- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.915
- 798
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
Aaa oylemi ben bunu daha yeni ogreniyorumDoktor Avrupadan gelmedi, ben Fransa'da yasiyorum bdbxbb

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa oylemi ben bunu daha yeni ogreniyorumDoktor Avrupadan gelmedi, ben Fransa'da yasiyorum bdbxbb
Ay basiniz sagolsunBen hissetmiştim o vicdan azabı çok kötü eşime de açık açık dedim cuma günü. Bas git gör bak hiç içim rahat değil dedim ama iyiymiş dedi. Sırtımıza tonlar yuklendi
İste daha 4 ay oldu, ondan ölür müsün kalir misin testi yaptilar bana daAaa oylemi ben bunu daha yeni ogreniyorume komsuymusuz ya
Ay afedersin ama cok guldum bunaİste daha 4 ay oldu, ondan ölür müsün kalir misin testi yaptilar bana da
67 günümüz için genç bir yaş, başınız sağ olsun, çok üzücü.Kayinpederim geçen hafta 5gun hastaydı
Pazar gecesi uyuyamamış. Ambulans çağırmışlar yatamıyormus hava alacaklarmış rahat gitsin diye 67 yaşında idi.
Ambulansa giderken asansöre binmiş bizimkiler aşağı inerken ambulansta mor görmüşler. 3 dk da hastahanede olmuşlar inerken ztn kolları düşmüş gözleri gitmiş. 5 dkda kaybettik gitti..
Akcigerde problem vardı anbiyotik alıyordu 2. Ye gittiler iyi dediler