Nasıl Davranmalıyım? Ablası Sebebiyle Ayrı Tatiller?

Artık dalga gectiginizi düşünüyorum. Kendi öz kızlarına mi gelme desinler? Niye, gelin gelecekmiş. Ya siz kimsiniz ki kendi kızlarına gelme desinler sizin için? Benim ailem bana gelin gelecek gelme dese valla olay çıkar yani akliniz alıyor mu şunu gerçekten

Adam kızından korktuğundan falan değil kızıyla bayram geçirmek istediği için sonra gel demez. Niye desin ayrıca? Bir araya gelmek istemiyorsanız siz gitmezsiniz. Gayet de kızını bıraksın sizi seçsin istiyorsunuz. Beklentileriniz gerçek dışı. Hangi aile kızına sen gelme sonra gel gelinimiz rahat etsin der aklınız mantığınız nasıl alıyor bunu?

Kendini farklı görüyor güya ama ailede gelinin kızdan daha önemli, öncelikli olmasi gerektiğini düşünüyor ciddi ciddi. Ben onların soyadını taşıyorum diyordu önceki konuda.
Bu zihniyette biri kendini görümcelerden üstün görüyor,kendini öve öve bitiremiyor.

Son düzenleme:
Ya çok komikmiş gerçekten. Burası adalet divanı mi kardeşim, kimin haklı kimin haksız olduğu önemli değil, elbette ki kızlarını daha fazla sevecek ve eve davet edecekler. Eşinin karısı kim ki onlar için, ne saçma bir beklenti bu

Benim bu konuyu gördükçe gülesim geliyor ya herkes keyfinde, kimsenin konuş sahibini daraldığı yok ee ortamdada yok biz burada çatladık
Keyfine bak konu sahibi, bu düzeni değiştiremezsin zorlarsan da kimse seni ikna etmez tadın kaçar

Benim görümcem de problemli. Baya yani mümkün olduğunca konuşmam işime odaklanır muhattap olmam. Hiç onun için gitmiyim diye düşünmedim. Hatta bir kere bana saygısızlık yaptı kimsede dur yapma demedi kızları çünkü. Ben kendime yakışanı yapıp annesni uyardım yaptığı hoş değil kızının diye.
Bana gelme imasında bulunurlarsa eşimde gidemez. Herkes kendi delisine sahip çıksın. Sizde takılmayın eşiniz ne yaparsa yapsın tatilinize odaklanın

işte eşim gitti çünkü neden ablası umrunda değilmiş o memleket havası almaya gidiyormuş da bla da bla... valla ben de dedim o sizin deliniz benim değil diye ama herkes o kadar alışmış ki kavga gürültü bir iki saat ya da bir iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya... Bana da sen de ailedensin diyip böyle olmamı istiyorlar ama böyle sağlıklı bir ilişki olabilir mi?

İşte konu sahibi onu anlamak istemiyor. Sürekli ben haklıyım, haksızlık yaptılar, ortada haksızlık var yazıp yazıp duruyor

Gün geçmiyor ki çilekperisi görümcesiyle ilgili bir konu açmasın adamların 'modern' evinde kira vermeden yaşıyorsunuz sizi sıkmıyorlar darlamıyorlar hâlâ bıdı bıdı. Çok yorucusunuz gerçekten, devir kimsenin kimseye tahamülü olmayan bir devir size bu kadar katlanıyorlarsa durun yerinizde.

Hem geçen sene yeni evliydim yazılmış hem senelerdir yaptıkları içimden çıkmıyor sanılmış. Adeta zamanı büken bir konu.
Aileye bakış açtınız farklı, hatta sizinkini saygısızlık olarak görebilecekleri halde bir şey dememiş insanlar mesafe koymuşlar. Koca da sen anama ana bababa buba de falan dememiş.
Sevmiyorsun gitmezsin, gitmemişsin. Aile seni aileden görmüyor içine girmemeyi sen tercih etmişsin. Kendi planını yapmışsın. İki gün kocanla ailesine gidip üç gün kafanıza göre tatil yapsanız daha iyi olurmuş. (Farazi iki üç)
Ben sorun ne onu anlamadım, bahane mi arıyorsunuz? Gel demedikleri için mi bozuldunuz mesele nedir?

Oh ev bile vermişler, vermeseler de koca hatrına ortam bozmadan gidilir nolacak sanki. İş hayatında bile alakasız bin kişi idare ediliyor aile niye idare edilmesin …

Oh ev bile vermişler, vermeseler de koca hatrına ortam bozmadan gidilir nolacak sanki. İş hayatında bile alakasız bin kişi idare ediliyor aile niye idare edilmesin …
Aynen modern bir ev diye de belirtmişti biz düğünümüzü evi arabayı her şeyi kendimiz aldık kendimiz yaptık. Çilekperisine karışıp baskı da kurmuyorlar üzerinde kendi kendine bilenip duruyor.

Ben kabul etmiyorum. Mesafeliyim ailesi kabullenmiş geçiniyorlar.

Eşinizle göbek bağınız birmi neden bayram ayrı ayrı takilamiyorsunuz? Dramatize etmeyin bu kadar ay içim şişti
Geçtiğimiz bayram ailemle bayram geçirdim eşimde kendi ailesiyleydi ohh mis gibi.
Konu sahibinin derdi bayramı ayrı ya da beraber geçirmek değil ki. Niye gelmesi için yalvarmadılar, eşim bensiz kardeşleriyle gülüp eğlenirse, ne münasebet kızları geliyor? Benden sonra gelmesi gerekirdi. Falan filan...

Ben dogru mu anladim yoksa saat gec oldugu icin(22.32) uykum mu geldi...

Es ailesi, gelin gelecek diye kendi oz kizlarina bayramda sonra gel mi demeliymis? Konu sahibinin beklentisi bu muymus? Ne cok sey bekliyorsunuz es ailesinden ya.

Konu sahibi uzgunum ama kiyaslama yapildiginda gorumcen ne yaparsa yapsin o kendi ailesinde elmas, sen de komursun, ve hep gorumcen senden daha once olacak cunku o ailenin kizi o.

Seni de az Kaf dagindan cagiriyorlar git bir bak burnun cikmis oraya geri indirirsin. Aile kendi kizlarina gelin gelecek diye sonra gel diyecekmismis. Daha neler, ne munasebet, bu nasil beklenti ya.

O kısımları okumadım çok sıkıcı gelmişti meğer bambaşkaymış sorunu. Vala bazı erkek ve ailelerine üzülüyorum böyle gelinleri olduğu için ya. Allah hepsine sabır versin bu tarz kafa yapisıyla uğraşmakta zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…