Gebeliğe Hazırlık nasil bekleyecegizzz😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende o programlar sayesinde gebe kaldım.
Pepapp öneriyorum program kullananlar için.

akintidan umutluyum dunku. belki yumurtlama belirtisiydiumarm degerlendirebilmisimdir. kizlar 10 dk snra dayanamayp ayaga kalktim problem olmaz ins

Laboquick in vardı ben 30 lu aldım yanında 2 gebelik birde erken gebelik yolladılar 30 liraya 3 ay kullandım o bitti benimde onunla işim bitti darısı sana
Şuan o kadar heyecanlandım ki aynı markanın aynen bahsettiğiniz sayıdaki ovu testini ben de sipariş ettim geçen. Bugün adet sonrası 8.günüm. Çalışmalarım 2 gün sonra başlayacak sizin bu yazdıklarınız tamamen motive etti beni. Bebeğiniz hayırlı olsun Darısını Rabbim bana ve isteyen herkese hepimize nasip eylesin inşallah. En hayırlı en tez zamanda Aaaamiinnn Benim için de dua edin lütfen yalnız şeyi sorayım size, adetten sonraki 10.gün başlamalıyım diye biliyorum teste. Siz de öyle yapmıştınız di mi?

Bende takvimim uygulamasını kullanıyodum benim yumurtlama günümü doğru tahmin ediyordu kendimide gözlemlemiştim bende o uygulamayla takip ederek gebe kalmıştım. Ama kürtaj oldum artık ovulasyonla takip etmeyi düşünüyorum

arkadaslar peki adetin ilk gunu diye neyi sayiyorsunuz. benim 1 gun lekelenme gbi oluyo sabahtan bir kac gelio snra ertesi gune kadr gelmiyo veya gece geliyor. yogun kanama gununumu 1 sayiyirz ben onu anlamiyorm

arkadaslar peki adetin ilk gunu diye neyi sayiyorsunuz. benim 1 gun lekelenme gbi oluyo sabahtan bir kac gelio snra ertesi gune kadr gelmiyo veya gece geliyor. yogun kanama gununumu 1 sayiyirz ben onu anlamiyorm
Hayr olduğu ilk andan baslarsnz saymaya yoğun kanama günü diye saylmaz ilk leke bile gördüğün anda adetin başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…