• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl geçer bu kızarıklıklar ?

Bana da derin sıyrılmış gibi geldi. Hafif kabuk bağlayabilir. Geçer elbet ama hemen değil. Çözüm bilmiyorum geçmiş olsun.

belli olmamış böyle foto anlaşılmıyor tüm karın bölgesinin fotosunu istiyoruz :KK53:

geçmiş olsun canım :KK51:

Evet çok beyazım ve cok hassas of ya keşke yapmasaydım :KK43:
üzülme kalıcı değil ,benımde başıma gelmişti ,üstelik bıyık bölgem ,hamile olduğum için lazer yaptıramıyordum , yılbaşına birkaç gün vardı ,kuaföre gidip bakım yaptırım dedim :) o an hissetmedim eve gelince farkettim inanamadım görünce
,birde hamilelik psikolojisi üstelik yılbaşı evlilik yıldönümüzdü aldım telefonu elime gerisini sen düşün artık ,sabah akşam krem sürdüm kuruyup kabuk bağlasın istemedim ,bir süre sonra kavlayarak iyileşti ,ağdamı birdaha asla :)

İyi akşamlar herkese,
Dün öğlen tüm vucudumu ağda yaptım, yarın gece tatile çıkacağım diye
Yapmışken karın bölgemi de yapayım dedim aslında çok tüy yoktu ama işte ne biliyim pürüzsüz olsun istedim , keşke yapmaz olaydım :KK43:
Bu şekilde kızarıklıklar oluştu
http://hizliresim.com/1jpV9p
http://hizliresim.com/LdvZJG
http://hizliresim.com/rY06qN
Dünden beri geçer diye bekledim, denemediğim şey kalmadı, bir sürü krem denedim fayda etmedi, yarın gece yola çıkacağım pazartesi günü denize girerim bu kızarıklıklar pazartesiye kadar geçer mi??
Ve neden bu şekilde kızarmış olabilir, evet hassas bir cildim var ama yer yer kızarıklık var bu şekilde, çok tuhaf
Var mı sizin şöyle uyguladıgınız etkili yöntemler kızarıklıklar için?? Söylerseniz çok memnun olacağım gerçekten :KK43:

Bu arada resimler sürdüğüm kremden dolayı parlak çıkmış

Sürdüm :KK43: hem bepanthol sürdüm hem de bepanthene plus , daha dogrusu sabahtan beri bir sirkülasyon içindeyim, çay ağacı kremi, aynısefa kremi, bepanthol, bepanthene plus, doktorumun cilt rahatsızlıgım için verdigi hipokort krem... acaba 1 tanesini seçip sürekli onu mu uygulasam?

Bence bu kadar fazla ürün kullanmana gerek yok bepanten gayet etkili ve güzel bir krem.

Ağda cildini yakmış, pazartesiye kadar olmasa da 1 hafta içinde tamamen kaybolur , bana da olmuştu.

üzülme kalıcı değil ,benımde başıma gelmişti ,üstelik bıyık bölgem ,hamile olduğum için lazer yaptıramıyordum , yılbaşına birkaç gün vardı ,kuaföre gidip bakım yaptırım dedim :) o an hissetmedim eve gelince farkettim inanamadım görünce
,birde hamilelik psikolojisi üstelik yılbaşı evlilik yıldönümüzdü aldım telefonu elime gerisini sen düşün artık ,sabah akşam krem sürdüm kuruyup kabuk bağlasın istemedim ,bir süre sonra kavlayarak iyileşti ,ağdamı birdaha asla :)

Haklısınız dudak üstü daha kötü, sürekli görünen bir yer, ben de tatile gitmeyecek olsam hiç dert etmem ama bikini giyeceğim diye rahatsız oluyorum :( aslında ağda yapmayacaktım tüyüm de yoktu fazla neden yaptım bilmiyorum :( diğer bölgelerime bir şey olmadı karın hassas oldugundan heralde böyle oldu.. inşallah geçer dediğiniz gibi.. çok sağolun

Geçmiş olsun , bende agda yaptığımda böyle olabiliyor.. Kıl kökleri ile alakali olabilir..bacaklarımin üst kısmı tombul ve yumuşak biraz o bölgede deriyi gerginlestirmwyince ve ters yönden alınca böyle oluyor. Ama nasıl geçer bişey diyemiyorum ..

Back