Nasıl Davranmalıyım? Ablası Sebebiyle Ayrı Tatiller?

Bende eşimin ablasıyla çok fazla sorun yaşıyorum. Eşim gereken cevabı ablasına verdiği için için rahat oluyor yani sonuçta sorun kişisel ben sevmiyorum diye eşime sende ablanla konuşma demek saçma olur. Esinizde tek gidiyor ne güzel sizi zorlamamis bırakın tek kalsın orda ailesi ile vakit geçirip gelsin

Adam evli, uzak ve mutlu

Ne kadar ablasını seven bi adam. 10 senedir başaramamışsınız aralarını bozmayı

Arkadaşlar konuya güzel yorum yapmışlar, ben konunuza yorum yapmayacağım ama siz niye deyimleri/ kalıpları değiştirip kullanıyorsunuz. Herkesten farkınız olsun diye mi, farklı ailede yetişmişsiniz ondan mı? Burnundan dökmek, baş sağlığı vermek nedir

Okurken yoruldum valla
Aşırı takıntılisiniz ablasi ile gulup eglenmesi sizi bu kadar neden gerdi kardes onlar

Kocani ozlediysen kocana soyleseydin de gitmeseydi. Bu sorununun muhattabi kocan, ailesi degil farkinda misin? Demek ki kocan seni birkac gunde ozlemiyormus ki memlekete gitmis, derdini onunla coz, aileyi rahat birak.

Dobralığın bir sınırı vardır. O sınır aşıldığında patavatsızlık ve saygısızlık girer devreye. Eşin, tapulu malın değil bil istedim. Adamın ailesine karşı seni savunması yetmiyo, doymuyosun. İstiyosun ki ailesine karşı tavır alsın, hatta sen gitmediğin için o da gitmesin. Kusura bakma sen yokken onlar vardı ve bugün sen olmayabilirsin ama onlar olacak yanında. Bu onun, senin, benim hepimiz için geçerli. Empati yap, anlarsın.

Senin bayramdaki forsunu dusunemiyorum, gelin baytamladmak yerine arkadaslariyla tatile gitmis .ikin tatilede esiyle gidecek . Nosver kv evinde cay mi dagitacaksin .

Ben hala burnundan dökmeyi anlamaya çalışıyorum, o ne demek?

İyi ki aileniz böyle çat çat cevap veren biri olarak yetiştirmiş.... Şahsen keşke bende böyle olsaydım bende böyle olmadığım için sorun yaşıyorum ailesiyle

Gitmek istememişsiniz adam sizi zorlamamış gitmiş. İlk önce ayıp ettiğinizi bilin bir kadin yüzünden tüm aileyi silmişsiniz eşinizi de.
Ben olsam kesin giderdim gicik ederse lafımı söylerdim.
Eşiniz saygılı biri belli herkes kendi takılsın demiş. Ne demek gülmesinler aaa bir yaşıma daha girdim siz de gidip keyif yapacaksınız.
Tavır vb almayın adam size sormuş anlaşmışsınız tat kaçırmayın. İletişimi koparmayın herkes gidecek o evde siz kalacaksınız ikiniz aradaki saygıyı koruyun evlenmeden biliyordunuz bu aileyi neticede

İyi ki aileniz böyle çat çat cevap veren biri olarak yetiştirmiş.... Şahsen keşke bende böyle olsaydım bende böyle olmadığım için sorun yaşıyorum ailesiyle
Aynen bende sessiz kaldığım için saymadıkları kalmadı. Her türlü iftirayı, yalanı. Söylediler. Allah tan yaptıklarını komşularımda gördü . Şimdi asla be bayramda ne seyranda görüşmüyorum. Eşim gitmek mi istiyor güle güle. İlk üzülüyordum. Bayramlar benim için çok kıymetli ayrı olmayı asla istemem. Ama oraya gidersem de aynı kötülükler devam edecek. O yüzden evladımla mis gibi evimde otururum. Çıkar gezerim

Şuraya görümcelerimin, kayınvalidemin, kayınpederimin yaptıklarını bi yazsam , roman olur. Boşver gidip hizmetçilik edeceğine tatil yap. Eşini de sal onun içi rahat gidiyorsa ona inat daha mutlu keyifli ol. Takılma canım. Hayat çok kısa.

güncelleme, kafamda evlilik böyle olmalı diyip yanlış gelmesi, haksızlık yapılması ne yazık ki canımı yakıyor ama ailemle arkadaşlarımla gece 1'lere 2'lere kadar oturmak rahatça gezmek ve tatile gitmek tatil hazırlığı bile misss gibiymiş. Ay ben kendimi boşa üzmüşüm haklıymışsınııız :)) tabii evimi özledim düzenimi ama nefes alıyorum ya huuu :)) Eşim yemeklerimi bile özlemiş o biraz bensiz gittiğine üzülüyor ama ben iyiyim yaaa kimse elime iş de değdirmiyor haklıymışsınıııız eşim bana çok güzel bir iyilik yapmış :))

E dedik biz. Ohhh sefan olsun.

Yahu sana ayip olmasini onemsemiyorlar, sen elsin o kizlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…