yoktu fazla neden yaptım bilmiyorum diğer bölgelerime bir şey olmadı karın hassas oldugundan heralde böyle oldu.. inşallah geçer dediğiniz gibi.. çok sağolun
Çok sağolun..üzülme geçer ,birde sen yüksek koruma faktörlü kremler sür ,öğlen sıcağında denize girme çok beyazsın çabuk etkilenirsin güneşten ,tatilin burnundan gelir dikkat et
ö. değil ,doğru tahmin etmişim :)Çok sağolun..
50+ aldım kremler zaten şapka falan da, sürekli şemsiye altında oturacağım güneşlenmek bana haram yoksa haşlanıyorum
Uyarınız için tekrardan teşekkürler