Nasıl dayanacağım dayanamıyorum

Burundi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.648
4.780
Her gün işten gelince dörtten sonra aşırı yorgun oluyorum magnezyum D vitamini B 12 takviyeleri alıyorum kaldı ki değerlerime baktırdım daha geçen hafta çok düşük sayılmaz normal. İşten gelince uyuduğumda bu sefer gece birde anca uyuyorum. Kendimi tutup uyumasam bütün gecem verimsiz ve aptal gibi geçiyor. çok kısır bir döngünün içindeyim. Eskiden öyle değildim vakitlice uyur vakitlice uyanırdın. Şu an var ya yatağa uzanmış haldeyim uyumamak için kendimi zor tutuyorum . Bu döngüden nasıl çıkacağım

Temiz havada olsanız yine uyur musunuz?
Akşamları yemekten sonra atsanız kendinizi dışarı.
Yormadan kendinizi yalnızca hava alsanız, bir şeyler içseniz mesela.

B12 demir eksikliği ve kansızlık 3 lüsü var akşam 10 da yatsam 7 de kalksam yine de o uykuyu tam alamıyorum hatta gece uykumda birisi beni dövmüş gibi uyanıyorum 😁 başka ne gibi belirtileriniz var söyler misiniz ?
Kafanıza taktığınız bir şey var mı?

B12 demir eksikliği ve kansızlık 3 lüsü var akşam 10 da yatsam 7 de kalksam yine de o uykuyu tam alamıyorum hatta gece uykumda birisi beni dövmüş gibi uyanıyorum 😁 başka ne gibi belirtileriniz var söyler misiniz ?
Benim değerlerim iyi. Yani özel bisey yok taktığım. Zaten antidepresan kullanıyorum bu yüzden takmıyorum. 1 yıl oluyor kullanalı. Kullandığım antidepresan uyku yapmayanmis doktor öyle söyledi. Galiba ben uyumayı seviyorum 🤣

Aslında gece uyuyabilsem sorun yok da işte hala ayaktayiz

Belirti mi bilmiyorum ama son bir aydır 5 kilo aldım

Benim değerlerim iyi. Yani özel bisey yok taktığım. Zaten antidepresan kullanıyorum bu yüzden takmıyorum. 1 yıl oluyor kullanalı. Kullandığım antidepresan uyku yapmayanmis doktor öyle söyledi. Galiba ben uyumayı seviyorum 🤣
O zaman sebebi belli oldu antidepresanlar kişiye göre kiloya göre bünyeye göre veyahut neden kullanılıp kullanılmadığına göre değişen bir ilaç bu sebeple sizdeki etkisi bu şekilde dozlar hakkında ne düşünüyor doktorunuz ?

Yazıldı mı bilmiyorum ama öğleden sonra uykuları feci alışkanlık yapıyor. 1-2 gün öğleden sonra azıcık kestireyim derseniz 3. gün aynı saatte gözleriniz uykudan kapanıyor. Uyumayıp sabredin 5-6 gün yavaş yavaş uyku ihtiyacının azaldığını göreceksiniz

O zaman sebebi belli oldu antidepresanlar kişiye göre kiloya göre bünyeye göre veyahut neden kullanılıp kullanılmadığına göre değişen bir ilaç bu sebeple sizdeki etkisi bu şekilde dozlar hakkında ne düşünüyor doktorunuz ?
Sonradan yapar mı bu etkiyi ? Çünkü eskiden yoktu bu son bir iki aylık bir şey

Yazıldı mı bilmiyorum ama öğleden sonra uykuları feci alışkanlık yapıyor. 1-2 gün öğleden sonra azıcık kestireyim derseniz 3. gün aynı saatte gözleriniz uykudan kapanıyor. Uyumayıp sabredin 5-6 gün yavaş yavaş uyku ihtiyacının azaldığını göreceksiniz
Ayy öyle de tatlı geliyor 😁🥴

Sonradan yapar mı bu etkiyi ? Çünkü eskiden yoktu bu son bir iki aylık bir şey
ay konular karıştı 😁😁
Tabi ki yapabilir her ilaç her doz aynı etkiyi aynı zamanda vermez ne kadar kullandığınız dozu değişti mi bunların hepsi önemli

Rutininizi degistirmeniz lazim, oncelikle takviyelere degil beslenmeye dikkat edin bir gun o takviyeleri biraktiginizda bunyeniz birden cokebilir,
Fazla kahve hamur isi ve seker tuketmeyin bunlar asiri yorgunluk yapar , spor yuruyus yapin hem daha rahat uyursunuz hem dinc kalkarsiniz belli bir yastan sonra metobolizma yavasliyor istesek de o kadar enerjik olamayiz

X