Gebeliğe Hazırlık nasil bekleyecegizzz😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berna9035

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
1.662
1.746
333
İzmir
selam kizlar. telefon programindan ovuluasyon takibi yapiyorum test kullanmiyorum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. bu gunlerde yumurtlama gosteriyor. cok heycanliyim nasil bekleyecegiz 2 hafta
yumurtlama doneminde dollenme olup olmadiguni ogrenmemiz mumkun degilmiii

döllenmeden sonra rahime yerleşmesi arasında 6 gün oluyomus belki 10 gün sonra erken gebelikle öğreneblrsniz onu n dısında döllenmenın olup olmadıgını gösteren bsy varmı hiç duymadım :)

Telefon programı yanlış gösteriyor kuzum kaç tane kullandım hiç biri elde yapılan kadar garanti değil. Tahmini söylüyorlar ama düşük gebelik gösterdiğinde yumurtlama günün, yumurtlama günü dediği günde çoktan yumurtlama günü bitmiş oluyor. Kaç ay boşa uğraştım o programlar yüzünden

hadi ya ovuluasyon testine para vermeyeyim demistim alayimmi diyorsunuz

bnce al tabiki takvimlere güven olmaz sonucta yediğimiz içtiğimiz hersey hormonları ve vucudu etkiliyor yumurtlama gününü değişitrebiliyo o 24 sasaati yakalamk gerekiyomus sanırım

Nette 30 lu falan paketler var çok çok uyguna. Hevesini kırmak istemem ama gerçekten programlar boşa zaman kaybı. Gitmesin ayların boşa. 11inde yumurtlayan insana 21 i göstermiş hani 1 2 gün değil inan. Al bence ovulasyonu gönlün rahat olur kesin günü bulduktan sonra iş Allaha kalmış

tamam bi bakiyorum internete hemen

sana tek tavsiyem stresten uzak dur acaba oldu mu olacak mı karnım ağırdı hamile.miym göğsüm şişti hamile mym diye sakın sakın stres yapma.. unut aklından çıkart.. Gerçekten o zaman çok rahat oluyor.. Benim öyle olmuştu ve gördüğüm kadarıyla bu sitede stres yapmayo bırakan herkes hamile kalıyor o ay

ya ben de yapmiyordum dedigin gni korunmayi braktgm gecen ay hamile kaldim. bi baktik kimyasalmis o beni mahvetti. sonra bole pimpirikli oldum

Tel.inanma hep yanlis gosteriyor adetin bitikkten sonra 14 15 16 17 18.gunlerde yumurta aki kivaminda uzayan akinti gelir ona dikkat et birde test al emin olursun

ya ben de yapmiyordum dedigin gni korunmayi braktgm gecen ay hamile kaldim. bi baktik kimyasalmis o beni mahvetti. sonra bole pimpirikli oldum
Sağlıksız gebelikti sonuçta.. ne kadar pimpirikli olsanda sağlıksızsa olacağı odur ballim..o yüzden gerekeni yap takdiri Allah'a bırak stres yapma

Laboquick in vardı ben 30 lu aldım yanında 2 gebelik birde erken gebelik yolladılar 30 liraya 3 ay kullandım o bitti benimde onunla işim bitti darısı sana
Canm o fiyata hangi siteden aldn hepsni. Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Çok üzgünüm şu an ovulasyon testi almak istyrm icinde gebelik testi de olsun. Hangi siteden alablrm güvenilir ve hızlı bi site olsun istyrm bide instgrmda birgebeningublugu diye bi sayfa var o da satıyor ama bilmyrm nerden alsam

Bende gittigi..... Olan siteden almıştım 3 günde geldi üstelik de gizliliğe dikkat edecek şekilde paketlenmişti

gecmis olsun arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…