Arkadaş kullanmıyorumSizler nasıl arkadaş ediniyorsunuz?
Haftaya nişanım olacak. Çağıracağım insanlar tee liseden çook uzun yıllardır birbirimizi çok iyi tanıdığımız insanlar. Hatta ben yıllardır doğup büyüdüğüm şehirde değilim buna rağmen böyle"arkadaşa ihtiyaç yok ki" diyen arkadaşlara sormak istiyorum, mesela "kınam, nişanım, düğünüm olunca napıcam, kimi çağırıcam" diye düünmüyor musunuz sonuçta bunlar yalnız olmuyor ki arkadaşa ihtiyaç var
evli kadınlar da bebek doğurunca baby shower falan yapıyorlar çağıracak hiç arkadaşı olmaması kötü olmaz mı
Haftaya nişanım olacak. Çağıracağım insanlar tee liseden çook uzun yıllardır birbirimizi çok iyi tanıdığımız insanlar. Hatta ben yıllardır doğup büyüdüğüm şehirde değilim buna rağmen böyle
Bulamazsa yada yaralanirsa insan kismetine razi oluyor"arkadaşa ihtiyaç yok ki" diyen arkadaşlara sormak istiyorum, mesela "kınam, nişanım, düğünüm olunca napıcam, kimi çağırıcam" diye düünmüyor musunuz sonuçta bunlar yalnız olmuyor ki arkadaşa ihtiyaç var
evli kadınlar da bebek doğurunca baby shower falan yapıyorlar çağıracak hiç arkadaşı olmaması kötü olmaz mı
Aslında doğrusu şöyle olmalıydı yeni arkadaş edinmiyorum. Biri yazmış hatta arkadaşlıkların .oku çıktı diye. Doğru demiş. Kimseyle bir şey paylaşılmıyor, değer versen yanlış anlaşılıyorsun , sır söylesen başkasından duyuyorsun vs. Eski sıkı dostluklarım yetiyor.o zman benim durum fena, öyle eskiye dayanan dostluklarım olamadı maalesef
"arkadaşa ihtiyaç yok ki" diyen arkadaşlara sormak istiyorum, mesela "kınam, nişanım, düğünüm olunca napıcam, kimi çağırıcam" diye düünmüyor musunuz sonuçta bunlar yalnız olmuyor ki arkadaşa ihtiyaç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?