Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende düşünüyrm almayı ama sitenin yorumlarıni görünce bazıları bozuk testler çıkabilir falan diyo. Kacli aldnz siz içinde gebelik testi de var miN11de var labquick test bende aldım 30 TL kargo bedava güzel paketlenmiş dünde yumurtlama yı gördüm yanlış göstermiyor![]()
Spermle ilgili bi problemnz yoksa sağlıklı sperm ilerler gider. Ama diğer türlü yarm saat bir saat yatın diyolararkadaslar bir de cok utanarak bisey daha soracagim. okuduklarima gore iliskiden sonra bir sure kalkmamak gerekiyormus ama ben cok skistim
bi 10 dk sonra falan dayanamayip kalktim ve tuvalete gittim. idrarla atilmismidir sperm
30ovülasyon 1erken gebelik 2normal gebelik testi 29.90Bende düşünüyrm almayı ama sitenin yorumlarıni görünce bazıları bozuk testler çıkabilir falan diyo. Kacli aldnz siz içinde gebelik testi de var mi
30ovülasyon 1erken gebelik 2normal gebelik testi 29.90
[/QUOTE
Ben baktm bulamadm bu fiyata icinde 2 tane yada 5 tane var 30 tl diyo
Ben iki defa hamile kaldım ikisinde de o programlara uyarak hamile kaldımTelefon programı yanlış gösteriyor kuzum kaç tane kullandım hiç biri elde yapılan kadar garanti değil. Tahmini söylüyorlar ama düşük gebelik gösterdiğinde yumurtlama günün, yumurtlama günü dediği günde çoktan yumurtlama günü bitmiş oluyor. Kaç ay boşa uğraştım o programlar yüzünden
N11 de mi canm bu. Baktm şimdi bulamadm. Bana burdan linkini atablr msn30ovülasyon 1erken gebelik 2normal gebelik testi 29.90
İnstagramdan bir gebenin günlüğü nü takip edip ordan uygun fiyata getirtebilirsiniz ben ve çevrem o testler sayesinde hamile kaldık hem net gün veriyor hemde uygun fiyatselam kizlar. telefon programindan ovuluasyon takibi yapiyorum test kullanmiyorum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. bu gunlerde yumurtlama gosteriyor. cok heycanliyim nasil bekleyecegiz 2 hafta
yumurtlama doneminde dollenme olup olmadiguni ogrenmemiz mumkun degilmiii
N11 de mi canm bu. Baktm şimdi bulamadm. Bana burdan linkini atablr msn
N11 de mi canm bu. Baktm şimdi bulamadm. Bana burdan linkini atablr msn
Normalde kaç güne bir adet oluyorsunuzTelefon programı yanlış gösteriyor kuzum kaç tane kullandım hiç biri elde yapılan kadar garanti değil. Tahmini söylüyorlar ama düşük gebelik gösterdiğinde yumurtlama günün, yumurtlama günü dediği günde çoktan yumurtlama günü bitmiş oluyor. Kaç ay boşa uğraştım o programlar yüzünden
Baktm canm şimdi fotoda 2 test yazyo ona takldm. Fotodaki paketin üstünde 2 tests yazyoLaboquick Ovülasyon Testi 2 Test x 15 Paket + Gebelik Testi 2 Test + Ultra Erken Gebelik Testi 1 Test Fiyatları ve Özellikleri
Laboquick Ovülasyon Testi 2 Test x 15 Paket + Gebelik Testi 2 Test + Ultra Erken Gebelik Testi 1 Test en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Geçen ay erken olmuştum 4 gün erkndi. Normalde 28 günde bir olyrm. Ama geçen ay soğan kürü yapmstm sanrm o yüzden gecikti belki de tuttu ama sağlıklı olmadığı için gittiNormalde kaç güne bir adet oluyorsunuz
Canım 1kutuda 2 test var toplam 30 ovülasyon testi varBaktm canm şimdi fotoda 2 test yazyo ona takldm. Fotodaki paketin üstünde 2 tests yazyo
Bak böyle yazyoLaboquick Ovülasyon Testi 2 Test x 15 Paket + Gebelik Testi 2 Test + Ultra Erken Gebelik Testi 1 Test Fiyatları ve Özellikleri
Laboquick Ovülasyon Testi 2 Test x 15 Paket + Gebelik Testi 2 Test + Ultra Erken Gebelik Testi 1 Test en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
30 tane varsa alym o zaman. Yani 1 kutuda 2 testten kastnz 30 taneCanım 1kutuda 2 test var toplam 30 ovülasyon testi var
Evet canım bende aldım dün yumurtlamayı gördümBak böyle yazyo
30 tane varsa alym o zaman. Yani 1 kutuda 2 testten kastnz 30 tane
Malesef kuzum beklemekten başka çare yokselam kizlar. telefon programindan ovuluasyon takibi yapiyorum test kullanmiyorum gecen ay kimyasal gebelik gecirdim. bu gunlerde yumurtlama gosteriyor. cok heycanliyim nasil bekleyecegiz 2 hafta
yumurtlama doneminde dollenme olup olmadiguni ogrenmemiz mumkun degilmiii
Ne güzel 3 gün degerlendrn bunuEvet canım bende aldım dün yumurtlamayı gördüm