Haddinden fazla değer vermişsiniz, kendini yarış atı sanmış. Elmastan sanmış kendini dmdndnddndn. Halbuki dışarısı onun gibiler ile kaynıyor. Bi daha böyle şeyler yapmayın.Olmayan hislerinin tekrar canlanmamasıymışKendini mükemmel zannetmiş bende ona yıllarca söylemediğim kötü özelliklerini söyledim ... Bana yaşattıkları anıları hatırlatarak anlattım ve dedi ki sen anlattın ben dinledim ama sana yemin ederim senin gördüğün gibi değildi yaptıklarım niyetim o değildi tamamen seninle uğraşmak hoşuma gidiyordu ondan öyle yapıyordum filan dedi ! Şaka mısın dedim ! Yıllarca halının altına süpürdüm az buçuk yansıttım sana hiç bir iyileşmede bulunmadın ve şuan görüyorum ki hiçbir şeyin farkına bile varmamışsın ! Ben o niyetle o olayları yaşatmadım sana diyorsun !
neyse dedi olsun iyi oldu söylediklerin , anlaşamadığımızı anlamış oldum dediYa Rabbim Ya Sabır
O da bana çok değer verdi , hiç bir dediğmi ikiletmedi , sevgisini sürprizlerle hediyelerle gösterdi , işten döndüğümde hiçbir şey yokken ev mumlar ve güllerle doluydu , rujumla aynalara kendi yüreğinden şiirler yazardı , ağlayarak gösterdi özlemini , Ameliyat oldum annemi bile bırakmadı yanıma ben refakat edeceğim gerekirse altını temizlerim dedi kimseye bırakmadı beni , düşünsene lazımlık kullanmak zorunda kaldım onu bile temizledi ... Annem ablam varken kimseye izin vermedi ... Ateşim çıktı bez koydu alnıma ateşimi düşürdü , Çok daha güzellerini yazarım da buraya güzel şeyleri hatırlamak istemiyorum .. Öyle söyleme lütfen o da bana elmas mışım gibi davrandıHaddinden fazla değer vermişsiniz, kendini yarış atı sanmış. Elmastan sanmış kendini dmdndnddndn. Halbuki dışarısı onun gibiler ile kaynıyor. Bi daha böyle şeyler yapmayın.
Bak gördün mü, dediği sey içine dert olmus un dısavurumu...İşe girdim de noldu onda anlamadım ? İşe girdin bak hayata devam ediyorsun dedi
Bu kadar güzel seven biri sizden neyi değiştirmenizi istiyor? Böyle seven, her türlü sever.O da bana çok değer verdi , hiç bir dediğmi ikiletmedi , sevgisini sürprizlerle hediyelerle gösterdi , işten döndüğümde hiçbir şey yokken ev mumlar ve güllerle doluydu , rujumla aynalara kendi yüreğinden şiirler yazardı , ağlayarak gösterdi özlemini , Ameliyat oldum annemi bile bırakmadı yanıma ben refakat edeceğim gerekirse altını temizlerim dedi kimseye bırakmadı beni , düşünsene lazımlık kullanmak zorunda kaldım onu bile temizledi ... Annem ablam varken kimseye izin vermedi ... Ateşim çıktı bez koydu alnıma ateşimi düşürdü , Çok daha güzellerini yazarım da buraya güzel şeyleri hatırlamak istemiyorum .. Öyle söyleme lütfen o da bana elmas mışım gibi davrandı
Hayatıma tabi ki devam edeceğim ! Yapma lütfen içine değil dışına da dert olsun oha derim yani , böyle saçma şeyler düşüneceğini sanmam o benim bilir mesleğimi yapacağım iş bulamasaydım en dipten bi işe bile girerdim zatenBak gördün mü, dediği sey içine dert olmus un dısavurumu...
Eskisi gbi değilsin ki.. O bunun farkında bunu kendine yediremiyor
Ya ağlatmayın beni ! Lütfen ağlatmayın ! İyi şeyler düşünmek istemiyorum sevgisini hatırladıkça çok zorlanıyorum !Bu kadar güzel seven biri sizden neyi değiştirmenizi istiyor? Böyle seven, her türlü sever.
Bu adam önünüze haklarınızdan feragat edeceğinize dair anlaşma protokolü getirmedi mi? Bunu yapan, iş buldunuz minnetiniz kalmadı, insan içine çıkacaksınız, kendinizi gerçekleştireceksiniz diye zoruna gitmez mi?Hayatıma tabi ki devam edeceğim ! Yapma lütfen içine değil dışına da dert olsun oha derim yani , böyle saçma şeyler düşüneceğini sanmam o benim bilir mesleğimi yapacağım iş bulamasaydım en dipten bi işe bile girerdim zaten
Özür dilerim ama çok merak ediyorum, neyi değiştirmenizi istiyor?Ya ağlatmayın beni ! Lütfen ağlatmayın ! İyi şeyler düşünmek istemiyorum sevgisini hatırladıkça çok zorlanıyorum !
bendeki sen bitti dedi bana kaldıramıyorum
tanıyorum onu ama bazen anlayamıyorum hele ki şu süreçte pek anlayamıyorum o yüzden cevabını bilmiyorum ...Bu adam önünüze haklarınızdan feragat edeceğinize dair anlaşma protokolü getirmedi mi? Bunu yapan, iş buldunuz minnetiniz kalmadı, insan içine çıkacaksınız, kendinizi gerçekleştireceksiniz diye zoruna gitmez mi?
Değiştirmemi istediği şeylerden de vazgeçmiş , diyor ki sen daha baskınsın , aşırı özgüvenlisin birkaç ay iyi olduk diyelim yine aynı davranacaksın diyor ... bu yani bilmiyorum güzel arkadaşım bilmiyorum bunu aşabileceğimizi söylemiştim ama diyorum ya vazgeçmiş söylüyor bunu söyledi bitti bendeki sen dedi ötesi var mıÖzür dilerim ama çok merak ediyorum, neyi değiştirmenizi istiyor?
Ben mi farkedemiyorum dedim kendi kendime yok yani beni niye düşünüyorsun ayrılmayı kafaya koyduysan diyorum , nasıl düşünmiyim sana saygım sonsuz diyor sen çok iyi olmalısın diyor ! CıldırıcamDeğiştirmemi istediği şeylerden de vazgeçmiş , diyor ki sen daha baskınsın , aşırı özgüvenlisin birkaç ay iyi olduk diyelim yine aynı davranacaksın diyor ... bu yani bilmiyorum güzel arkadaşım bilmiyorum bunu aşabileceğimizi söylemiştim ama diyorum ya vazgeçmiş söylüyor bunu söyledi bitti bendeki sen dedi ötesi var mı
Aşırı özgüvenli, baskın derken?Değiştirmemi istediği şeylerden de vazgeçmiş , diyor ki sen daha baskınsın , aşırı özgüvenlisin birkaç ay iyi olduk diyelim yine aynı davranacaksın diyor ... bu yani bilmiyorum güzel arkadaşım bilmiyorum bunu aşabileceğimizi söylemiştim ama diyorum ya vazgeçmiş söylüyor bunu söyledi bitti bendeki sen dedi ötesi var mı
..... yazdım sildim ...Aşırı özgüvenli, baskın derken?
Eşim yönetici 130 civarı Personeli var ve hemen hemen her eğitim toplantısından sonra yöneticilere sorulan soruları ve öğrendikleri şeyleri bana sorar bilecek miyim diye bana bir şey öğretecek diye sorar ... Her sorusuna doğru yanıt verişim onu hep şaşırtmıştır ... Benim bunları bilmem neden bu kadar kötü ki yani egoistlik yapmıyorum diyor ki nerden biliyorsun ? Diyorum ki bu konuları merak etmişimdir zamanında ve araştırıp öğrendim diyorum anlatabiliyor muyum kendimi ?Aşırı özgüvenli, baskın derken?
Altınızda ezilmiş sanki. Ben evlilikte hep toparlayan, orta yolu bulan biri olduğunuzu anladım. Bu verdiğiniz rahat onun hoşuna gitmişse de artık ezilmeye başlamış. Bu sizin suçunuz değil. Bu saatten sonra da olmadığınız birine dönüşmeyin, yanımda tutacam diye. '' Bendeki seni bitirdin. '' diyen adama yapılacak tek şey, '' Hayırlı olsun, yolun açık olsun. '' demektir. Çok zor anlıyorum ama başka çare yok. Hem bik bik ediyor hem dava açmıyor. Yok mok dese de aslında derdi yola getirmekti. Benim kusuruma bakmayın, açık konuşurum, acımasız olabilirim bu konuda. Ama gerçekten üzüldüm.Eşim yönetici 130 civarı Personeli var ve hemen hemen her eğitim toplantısından sonra yöneticilere sorulan soruları ve öğrendikleri şeyleri bana sorar bilecek miyim diye bana bir şey öğretecek diye sorar ... Her sorusuna doğru yanıt verişim onu hep şaşırtmıştır ... Benim bunları bilmem neden bu kadar kötü ki yani egoistlik yapmıyorum diyor ki nerden biliyorsun ? Diyorum ki bu konuları merak etmişimdir zamanında ve araştırıp öğrendim diyorum anlatabiliyor muyum kendimi ?
Hayırlı olsun , yolu açık olsun . Açık ol lütfen hep öyleydin öyle de devam etAltınızda ezilmiş sanki. Ben evlilikte hep toparlayan, orta yolu bulan biri olduğunuzu anladım. Bu verdiğiniz rahat onun hoşuna gitmişse de artık ezilmeye başlamış. Bu sizin suçunuz değil. Bu saatten sonra da olmadığınız birine dönüşmeyin, yanımda tutacam diye. '' Bendeki seni bitirdin. '' diyen adama yapılacak tek şey, '' Hayırlı olsun, yolun açık olsun. '' demektir. Çok zor anlıyorum ama başka çare yok. Hem bik bik ediyor hem dava açmıyor. Yok mok dese de aslında derdi yola getirmekti. Benim kusuruma bakmayın, açık konuşurum, acımasız olabilirim bu konuda. Ama gerçekten üzüldüm.
Evet ...Konunuzu takip ediyordum ve cok uzuldum sonra baristiginizi duydum sevindim ,ama bu son konusmalari anlayamiyorum ,ayrilma durumunuz devam mi ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?