-
- Konu Sahibi cilekperisi
Artık dalga gectiginizi düşünüyorum. Kendi öz kızlarına mi gelme desinler? Niye, gelin gelecekmiş. Ya siz kimsiniz ki kendi kızlarına gelme desinler sizin için? Benim ailem bana gelin gelecek gelme dese valla olay çıkar yani akliniz alıyor mu şunu gerçektenArkadaşlar bu tatil eşime sinirle gelişmiş ailemin ve eşimin desteğiyle birden gelişti. Çünkü eşim gidince annemde kalmam gerekiyor cenaze yeri ve psikolojim bozulmuştu zaten daha 3 4 gündür yemek yiyorum ama asla kendimde değilim sağ olsun eş ve ailesi dünyaya döndürdü. Eşim ve ailem uzaklaşmamı istedi yoksa ben keyifle gidip eğlenelim gülelim diye ortaya atılmış bir tatil değil bu. ve tabii kızını bıraksın beni seçsin demedim ama biz geliyorsak kızından korkmadan sen de sonra gel diyebilmeli. ve eşime bilet al çilek de gelsin neden gelmiyor olur mu öyle şey demişler.
Kendini farklı görüyor güya ama ailede gelinin kızdan daha önemli, öncelikli olmasi gerektiğini düşünüyor ciddi ciddi. Ben onların soyadını taşıyorum diyordu önceki konuda.Artık dalga gectiginizi düşünüyorum. Kendi öz kızlarına mi gelme desinler? Niye, gelin gelecekmiş. Ya siz kimsiniz ki kendi kızlarına gelme desinler sizin için? Benim ailem bana gelin gelecek gelme dese valla olay çıkar yani akliniz alıyor mu şunu gerçekten
Ya çok komikmiş gerçekten. Burası adalet divanı mi kardeşim, kimin haklı kimin haksız olduğu önemli değil, elbette ki kızlarını daha fazla sevecek ve eve davet edecekler. Eşinin karısı kim ki onlar için, ne saçma bir beklenti buKendini farklı görüyor güya ama ailede gelinin kızdan daha önemli öncelikli olmasi gerektiğini düşünüyor ciddi ciddi. Ben onların soyadını taşıyorum diyordu önceki konuda.
Bu zihniyette biri kendini görümcelerden üstün görüyor,kendini öve öve bitiremiyor.
Benim görümcem de problemli. Baya yani mümkün olduğunca konuşmam işime odaklanır muhattap olmam. Hiç onun için gitmiyim diye düşünmedim. Hatta bir kere bana saygısızlık yaptı kimsede dur yapma demedi kızları çünkü. Ben kendime yakışanı yapıp annesni uyardım yaptığı hoş değil kızının diye.Arkadaşlar bu tatil eşime sinirle gelişmiş ailemin ve eşimin desteğiyle birden gelişti. Çünkü eşim gidince annemde kalmam gerekiyor cenaze yeri ve psikolojim bozulmuştu zaten daha 3 4 gündür yemek yiyorum ama asla kendimde değilim sağ olsun eş ve ailesi dünyaya döndürdü. Eşim ve ailem uzaklaşmamı istedi yoksa ben keyifle gidip eğlenelim gülelim diye ortaya atılmış bir tatil değil bu. ve tabii kızını bıraksın beni seçsin demedim ama biz geliyorsak kızından korkmadan sen de sonra gel diyebilmeli. ve eşime bilet al çilek de gelsin neden gelmiyor olur mu öyle şey demişler.
işte eşim gitti çünkü neden ablası umrunda değilmiş o memleket havası almaya gidiyormuş da bla da bla... valla ben de dedim o sizin deliniz benim değil diye ama herkes o kadar alışmış ki kavga gürültü bir iki saat ya da bir iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya... Bana da sen de ailedensin diyip böyle olmamı istiyorlar ama böyle sağlıklı bir ilişki olabilir mi?Benim görümcem de problemli. Baya yani mümkün olduğunca konuşmam işime odaklanır muhattap olmam. Hiç onun için gitmiyim diye düşünmedim. Hatta bir kere bana saygısızlık yaptı kimsede dur yapma demedi kızları çünkü. Ben kendime yakışanı yapıp annesni uyardım yaptığı hoş değil kızının diye.
Bana gelme imasında bulunurlarsa eşimde gidemez. Herkes kendi delisine sahip çıksın. Sizde takılmayın eşiniz ne yaparsa yapsın tatilinize odaklanın
Ya çok komikmiş gerçekten. Burası adalet divanı mi kardeşim, kimin haklı kimin haksız olduğu önemli değil, elbette ki kızlarını daha fazla sevecek ve eve davet edecekler. Eşinin karısı kim ki onlar için, ne saçma bir beklenti bu
Gün geçmiyor ki çilekperisi görümcesiyle ilgili bir konu açmasınadamların 'modern' evinde kira vermeden yaşıyorsunuz sizi sıkmıyorlar darlamıyorlar hâlâ bıdı bıdı. Çok yorucusunuz gerçekten, devir kimsenin kimseye tahamülü olmayan bir devir size bu kadar katlanıyorlarsa durun yerinizde.
Aynen modern bir ev diye de belirtmiştiOh ev bile vermişler, vermeseler de koca hatrına ortam bozmadan gidilir nolacak sanki. İş hayatında bile alakasız bin kişi idare ediliyor aile niye idare edilmesin …
Ben kabul etmiyorum. Mesafeliyim ailesi kabullenmiş geçiniyorlar.işte eşim gitti çünkü neden ablası umrunda değilmiş o memleket havası almaya gidiyormuş da bla da bla... valla ben de dedim o sizin deliniz benim değil diye ama herkes o kadar alışmış ki kavga gürültü bir iki saat ya da bir iki gün sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya... Bana da sen de ailedensin diyip böyle olmamı istiyorlar ama böyle sağlıklı bir ilişki olabilir mi?
Kendini prenses peri sanan biri diyebilir miyiz?Aynen modern bir ev diye de belirtmiştibiz düğünümüzü evi arabayı her şeyi kendimiz aldık kendimiz yaptık. Çilekperisine karışıp baskı da kurmuyorlar üzerinde kendi kendine bilenip duruyor.
Kesinlikle öyle görüyor, kendisi görümceyle sorun yaşıyor diye tüm aile kızlarını silsin kendi tarafına geçsin istiyor. Ben hep bana dokunmasınlar da ne yapıyorlarsa yapsınlar kafasındayım dünyanın merkezi değilim sonuçta.Kendini prenses peri sanan biri diyebilir miyiz?
Konu sahibinin derdi bayramı ayrı ya da beraber geçirmek değil ki. Niye gelmesi için yalvarmadılar, eşim bensiz kardeşleriyle gülüp eğlenirse, ne münasebet kızları geliyor? Benden sonra gelmesi gerekirdi. Falan filan...Eşinizle göbek bağınız birmi neden bayram ayrı ayrı takilamiyorsunuz? Dramatize etmeyin bu kadar ay içim şişti
Geçtiğimiz bayram ailemle bayram geçirdim eşimde kendi ailesiyleydi ohh mis gibi.
O kısımları okumadım çok sıkıcı gelmişti meğer bambaşkaymış sorunu. Vala bazı erkek ve ailelerine üzülüyorum böyle gelinleri olduğu için ya. Allah hepsine sabır versin bu tarz kafa yapisıyla uğraşmakta zorKonu sahibinin derdi bayramı ayrı ya da beraber geçirmek değil ki. Niye gelmesi için yalvarmadılar, eşim bensiz kardeşleriyle gülüp eğlenirse, ne münasebet kızları geliyor? Benden sonra gelmesi gerekirdi. Falan filan...