Gebeliğe Hazırlık nasil bekleyecegizzz😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaslar bir de cok utanarak bisey daha soracagim. okuduklarima gore iliskiden sonra bir sure kalkmamak gerekiyormus ama ben cok skistim
bi 10 dk sonra falan dayanamayip kalktim ve tuvalete gittim. idrarla atilmismidir sperm

N11de var labquick test bende aldım 30 TL kargo bedava güzel paketlenmiş dünde yumurtlama yı gördüm yanlış göstermiyor
Bende düşünüyrm almayı ama sitenin yorumlarıni görünce bazıları bozuk testler çıkabilir falan diyo. Kacli aldnz siz içinde gebelik testi de var mi

arkadaslar bir de cok utanarak bisey daha soracagim. okuduklarima gore iliskiden sonra bir sure kalkmamak gerekiyormus ama ben cok skistim
bi 10 dk sonra falan dayanamayip kalktim ve tuvalete gittim. idrarla atilmismidir sperm
Spermle ilgili bi problemnz yoksa sağlıklı sperm ilerler gider. Ama diğer türlü yarm saat bir saat yatın diyolar

Benim aralıkta 19. Gün ocakta 12. Gün çatlama oldu. Program genelleme içeriyor. Ovulasyon testiyle takip edin bence.

Ben iki defa hamile kaldım ikisinde de o programlara uyarak hamile kaldım

Bende program kullandım ve iki defa hamile kaldım ilki düştü 3 ay sonra tekrar aynı şekilde hamile kaldım şimdi de 10+1 iz çok şükür

İnstagramdan bir gebenin günlüğü nü takip edip ordan uygun fiyata getirtebilirsiniz ben ve çevrem o testler sayesinde hamile kaldık hem net gün veriyor hemde uygun fiyat

N11 de mi canm bu. Baktm şimdi bulamadm. Bana burdan linkini atablr msn
N11 de mi canm bu. Baktm şimdi bulamadm. Bana burdan linkini atablr msn

Normalde kaç güne bir adet oluyorsunuz

Baktm canm şimdi fotoda 2 test yazyo ona takldm. Fotodaki paketin üstünde 2 tests yazyo

Normalde kaç güne bir adet oluyorsunuz
Geçen ay erken olmuştum 4 gün erkndi. Normalde 28 günde bir olyrm. Ama geçen ay soğan kürü yapmstm sanrm o yüzden gecikti belki de tuttu ama sağlıklı olmadığı için gitti

Bak böyle yazyo
Canım 1kutuda 2 test var toplam 30 ovülasyon testi var
30 tane varsa alym o zaman. Yani 1 kutuda 2 testten kastnz 30 tane

Malesef kuzum beklemekten başka çare yok
Bende adetime 3 gün kala erken test yapmıştım. Allah nasip etsin isteyen herkese

Evet canım bende aldım dün yumurtlamayı gördüm
Ne güzel 3 gün degerlendrn bunu bide bişey sorcam canm ya bunlar kaset testlerden mi yoksa çubuk testlerden mi. Bide nasl kullanlyo direk idrara mı tutuyoruz ne kadar tutcaz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…