- 21 Mart 2019
- 213
- 149
- 28
Gülümsedim mesajınıza allah da sizi güldürsün hehe :))1 lirayi bile boşvermem. Hemen kapar kumbarama atarım. Kumbaramdan 400 tane 1 lira cıktı. Düşünün. Memlekette bozuk para kalmazsa anlayın ki hepsi bende :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülümsedim mesajınıza allah da sizi güldürsün hehe :))1 lirayi bile boşvermem. Hemen kapar kumbarama atarım. Kumbaramdan 400 tane 1 lira cıktı. Düşünün. Memlekette bozuk para kalmazsa anlayın ki hepsi bende :)
Ben işte hediyeler derken açılmışım en çok onlara gitmiş de şu an para kalmadı gibi bende kendime kızıyorum hesabını bil biraz diye en güzelini yapıyorsunuz ...Ucuz fiyatlı marketlerden alışveriş yapıyorum. Kıyafetlerim, çantalarım, daha doğrusu sahip olduğum hiç bir şey uçuk markalar, pahalı şeyler değildir. Hepsini uygun satan dükkanlardan alırım. Kalitelerinden de son derece memnunum.
İhtiyacımdan fazlasını almıyorum eşyada.
Kullanılıp biten şeyleri de çoklu paket alıyorum, mesela tuvalet kağıdı, su, içecek, yiyecek vs gibi.
İsrafı hiç sevmem. Her konuda hesaplı davranırım bu yüzden de.
Aldığım kumbadra kırılarak acilanlardan. Icinden para alinamamasi lazim. Yoksa eşim para yürütüyor. Eski kumbaramdan para çalarken yakaladım onu. 5 lira çalıyordu. 20 lira koydurdum geri :) . O yüzden kırılanlardan aldım. Daha çalamıyor.Kumbara cok ise yariyor ama nedense epeydir biz yapmiyoruz kumbara tekrar almaliym. Kumbara dolunca alacagim seyleri ordan aliyordum hic dokunmuyordu birikirkende farkedilmiyor zaten 1,2,5,10derken :)
Şeyi merak ettim çevrenize harcama limitiniz var mı başkaları için bu ay maks 100 harcarım gibi? Ben çevreye çok dökmüşüm de annemlerle tartışma yaşadık hattaAldığım kumbadra kırılarak acilanlardan. Icinden para alinamamasi lazim. Yoksa eşim para yürütüyor. Eski kumbaramdan para çalarken yakaladım onu. 5 lira çalıyordu. 20 lira koydurdum geri :) . O yüzden kırılanlardan aldım. Daha çalamıyor.
Sonra elime para geçtikçe gider altın alırım. Saklarım. Eşime de söylemem paramı ya da altınımı. Çok zorda kalırsa veririm.
Damlaya damlaya göl oldu. Kumbarami açtım. Tam 1060 lira. Gittim hemen altın aldım :)
Böyle az az. 1 lira.2 lira demeden saklıyorum ben. Büyük birikimler yapamam ki tek maaşla
. Küçük küçük yapiyorum
Zamanla büyüyor.
Ben işte hediyeler derken açılmışım en çok onlara gitmiş de şu an para kalmadı gibi bende kendime kızıyorum hesabını bil biraz diye en güzelini yapıyorsunuz ...
Ben işte hediyeler derken açılmışım en çok onlara gitmiş de şu an para kalmadı gibi bende kendime kızıyorum hesabını bil biraz diye en güzelini yapıyorsunuz ...
Aynı kafadayızBirikim yapmıyoruz 3 kuruşu sıkıpta ev koy sahibi olucam diye bunalıma giremem yarin yasayacagimin garantisi yok heleki bu devirde patatesin kilosu 5 lira olmuş gecindigimize şükrediyorum. Ha 2 kişi çalışır sağlam bir gelir düzeyin olur o zaman yapılabilir. Ben geçirdiğim güne bakarım sonrasi ise Allah kerim derim. Evim olsun son model arabam olsun die eşşek gibi çalışıp sağlığımdan olup sonrada kazandığım paraları sağlığıma harcayacaksam varsın param da olmasın
Hayat bunu düşündürüyor maalesefAynı kafadayız
güne mi? altın günü mü?Güne giriyoruz biz arkadaşlarla..
Para olarak ayarlıyoruz mesela bu sefer ayda bin liraya 6 kişi girdik..güne mi? altın günü mü?
aylık bin lira mi? peki bin lirayı bulunmazlarsa nabiyosunuz?Para olarak ayarlıyoruz mesela bu sefer ayda bin liraya 6 kişi girdik..