Nasıl bir salgın bu ya

Geçmiş olsun size de . Ben de hastalandım ama ateşlenmedim. (Yani sanırım ateşim çıkmadı )

Gripten daha çok bulaşacağı mantar ve bakterileri düşünürdüm ben.

Bizde aynı hastalıktan geçirdik sanırım. Geçmeyen öksürük bogaz agrisi. Ateş yoktu sadece. Instagramda gezinirken gördüm. Yikanmamis koyun yununden minik Bi yastik yapmışlar. Onu cocuklarin göğsüne koyuyorlarmis. Deneyeyim dedim. Bir gece koydum sabaha hiriltisi ve o şiddetli öksürüğü geçmişti bebegimin. Yun alerjisi olmaması lazımmış. Bide atesliyken koymayın yazıyor. Isittigi için sanırım. Alakası varmi bilmiyorum ama koyduğumuzda ertesi günü çok afedersiniz Bi avuç balgam kustu cocuk.

Tamamen iyilesene kadar tansiyon probleminiz yoksa cig sarımsağı iyice ezin,1 kaşık bal,bolca limon sıkıp için. Günde iki kere hatta. Ayaklarınızın altına sarımsaklı yag sürüp kalın çorap giyin. Şifa olsun insallah

Öyle olsa yün yastık yorgan kullanan insanların çocukları hiç hasta olmaz. Buralarda çok yaygın yün yorgan, yastık.

Ben de yeni anlattım. 2 hafta oldu. İlaçlar bitince hala hastaydım. Elma sirkesi içmeyi denedim. 1 bardak ılık suya 1 corba kaşığı organik Elma sirkesi.. ciğerlerim de ne var ne yok atti. Mide sorunu olmayanlar denesin bence

Öyle olsa yün yastık yorgan kullanan insanların çocukları hiç hasta olmaz. Buralarda çok yaygın yün yorgan, yastık.
Bizde aslında yun kullanıyoruz yastik yorgan. Ama yikanmamis koyun yununde lanolin diye bir madde oluyormuş. Birde mesela bebekler üstünü örtmez genelde,yastıkta göğüs hizasında değil. Bahsettiğim minik yastığı direk atletin içine koyuyoruz. Daha yakın temas yani. O kısım sıcacık oluyor. Bence balgami yumuşatti.

Bilmiyorum.

Ölçüsüz yapamayanlardanim
Su miktari ne kadar olmali?

aynısını yaşadık. 1, sınıfa giden kızım kovit olmuş ama ayakta geçirmiş hatta ben ağırım diye bana bakmıştı yavrum. ates bile belli belirsizdi. ama bu illet yavrumu1 hafta surundurdu. 40 a dayandı. bi bakmışım 38 bi bakmışım 39,7 bi bakıyordum 38,5 . cok hareketli bi ateşti. boğazlar bembeyaz kulaklar kapandı. 1 hafta okulu gidemedik. bugun yeni gitti daha. ama benim 1 ayı bile gecti iyileşmedi bir türlü.

Mideye ağır olmaz mı bu kadar ekşi?
Ben de yavaş yavaş hasta oluyorum. Artık 3 ay iyilesemem.korkuyorum
Tarifi ZemheriPoyraz verdi ama hani siz kendinizi bilirsiniz, dokunur diyorsaniz pistikten sonra sulandirip icebilirsiniz veya az bir miktar, bir bardak değil de bir kahve fincani kadar icinn önce.
Birde boş mideye degil de belki yemek yedikten bir süre sonra icerseniz, bir zarari olmaz sanirim. Icerisine bir kac damla zeytinyagi ekleyebilirsiniz

Çocukları da etkiliyor maalesef. İnfluenza ise zaten içtikleriniz kâr etmeyecek. Farklı bir ilacın ilk 3 gün içerisinde kullanılması gerekiyor deniyor.

Tentürdiyot ile sırtınıza kafes yapın öksürük için. Araştırın bunu.

Geçmiş olsun

Büyük kızım ilkokul üçte. O, küçük kadar ateşlenmedi. Ama ikisi de antibiyotikle iyileştiler

Mideye ağır olmaz mı bu kadar ekşi?
Ben de yavaş yavaş hasta oluyorum. Artık 3 ay iyilesemem.korkuyorum
Arkadaş da yazmış, boş mideyle kesinlikle içmeyin zaten ama mide rahatsızlığınız varsa ne olur inanın bilmiyorum. Bizde mide sorunu yok o yüzden rahatça içtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…