Nasıl bir salgın bu ya

Ya kızlar birşey soracağım doktor dün bize 3 virüsün karışımı dedi birisi korona diğeri domuz gribi ama 3. Olan ne ? Doktor şuan test yaptırsanız da negatif alırsınız dedi zaten bizim de öyle bir niyetimiz yoktu çünkü süreci biliyoruz . Birde benim kaburga kemiklerimin ağrısını hiç birşey geçirmiyor ne yapacağımı bilemiyorum

Canim birebir aynısını duydum ben covid görüyorum gönderiyorum tamamı negatif geliyor bizde artik uğraşmiyoruz ztn sadece covid değil dedi
3. De mevsimsel grip diye bilinen her yil guncellenen yeni tür bence.
Ben toparlamistim 2. Ye yine sarıyor galiba

Bu hastalık bazıların kanında enfeksiyon çıkıp ateş yükselttiği için enfeksiyondan dolayı veriliyor.bide bu salgında malesef bronşit ve zatürre yapıyor çok afedersiniz iltihaplı balgan ve burun akıntısı yapıyo oyüzden ide veriyolar.mesela ben artık son çare zatürrede ve covidde kullanılan antibiyotik verdiler iyim şuan

Benimde 4 aşım var 5 ay öncede covid atlattım bide immun yetmezlik hastasıyım ayrıca daha 2 yıl olcak zatüre aşısı vurulduğum ama zatürre oldum düşünün

Allah yardımcımız olsun valla ben çocuk her okula gittiğinde çocuğun pskolojisini bozdum sürekle sarılma yaklaşma dezenfaktan sık diyorum çünkü çok çektik.hayat kalitemiz azaldı ya

Allah yardımcımız olsun valla ben çocuk her okula gittiğinde çocuğun pskolojisini bozdum sürekle sarılma yaklaşma dezenfaktan sık diyorum çünkü çok çektik.hayat kalitemiz azaldı ya
anaokulu öğretmeniyim çocuklar arkadaşlarına sarılmak istiyorlar ve uyarıyorum hastalık bulaşabilir diye. çocuklar şaşkın bana bakıyorlar bazen tam idrak edemiyorlar durumu :)

3. Olan da mevsimlik influenza virüsü dedi bana da.Süper karışık virüs diye geçiyormuş...

kiminde RVS kiminde rhino ama bu sene özel olarak RVS, özellikle çocukları yere seren RVS oldu --ama normald RVS her sene salgın yapar özellikle çocuklarda bu sene niye bu kadar coştu sorusunu herkes soruyor şu anda. Yüksek ihtimalle çocuklar covid zamanı hiç bağışıklık kazanamadığı için. İşin kötü yanı bu virüs eşyalardan filan (önce hasta biri o eşyayı kullandı diyelim) bulaşıyor. Bence anaokulları-ilkokullar bu yüzde kırılıyor. normalde RVS ile daha erken yaşta tanışmış olması ve birkaç kere geçirmiş olması gerekiyordu çocukların.
3. Olan da mevsimlik influenza virüsü dedi bana da.Süper karışık virüs diye geçiyormuş...
mevsimlik influenza dedikleri şey domuz gribi zaten. influenza'nın (grip) şu anda baskın türü domuz gribi -ya da en kötü yapan olduğu için hastaneye başvuranlar domuz gripli olanlar. diğerleri iyi kötü evde atlatıyor.

3 ilde görüldüğüne dair haber var
strep de gelirse o virüs değil bakteri, ona antibiyotik vermelerini hadi anlarım.. o da zatüre yapıyor. bu etmenlerin hepsi zatüre yapar. bu sene de zatüre olmazsak bordo bereliyiz.

İnşallah yine hasta olmazsın . Biz bu sene çok yıprandık maalesef ki . 2 büyük covid arada benim yaşadım hastalıklarım oğlumun kafasına atılan dikiş şimdi de influenza Allah daha büyük şeyler yaşatmasın ne diyim . Geçmiş olsun

Arvelles istemistim ben de ağrılarım icin ,o grip agrilarina iyi gelmez dedi dolorex yazdi ama icemedim çunkü midem cok hassas kuvvetli bir ilac o.
Benim hani öksürükten dolayı olan o ağrıdan başka ilaç ta kullandım doktorun verdiği ay oda geçirmiyor

Strep A bildiğiniz badecik şişmesi göz göz. Benim oğlum ondan oldu ama bunu her sene oluyor çocuklar medya nedense abartmış.
Yani 3 ilde görüldü filan değil gidin test yaptırın sadece çocuklarda değil sizde de çıkar. özel hastaneler dışında hiçbir hastane test yapmıyor ki inflanza a ,b ,strept a ,covid filan...

Bende gecen sali is donusu ateslendim. Cumartesi iyiyim derken aksamina grip basladi. Sinüzüt e cevirdi dun cenemin ve yuzumun agrisindan deliriyordum.
Hala atesim var bugun,kafamda Kazan gibi. Evde kimseye bulastirmayim diye odadan cikmiyorum. Ama cocuk olunca zor. Illa yanima sivisiyorlar

Ay bu seneler önce bana olmustu yaa hala merak ederim neydi o öyle et parçası gibi diye . Ama nasul acilmisti boğazım falan

Ya influenza da çocuklarda ateş ne zaman bitiyor acaba kızlar ? Oğlumun 3. Günü damar yolunu bu akşam çıkarttık daha . 19:30 da ilaç içti 20:00 de uyudu ateşi 37 di ilaç içerken şuan 38 canım o kadar sıkılıyor ki artık bağıra çağıra ağlamak istiyorum doktora yazamıyorum çünkü covid geçirirken gece çok geç saatlerde bile bizi aradığı yardım ettiği için yüzüm kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…