Öğretmeni ile görüştüğünüzde oğlunuzun tango yapmaktan hoşlanmadığını , popo sallama kısmında da utandığını söyleyin , zaten bu gösterilerin provasında öğretmen onun rahatsızlığını gözlemlemiştir .
Belki farklı bir rol , belki bazı oyunlarda eksik rol alması , belki ikna edilmesi gerekecektir buna öğretmeni ve rehber öğretmen ile beraber karar verin .
Sizce bu kadarı fazla mı mesela ?
Yani 6-7 yaşında arkadaşları gibi olmasını istemez misin ? Yoksa büyük bir ulema yetişiyor diye mi düşünüyorsunuz ?
4 yaşında bir oğlum var , küçük seccadesi var , bizi taklit edip namaz kılması da çok hoşuma gidiyor , yine bizi taklit edip dans etmesi de .
Hem sosyal hem dini öğretilerle donanmış çocuklar yetiştirmek yerine tek tip çocuk modeli doğru gelmiyor bana . Hani tenis turnuvasına katılan cami imamını garipseyen toplum gibi , böyle başlıyor sanki her şey .
Oysa şu zamanda doğru bir tercih değil bana göre .