- 18 Mart 2015
- 732
- 498
- 103
- 34
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Sorma annemde bir haftadır baygın yaşıyor neler içirdim yok fayda etmedi. En iyi iğne aslında. Ben iğneği vuruldum mu iyileşirdim :) Çok geçmiş olsun bu arada.İyi geceler kızlar.ortalıkta covid den beter bi salgın dolaşıyo sanki yeni bi virüs mü türedi ne anlamıyorum.saat kaç oldu öksürmekten uyuyamıyorum ciğerlerim ağzımdan çıkcak sırtım göğsüm çok ağrıyor.boğazı. Sanki kulak zarıma kadar yırtılmış öyle acıyoki.5 ay önce covid oldum bu kadar ağır geçirmedim ya ne bunun yanında nezle gibi geçirdim covidi bu nasış bişeydir ya.gece uyurken aniden çarpıntıyla nefes nefese kalkıyorum uyumaya korkuyorum ya.
Muhtemelen influenza. Covid ve influenza geciren insanlar hep influenzanin daha fazla surundurdugunu soyluyor maalesef. Gecmis olsunİyi geceler kızlar.ortalıkta covid den beter bi salgın dolaşıyo sanki yeni bi virüs mü türedi ne anlamıyorum.saat kaç oldu öksürmekten uyuyamıyorum ciğerlerim ağzımdan çıkcak sırtım göğsüm çok ağrıyor.boğazı. Sanki kulak zarıma kadar yırtılmış öyle acıyoki.5 ay önce covid oldum bu kadar ağır geçirmedim ya ne bunun yanında nezle gibi geçirdim covidi bu nasış bişeydir ya.gece uyurken aniden çarpıntıyla nefes nefese kalkıyorum uyumaya korkuyorum ya.
Teşekkür ederim ne betermiş ya bi torba dolusu ilacım var yok geçmiyo okulda başlamış salgın çocuklarım hemen toparladı zaten çocukları etkilemeyen ama yetişkinleri süründüren cinsteymiş.sizede çok geçmiş olsunSorma annemde bir haftadır baygın yaşıyor neler içirdim yok fayda etmedi. En iyi iğne aslında. Ben iğneği vuruldum mu iyileşirdim :) Çok geçmiş olsun bu arada.
Offf aynen öyle.bu arada sağolunMuhtemelen influenza. Covid ve influenza geciren insanlar hep influenzanin daha fazla surundurdugunu soyluyor maalesef. Gecmis olsun
Teşekkür ederim.sizede çok geçmiş olsun çocuklar daha rahat atlattıklarını duydum benimkilerde rahat atlattılar çünküGeçmiş olsun infulenza salgını var belki odur sizinkide maalesef biz de nasiplendikYetişkinler bile zor dayanıyorsa benim kuzucuklarim mahfoldular kaç gündür
Tesekkurler . Gündüzbir şekilde geciyorda akşam olunca bi haller oluyor kaç gecedir ateş nöbetindeyizTeşekkür ederim.sizede çok geçmiş olsun çocuklar daha rahat atlattıklarını duydum benimkilerde rahat atlattılar çünkü
Kuzum yeni salgın influenza yani domuz gribi. Geçen haftalarda ben öyleydim. Öldürmüyor ama resmen süründürüyor. Ateş,eklem ağrısı,boğaz ağrısı halsizlik vs. Tam 10 gün süründürdü beni. Doktora covid diye gittim ağrı kesici vurdu yolladı. Artık covidin adı bile geçmiyor,5 ilaç yazdı. Prospektüslerinde hep influenza yazıyordu. Öksürmekten ciğerim elime gelecekti uykudan uyandırıyordu ve ben şunu yaparak kestim,kesiölikle tavsiye ediyorumİyi geceler kızlar.ortalıkta covid den beter bi salgın dolaşıyo sanki yeni bi virüs mü türedi ne anlamıyorum.saat kaç oldu öksürmekten uyuyamıyorum ciğerlerim ağzımdan çıkcak sırtım göğsüm çok ağrıyor.boğazı. Sanki kulak zarıma kadar yırtılmış öyle acıyoki.5 ay önce covid oldum bu kadar ağır geçirmedim ya ne bunun yanında nezle gibi geçirdim covidi bu nasış bişeydir ya.gece uyurken aniden çarpıntıyla nefes nefese kalkıyorum uyumaya korkuyorum ya.
Cok geçmiş olsun influenza salgını var covidden daha fena oğlum 1 haftadır çekiyor. Cok inatçı bir ates varİyi geceler kızlar.ortalıkta covid den beter bi salgın dolaşıyo sanki yeni bi virüs mü türedi ne anlamıyorum.saat kaç oldu öksürmekten uyuyamıyorum ciğerlerim ağzımdan çıkcak sırtım göğsüm çok ağrıyor.boğazı. Sanki kulak zarıma kadar yırtılmış öyle acıyoki.5 ay önce covid oldum bu kadar ağır geçirmedim ya ne bunun yanında nezle gibi geçirdim covidi bu nasış bişeydir ya.gece uyurken aniden çarpıntıyla nefes nefese kalkıyorum uyumaya korkuyorum ya.
Tesekkurler . Gündüzbir şekilde geciyorda akşam olunca bi haller oluyor kaç gecedir ateş nöbetindeyizbizde de tam tersi oldu kucugumuz toparlanamadı bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?