- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.755
- 598
Ruyada gorup kapinin calmasi..Önemli evet bencede ...
imza atmadan önce diyeceklerim var sana dedim bu imzayı atacağım ve bitecek herşey sana söyleyeceklerimi söyleyeceğim ve 10 yılımı sana heba ettiğimi bil, ayrılmak içn gelmeyeceğim mahkemeye zaten 3 güne boşar bizi imzadan sonra içimde kalsın istemiyorum rahatlatmak istiyorum kendimi dedim ve benim onu sevmediğimi düşündüğünü bildiğim için seni sevdim ve seviyorum dedim o konuştu ben konuştum ve ayrıldık eve geçtim avukat tutacaktım çünkü imza atılacak bir evrak değildi hiçbir şey talep etmeyeceğimin altına imza attırmaya kalktı bana (beni deniyor !) sonra eve geldim ve ya evi yıkıp dağıtacaktım ya uyuyup sabah avukat tutacaktım .... ben uyurken rüyamda onun zile bastığını ve geldiğini gördüğüm anda kapı gerçekten çaldı ben 3 kere aramış duymamışım uyuduğum için ... kapıyı açtım ve şoka girdim rüyamdaydın dedim niye geldin ? Bana dediği şu oldu ben senin alışkanlığın mıyım yoksa beni gerçekten seviyor musun ? Seni gerçekten seviyorum dedim ve barıştık
6 yıl eşim 10 yıl toplam10 yıllık karısını ne diye deniyormuş onu anlamadım. Hepsi iyi hoş da, bu biraz çirkin.
Ona dedim ki sen benim yanımda değilsin ama Allah benim yanımda ! Hamdolsun şükrolsun ağladım Allah’ımın varlığına ağladım bu yaşanılanlar yaşanmadan bilinmiyor gerçektenRuyada gorup kapinin calmasi..
Insallah bir daha bu safhalara gelmezsiniz,cok etkileyici...
İnşallah bir daha o hale gelmezsiniz. Gelme ihtimalinize karşı da aklınızda olsun. İyi niyetli bir tavır değil o.6 yıl eşim 10 yıl toplam
Deniyor diye ben düşünüyorum ...
Hadi deniyor olmasın gerçekten birşey paylaşmadan ayrılmak istiyor olsun yazdıklarımın karşılığı bu mu yani ? Onu mu çektin ordan canım gerçekten
Neyse durum bu ... enkazdan yeni çıktım iyi olmaya çalışıyorum sağ ol
Bundan sonrası olursa ki söz verdi bir daha demeyeceğim ama oldu ki yaşandı Allah korusun , telefonlarını dahi açmam ki direk avukat yani direkİnşallah bir daha o hale gelmezsiniz. Gelme ihtimalinize karşı da aklınızda olsun. İyi niyetli bir tavır değil o.
Çok sevindim Rabbim muhabbetinizi daim etsinAvukatın hazırladığı anlaşmalı boşanma dilekçesine imza atmak ve okumak için buluştuk ... DayanamadıkBarıştık
AminÇok sevindim Rabbim muhabbetinizi daim etsin
Çok sevindim Rabbim muhabbetinizi daim etsin
Ayy aynı filmlerdeki gibiidemiştim gelecek diye
imza atmadığın için dönmüş olmasın6 yıl eşim 10 yıl toplam
Deniyor diye ben düşünüyorum ...
Hadi deniyor olmasın gerçekten birşey paylaşmadan ayrılmak istiyor olsun yazdıklarımın karşılığı bu mu yani ? Onu mu çektin ordan canım gerçekten
Neyse durum bu ... enkazdan yeni çıktım iyi olmaya çalışıyorum sağ ol
Uyarın için teşekkür ederim. Sence yıllardır birlikte yaşadığım eşimi tanımıyor muyumdur? Bunun için döndüğünü anlamaz mıyım ? Tabi ki anlarım merak etme canım öyle bir şey yokimza atmadığın için dönmüş olmasın
bu kadar kör olmayın
ne desem ne yazsam bilemedim gerçekten ... her ilişki farklı her birey farklı ...mutlu haberinize gerçekten çok sevindim.ben aşırı kaderci bir insanım,kaderiniz birmiş gerçekten.. ama ne olursa olsun gerçek sevgi gönül bağlılığı varsa bitmiyor.arkadaşın dediği gibi ben dahil olmakla beraber eski eşlerimizi hala bekleyenlere örnek olsun seven adam gitmiyor.özleyen adam ne olursa olsun geri dönüyor.szin hikayenizdende ben bunu çıkardım mesela benim eski eşim sizin gibi ortada bir sorun olmadan boşandık haa gerçekten benimle gönül bağı olsaydı gerçekten bitmezdi bende şuan bunu anladım.herşey gönlnüzce olsun çok mutlu olun.
Canıııııımmmmmmmmm çok sevindim....
Olur olur hatta eskisinden daha da güzel olurvalla öyle oldu bakalım eskisi gibi olamadık daha uzun bir araydı 40 gün
Böylesi daha güzelbiraz öyle oldu değişik bir durum gerçekten .. İşe de girdim çok yoğunum vakitte ayıramadığımız için birbirimize bi değişik olduk hadi hayırlısı
Yaaaaa ne güzel Gözün AydınBöylesi daha güzelolacak bence...
Hayırlısı inşallah
Bende doğum yaptım canım yarın 1hafta olacak
Darısı hayırlı bir zamanda size olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?