Nasıl birikim yapıyorsunuz?

E sensin işte konu sahibi neden yok diyorsun

Canım şöyle düşün asgari ücretle kira ödeyip borç ödeyen veya çocuk büyüten insanlar var biz 2 kişiyiz kiramiz yok sadece 500 TL borç 200 TL artirmam normal degilmi
İki ayrı üye bire bir aynı borcu ödeyip aynı birikimi mi yapıyor??

Peki canım.

Kendi adınıza mı yazıyorsunuz yani?
Konu sahibine sorulan sorulara özne gibi cevap veriyorsunuz oysa..

Sizinki de abartı olms,market nasil 1000 tl ya?
Sabahları hvyar mı yiyorsunuz kahvaltıda?
Ögrenciyken 3000 tl masraf cok fazla.
Bölum ne merak ettm.
İse başlayınca nasıl karsilayacksınz.?
yada ev gecinrdmeye basyayınca.
Etimizi,sebzemizi iyi yemeye calısıyrz ama ayda 1000 tl market buyuk rakam

Kendimden örnek veriyorum canm ilk attığım yoruma bak bence ben olsam konuyu buradan açarım demi
Zaten bu nickle açtığın aktif bir konun var ...bu yüzden karışıklık yasamissin gibi gözüküyor.@Nutellasever0 in konularına da baktım ..bence örtüşüyor

Pazar ucuz değil markete göre daha ucuz. Pazarda domatesin 4.5 - 5 tl olduğu zaman markette 9 10 tl idi.

kesinlikle algı çalışması,
evimize giren yaklaşık 3 katı, 1 çocuğum var aylardır kendime kıyafet almadım neden, çocuğumun kıyafetleri yıpranıyor, eskiyor küçülüyor dolasıyla kıyafet hep ihtiyaç ama kendime sıra bulamıyorum neden ayda bir aldığım kıymayı da alabilmek için

Aynen bende baktım aynı kişi muhtemelen peki neden
Çünkü Nutella seven arkadaşın hikâyesinde ailesi onu destekliyor ve şiddete karşı kızlarının yanında duruyorlar ....ama evlibayan arkadaşımızın hikayesi hiç öyle bitmedi...ailesinin evine gitti ve ailesi kizlarini suçlu görüp yalvaryakar erkek ailesine aracı ile özür dilediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…