- 22 Mayıs 2016
- 29
- 18
- 88
- 34
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Ben böyle bir öksürük görmedim 3 gündür geceleri mümkün değil uyuyamıyorum öksürmekten ciğerlerim ağzıma gelecek Sesim kısıldı konuşamadım dün hastaneye gittim bir torba ilaç antibiyotik Başladı doktor bugün biraz daha iyi gibiyim içmediğim limon bal elma tarçın çayı kalmadı yok yok geçmiyor çok fena inşallah antibiyotikle geçer geçmiş Olsun hepinizeİyi geceler kızlar.ortalıkta covid den beter bi salgın dolaşıyo sanki yeni bi virüs mü türedi ne anlamıyorum.saat kaç oldu öksürmekten uyuyamıyorum ciğerlerim ağzımdan çıkcak sırtım göğsüm çok ağrıyor.boğazı. Sanki kulak zarıma kadar yırtılmış öyle acıyoki.5 ay önce covid oldum bu kadar ağır geçirmedim ya ne bunun yanında nezle gibi geçirdim covidi bu nasış bişeydir ya.gece uyurken aniden çarpıntıyla nefes nefese kalkıyorum uyumaya korkuyorum ya.
Gecmisler olsun size de cok ,vicks denediniz mi? Tabanlara özellikle sürüp üzerine yün corap ya da patik giyip yatin gece.Bir de sırtınıza ya da göğsünüze sürüp tülbentle kapayin.Tek tarafli olacak ama ikisi ayni anda degil.Ben de bunlardan yararlandım, iyi geldiBen böyle bir öksürük görmedim 3 gündür geceleri mümkün değil uyuyamıyorum öksürmekten ciğerlerim ağzıma gelecek Sesim kısıldı konuşamadım dün hastaneye gittim bir torba ilaç antibiyotik Başladı doktor bugün biraz daha iyi gibiyim içmediğim limon bal elma tarçın çayı kalmadı yok yok geçmiyor çok fena inşallah antibiyotikle geçer geçmiş Olsun hepinize
Çok teşekkür ederimGecmisler olsun size de cok ,vicks denediniz mi? Tabanlara özellikle sürüp üzerine yün corap ya da patik giyip yatin gece.Bir de sırtınıza ya da göğsünüze sürüp tülbentle kapayin.Tek tarafli olacak ama ikisi ayni anda degil.Ben de bunlardan yararlandım, iyi geldiSimdiye dek hic bilmiyordum ,yeni uyguladim tavsiye edenler olmuştu.
Merhaba iyi akşamlar oğluma ve bana bugün influenza teşhisi konulduGeçmiş olsun. Doktordan gelince sonucu yazar mısınız?Benim kızım da aynı durumda antibiyotik bitti iyi gibiydi bu gece balgamlı öksürükle sabahladık. Okul başladığından beri hastalık bir bitmedi çok yıprandık artık.
Allah şifa versin inşallah. İlaç veriyorlar mı influenzada?Burada antibiyotiksiz göndermiyorlar malesef.Merhaba iyi akşamlar oğluma ve bana bugün influenza teşhisi konuldu
Antibiyotik ne işe yarayacak ki viral hastalıktaAllah şifa versin inşallah. İlaç veriyorlar mı influenzada?Burada antibiyotiksiz göndermiyorlar malesef.
herkes kutu kutu antibiyotik içmiş maşallahAllah şifa versin inşallah. İlaç veriyorlar mı influenzada?Burada antibiyotiksiz göndermiyorlar malesef.
Viral enfeksiyonla başlıyor antibiyotik vermiyorlar. kulak enfeksiyonu, yoğun geniz akıntısı, ciğerlere inme vb. Şeklinde seyrederse antibiyotik veriyorlar. Benim çocuğumda bu sene 2 kez böyle oldu malesef. Viral başlayıp bakteriyel devam etti, nasıl oluyor, ne oluyor anlamıyorumherkes kutu kutu antibiyotik içmiş maşallah
viral salgın var neden herkese antibiyotik veriyorlar anlamadım
ekşide de herkes doktor antibiyotik verdi yazmış
ilaçlar yoka düşmüş, bu ülke neden hep antibiyotik dayıyor çözemedim gitti.
(viral enfeksiyonun yanında ya da hasta olup zyıf düşmüş kişiler bir de bakteri enfeksiyonu yaşamasın diye bir düşünceyi biliyorum ama şu salgın ortamında şart mı bakteri bulaşı için profilaksik tedavi vermek anlamıyorum). Avrupada böyle bir yaklaşım yok mesela.
Merhaba evet iyilestim. Doktor ilacli da ilacsiz da 2 haftada iyilesirsin demisti. hem de sigara kullanan biri olarak gectigini soyleyebilirimMerhaba merak ettim iyileştinizmi?banada zatürre başlangıcı dediler.günde bitane içilen antibiyotikten verdiler siz nasıl oldunuz
Çok sevindim umarım bidaha bulaşmaz ben ağır bi antibiyotk kullanmak zornda kaldım hatta 2. Kutum doktr başka verdi 3 gün bütün belirtiler gitti burun akıntım öksürüğüm falan hepsi geçtiMerhaba evet iyilestim. Doktor ilacli da ilacsiz da 2 haftada iyilesirsin demisti. hem de sigara kullanan biri olarak gectigini soyleyebilirim
Gecmis olsun cok,Grip belirtileri baalayali 5.gün oldu benim de .Öksürüğüm nerdeyse bitti, agrilarim bitti ama inanılmaz bir yorgunluk,halsizlik var halen. Dr bana da 3 içimlik azitro ve ibucold c vermisti.Ben bunlarin yaninda umca da kullandim.Vicks sürdüm .Bir tek halsizliği geciremedim daha.Sizde nasil seyretmişti? Sadece halsizligin devam ertesi ile mi tekrar gitmiştiniz dr a ?Çok sevindim umarım bidaha bulaşmaz ben ağır bi antibiyotk kullanmak zornda kaldım hatta 2. Kutum doktr başka verdi 3 gün bütün belirtiler gitti burun akıntım öksürüğüm falan hepsi geçti
Bende sırtımı farmasinin at kestane merhemini sürdürdüm.bende hala yorgunum benim 2 hafta oldu hastalığım 10 gün geçmesine rahmen burnum çok kötü koyu akıyodu hala öksürüyodum çok afedersiniz ama balgamlı göğsümde çok kötü hırıltı vardı yanımda oturan odadakiler bile duyuodu doktr röntgen istedi sırtımı dinledi zatürre dedi zaten 10 gün agumantin 1 gr lık kullanmıştım ıburamin zero burun spreği falan geçmemdi dedim en sonunda avelox diye antibiyotk verdi onu kullandım 24 saatte bi oda.1. Gün iyi oldum oda bitmek üzere.bende ilk kulak halsizlik kuru öksürük ile başladı hemen arkadından boğaz ağrısı kulak ağrısı başladı.Gecmis olsun cok,Grip belirtileri baalayali 5.gün oldu benim de .Öksürüğüm nerdeyse bitti, agrilarim bitti ama inanılmaz bir yorgunluk,halsizlik var halen. Dr bana da 3 içimlik azitro ve ibucold c vermisti.Ben bunlarin yaninda umca da kullandim.Vicks sürdüm .Bir tek halsizliği geciremedim daha.Sizde nasil seyretmişti? Sadece halsizligin devam ertesi ile mi tekrar gitmiştiniz dr a ?
Dün çocuğu doktora götürdüm doktorda bunları kullanmamı söyledi. Diğer hastalarında çok işe yaradigini belirtti. O oksurunce ben kendimi çok kötü hissediyorum.umarim işe yarar.Udi hindu yagi icin .akgunluk sakizi ile öksürük kesici yapin .d ve c vitamini hergun alin
Ben emzirdigim icin bana cok hafif ilaclar verdigini soyledi. Evde dogal seyler hazirladim belki etkisi olmustur belki de yavas yavas geciyordur bilemedimÇok sevindim umarım bidaha bulaşmaz ben ağır bi antibiyotk kullanmak zornda kaldım hatta 2. Kutum doktr başka verdi 3 gün bütün belirtiler gitti burun akıntım öksürüğüm falan hepsi geçti
Akgunluk öksürüğü kesiyor bende zeytinyagli karisim almistim bi siteden. gece oksurugimu 2 gunde kesmiştiDün çocuğu doktora götürdüm doktorda bunları kullanmamı söyledi. Diğer hastalarında çok işe yaradigini belirtti. O oksurunce ben kendimi çok kötü hissediyorum.umarim işe yarar.
Cok gecmis olsun ,herkeste farkli seyrediyor belirtiler olsun ,süresi olsun.Süper karisik virüs dedi dr.3 tane biontech aşım var benim ama üzerinden 1 yil gecti artik korumuyor.Gecen yaz basi grip gibi olmustum o kadar hafif gecmisti ki sanirim asilarin etkisindendi..Bundan sonra kendi kendimizi koruyacagiz .Kim tasiyici kim degil onu da bilemiyorsun..imuneks alip icmeyi düşünüyorum yine.Coronadan önce uzun yillar hep kişlari birkaç ay icerdim ve cok iyi korurdu.Sonra aşı vs olunca içmedim.Şimdi ortalik bu haldeyken ilk aklima gelen oldu ..Bende sırtımı farmasinin at kestane merhemini sürdürdüm.bende hala yorgunum benim 2 hafta oldu hastalığım 10 gün geçmesine rahmen burnum çok kötü koyu akıyodu hala öksürüyodum çok afedersiniz ama balgamlı göğsümde çok kötü hırıltı vardı yanımda oturan odadakiler bile duyuodu doktr röntgen istedi sırtımı dinledi zatürre dedi zaten 10 gün agumantin 1 gr lık kullanmıştım ıburamin zero burun spreği falan geçmemdi dedim en sonunda avelox diye antibiyotk verdi onu kullandım 24 saatte bi oda.1. Gün iyi oldum oda bitmek üzere.bende ilk kulak halsizlik kuru öksürük ile başladı hemen arkadından boğaz ağrısı kulak ağrısı başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?