gercekten cok zor ve bazen hayat oyle şakalar yapıyor kı planladıgımız gıbı gıtmıyor
esımın babası zengın dedıkı ev alıcam hedıyem olsun cocuklara dugunude ben yapıcam oda hedıyem olsun cocuklara dedı . esımde guzel calısıyor parası yerınde bende calısıyorum guzel kazancım var guvendık gırıstık ıslere.
bır anda konut fıyatları yukseldı ev alamadı kıraya gectık esımın gelırının yarısı kira cunku ev bulamadık fıyatlar fahiş uctular . amelıyat olmak zorunda kaldım saglıgım ters gıttı ıs yerımı devrettım. tek maasa dustuk ama ne maas oyle komık bır rakam kaldı kı elımıze cunku gıderler arttı bu sebeplerle ustune
dun evlılıgımızın 5. yılıydı 2 senedır kendı evımızde oturuyoruz ama ılk 3 sene gercekten nıye evlendım bıle dedım nerdeyse adamı yıyecek duruma geldıgım gunler oldu sinirden yorgunluktan bıkkınlıktan. daha fazla calısmak zorunda kaldı bırbırımızın yuzunu goremez olduk para olmayınca gıderler var stres arttı bas etmek cok zordu gercekten cok zordu hala evlıyız
cok sukur
gercekten hıc bekledıgımız planladıgımız gıbı olmadı bıldıgın cırpındık
yasadım gordum konu sahıbıde bılsın hıc sandıgı gıbı olmayabılır bırde evet altınlar kadınındır dogru adam sormadan etmeden kendı kafasında ıs kurmalara kaldıyor ve o altınlarla kuracagı ıs abısının ustune olacak buda sıkıntı ıletısım sorunu var. bu kadar parasızlıkta konu sahıbı ev ıstıyor buda cok sıkıntı yanı karsılıklı anlayıssızlık varsa zaten o sevgı dedıgın sey kalmıyor aynı evın ıcıne gecınce gercekten farklı