- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pedegoga götürdüm arkadasım ılk seansta bıle cocuğun oldukça zekı olduğunu ve problem olmadıgını ve her yonden gelısımının süper olduğu kanısına vardı onunla oynadığı oyunlarlaBir pedagoga götürün o halde.
Hocaya götürmekten ziyade.
Inanın o bunun farkında ıcımden böyle davranmak gelmıyor dıyor ve hıc bır zama cocuma yasının kaldıramayacağı dını bılgıler vermedımde verdırmedımde hersey büyüme usrecıne göre verılıyor ama dedımya bıraz hıslı Zeki bı cocuktur büyük ınsan gıbı dusenebılıyor yanı (ıslamı anlaması)
Pedegoga götürdüm arkadasım ılk seansta bıle cocuğun oldukça zekı olduğunu ve problem olmadıgını ve her yonden gelısımının süper olduğu kanısına vardı onunla oynadığı oyunlarla
Onemlı yorumlarınız ıcın teşekkür ederım ama soyle bır şeykı ben cocuğumu asla soyutlamıyorum. Davulcu rolü kasap rolü ve metni bey rollerde var onları severek oynuyor ama bu korsan ve tangoda cocuk oynamak ıstemıyor yoksa bu yastakı cocuğa bende baskı aile olarak baskı kurmak falan yok ıcınde sınmeyen bır seyler var ve geldıgunden berı aglıyorİşin eğitim boyutunu önemsemiyorsanız bir öğretmen olarak diyeceğim şudur ki takmayın hiç. Ha çocuğunuzun eğitim açısından SOSYAL açıdan sağlıklı arkadaşlıklar ve çevre ilişkisi olmasını istiyorsanız bu durumun normal oldugunu anlatın. Çünkü bu etkinlikler çocukların zihinses sosyal becerileri gelişsin diye yapılır. İlerideki dönemlerde ergenlik son çocucukluk yetişkinik olsun daha sağlam adımlar atsın diye. Bu etkinlikler çocuklara dayanışmayı ,sevgiyi, saygı duymayı birbirlerine karşı bencil olmamayı iletşimi öğretiyor. Ki bunlar kötü şeyler değil ayıp da değil günah da değil. Asıl düşünmeniz gereken şu ki çocugunuz bunu kendine dert etmiş yaşı çok küçük. 7 yaşındaki çocuklar da ahlak kavramı bile yeni gelişiyor. Somut olan kavramları algılamakta zorlanırken bu kadar dderin konularda sorumluluk yuklemek çok yanlış. Çocuk iyi bir aile eğitimi ile zaten aile kültürünü alır. Dini kavramları görevlerini günahı sevabı öğrenir. Bende mutahasıp bir ailenin evladıyım. Ama burda koşullarımız sadece dinin gereğinden ibaret değil. ki yaşı çok küçük bu çocukların. şöyle durumlarda oluşabilir ileride
çocugunuza bu düşüncelerinin yanlış bu etkinliklerin arkadaşlıkların normal oldugunu üzülmemesi gerektiğini anlatabilirsiniz anne olarak karşınıza alıp. Ve davranışlar kadar iyi niyetli olmanında önemli oldugunu. Yada ileride olabilecekleri göze alırsınız. Aşırı baskı sorumluluk çocuğunuzun sosyal ilişkilerini etkileyecek. Öğretmeni ile konumanız etkinliğe katılmaması arkadaşları tarafından farklı karşılanacak. Evet belki bu zamanda önemli olmayabilir ama 12 13 14 yaşlarında çok önemlidir. Çocugun kendini rahat hissedebilmesi. bu kadar büyük bakmayın olaya
Pedegoga götürdüm arkadasım ılk seansta bıle cocuğun oldukça zekı olduğunu ve problem olmadıgını ve her yonden gelısımının süper olduğu kanısına vardı onunla oynadığı oyunlarla
Ilkokul 1deki cocuk bu cumleyi mi kurdu: "edep duygularım yırtılmasından korkuyorum yardım et anne"
Evet aynen öyle bu cümleye kurdu kendısı Hz yusufu cok sever yanı bana öyle soyluyor
Ağaç yaşken eğilir kazık kadar olduktan sonra birşeyler vermenin imkanı yok zaten tebrik ederim sizi şimdiden bunları aşılayabilmişsiniz .
15 yaşında bir kardeşim var ne namaz var ne birşey en verimli çağlarını bomboş geçiriyor çocuk
Peygamber efendimiz sav bile 7 yaşındayken namaza alıştırın diyor .
bunun tek çözümü yine o tarz bir okula yazdırmaktır sanırım
yani ben bu konunun fake olmasını istiyorum gerçekten daha doğrusu düşünmeye başladım diyeyim :44:.
Ağaç yaşken eğilir kazık kadar olduktan sonra birşeyler vermenin imkanı yok zaten tebrik ederim sizi şimdiden bunları aşılayabilmişsiniz .
15 yaşında bir kardeşim var ne namaz var ne birşey en verimli çağlarını bomboş geçiriyor çocuk
Peygamber efendimiz sav bile 7 yaşındayken namaza alıştırın diyor .
bunun tek çözümü yine o tarz bir okula yazdırmaktır sanırım
Valla kusura bakmayın da o yaşta çocuğunuzu gönderdiğiniz sübyan kursları nasıl bir yerse artık,
çocuğunuzun beynini iyi yıkamışlar.
Çocuk popo sallamaktan, tango oynamaktan bile o yaşta utanç duyacak.
Akıl alır gibi değil?
Ögretilen davranışların sonucu kusura bakmayın.
Ögretmen söylediğiniz an zaten çocuğu gösterilerden çıkarır sorun değil de,
siz o çocuğun zihninde o yaşta açtığınız yaraları nasıl saracaksınız bence bunu düşünün...
Yara degıl onu edep olarak oğrendı benım oğlum