Nasıl Arkadaş Ediniyorsunuz?

Facebookta, instagramda, WhatsAppta lisedenn,, üniv.den, Kurslardan ekli olup nasılsın bile diyemeyenlere arkadaş diyorsak onlardan çok var. Bende böyle bşyde çok görüşmediğim bu kişileri çağırmak yerine akrabalaeımı, ailemden insanları çağırırım.
Yaşadığım şehir akrabalarım ve ailemden farklı bi yerde. Burada hiç arkadaşım uok zaten gerek duymuyorum.
Az insan çok huzur :) az insan anlayışımda eş aile akraba.

ben hiç arkadaş edinmiyirum girdiğim her topluma da çabuk ayak uydururum. ama böyle yalnız takılmayı daha çok seviyorum ben bana yeterim

Kına ve dugun de gelin için keşke paralı bır arkadas gurubu tutula bilse arkadası olmayanlar ıcın guzel olurdu hanı anons yapılır ya gelının arkadasları dıye bır 15 kısı cıksa yeter:))))

Edinmiyorum :) Çünkü dediğiniz gibi arkadas ilişkileri o mekanla sınırlı sadece

Şimdi atandığım yerde bir arkadas edinsem şükredeceğim

Bu arada ben de baya yabaniyim :) hemen soğurum yanlış görürsem

Kına ve dugun de gelin için keşke paralı bır arkadas gurubu tutula bilse arkadası olmayanlar ıcın guzel olurdu hanı anons yapılır ya gelının arkadasları dıye bır 15 kısı cıksa yeter:))))

Organizasyon ekibi var :)

çok güzel yazmışsınız. birşey sorucam, "aniden başka şehre giderim" demişsiniz de. ben de normalde yalnız gezmeyi severim ama birkaç defa yalnız gezdiğimi söylediğim insanlar üzüldü falan, benim de moralim bozuldu. bunu nasıl aştınız ? insanların böyle yapması moralimi bozduğu için yalnız gezmeyi bıraktım.

Bende sıcak kanliyim ama şu an yalnızım çok fazla şey yapmak istiyorum ama kisitlaniyorum bu da sosyal hayatıma yansıyor calisiyosan akşamları kurslara gidebilirsin yada haftasonu daha iyi olmaz mi

Sıkılmıyor musunuz peki ? Hiç konuşmak paylaşmak görüşmek vakit geçirmek istemiyor musunuz mesela ?

kesinlikle katılıyorm.

eski işyerimdeki arkadaşlarla can ciğer kuzu sarmasıydık. sonra ben iş değiştirdim. onlarla hala görüşmek istedim. devamlı aradım onları, adeta yalvardım. devam ettirmek istedim ama onlar uğraşmak istemedi. hayatımın en büyük kazıklarından biridir.

Okuldan ve işten arkadaşlarım vardır. Ortaokuldan beri hiç kopmadıklarım var. Uzaktayız ama haberleşiriz. Ama hiç öyle arkadaş edineyim çabam olmadı ben hep kendimle olmayı sevdim.

Kız kardeşim ol
Sıkılmıyor musunuz peki ? Hiç konuşmak paylaşmak görüşmek vakit geçirmek istemiyor musunuz mesela ?

Hiç sıkılmıyorum :)
Tam tersine kafam rahat. Kalabalıgı, çok insanı, birden samimi olmayı sevmem genelde insanlara mesafeliyimdir.
En iyi arkadaşlarım kitaplarımdır, resim yapmayı severim bu gibi şeylerle zamanımı geçiririm.

Üniversitenin ilk günüydü. Sınıfa girdim Gittim bir yere oturdum. Herkes biriyle konuşuyor kaynaşma arkadaş edinme durumları. ilerleyen zamanlarda iki arkadaşım oldu. O zamana kadar yine arkadaş edinmeyi sevmeyen ben iki kişiyle anlaştım birlikte kahvaltı hazırlardık tüm günümüz birlikte geçerdi derken zaman geçti. Düğünüm oldu çağırdım. Biri davetiyede ısrarcıydı gönderecektim ama önce çağırdım haber verdim. Neden önce davetiyeyi yollamadım yoksa davetiyesiz mi gelecekmiş dye düğüne gelmemezlik etti. Diğeri ise ailem izin verir mi bilmiyorum dedi.
İşte o gün bu gündür onlar bile bunu yaptıysa bir daha arkadaş mı asla dedim

Önce kendim giderdim. Gittiğim yerde arkadaş edinirdim. Zaten orda ayni Benim gibi gezen kişiler olurdu. Otel, ulaşım aracı sorma derken kaynaşırdık. . Sosyal medyadan Bol fotoğraf vE bol eğlenceli aktiviteleri gören birkaç arkadaş bize de haber ver dedi. Sonrasında onlarla gittim.

••••*****Derken evlendim Şuan hiçbir şey yapamıyorum. Hafta sonu yorgunmuş(sanki ben çalışmıyorum-yemekler 5gün bende-temizlik büyük oranda bende vs vs) hafta içi iş varmış.. Evlenince Eşimin içinden amaaaan ne gerek varcı ev kuşu çıktı. kader kısmet.... her şey yalan oldu

Bir yaştan sonra arkadaş edinmek çok zor.
3 sene kaldığım bir şehirde iki samimi arkadaş edindim sadece.

Burada ise 1 senem bitti.
Tam ısındım tayini çıkıyor birinin.
Kaldı geriye 1 tane.

Yine de bunlar donuma kadar her şeyimi paylaşabildiklerim değil henüz :)

Ben eski arkadaşlarımla olan bağımı koparmadım.
Onlar yetiyor genel olarak ama insan şöyle pijamalı halleriyle salya sümük dertleşebileceği
birilerini yakınında istiyor haklısın.

Ben öyle dostlukları zor edinirim ama buldum mu da bırakmam..

Kimi arkadaşa hiç ihtiyaç duymaz benim için ekmek gibi su gibi ihtiyaç

Ne çok yalnız varmış yahu. :) Ben arkadaş bakımından kısmetliydim. Lise, üni, sonra evlenince de bir vesileyle büyük bir arkadaş grubuna dahil oldum fakat sonra başka şehre taşındım 2yıldır eşim ve oğlumla buradayım. Burada kahve içmelik iki arkadaş da edindim ama gel gör ki onlara ihtiyaç duymuyorum yani sanki kendime arkadaşsız olmadığımı mı ispatlıyorum ne yapıyorsam ya da asosyol olmadığımı. Onların yanında yalnız olduğum vakitten daha çok sıkılıyorum aslında ama kimse olmaması da sağlıksız olur gibi geliyor.

Sizin şu çantayı takıp, şehir gezme fikri hoşuma gitti.Bunu tek başıma denemek istiyorum bakalım nasıl olacak. :) Borçlar bitsin de. :)

Sizin şu çantayı takıp, şehir gezme fikri hoşuma gitti.Bunu tek başıma denemek istiyorum bakalım nasıl olacak. :) Borçlar bitsin de. :)

Ama önce Netten araştır ucuz yerleri öğren. Bir de dolmuş otobüs ile gez şehir içini. Orda gideceğin yer ve kullanacağın otobüsü Kime sorsan söyler. Önce yakından başla sabah gidip akşam dönmelik yer olsun. alışınca kalmalı gidersin. Özellikle turizm meslek lisesi uygulama otellerini öneririm 20-30 tl

Ben de buna benzer şeyler yaşadım
Insanlar artık çok menfaatçi olmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…