• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl cilveli olunur bana biri anlatsın

" ay sizin evliliğiniz çok monotonmuş" diyenler gerçekten saçmalıyor.
Ayrıca su savaşı yapmakla mı kurtuluyorlarmış monotonluktan ; yoğurt atayım eşime yemekte , ya da kaşıkla çay :) daha heyecanlı olur.
Hatta yastık savaşı yapalım, cilveli cilvelide bakmayı unutmayalım kafasına kafasına vurdukça. Birde işveli bir kahkaha. :)

Erkekler eve geldiklerinde pijama giyip kumanda almıyorsa , o da monotonluktan kurtulup cilveler yapıyorsa hak ediyordur o adam için sahtede olsa birşeyler yapmak.

Yok değilse giyilen bir geceliğe bile " o.. gibi " olmuşsun şeklinde tahlilsiz, affedilmez bir cümle kurabiliyorsa o adam hiç birşeyi HAK ET MEZ.

bende odun gibiyimdir.cilve nin cesi yok...ama neyseki yinede benimkiyle bi sıkıntı yok:KK45:

Tatli dil guleryuz yeri gelince sirinlik yeri gelince cilve ne bilim boyle iste

Dogal ol yaaa spontan gelissin hersey

benden sana tavsiye.. is kıyafetle baslar her zaman. Guzel kocanin yeterince dikkatini cekecek kiyafetler. Evde oyle dolas. Ne biliyim en basitinden sortla dolas. Sakin fantezi kiyafeti olarak anlama ama seksi kiyafetler seni de havaya sokar onu da. Dikkatini cekersin.

bence bir erkek bir kadını gercekten seviyorsa cilveli zayıf bakımlı ve güzel gibi kriterler aramıyor ama sevmiyorsa herseyin gözüne batar önemli olan cilve falan degil adamın seni sevip sevmediğini:KK51:

bence bir erkek bir kadını gercekten seviyorsa cilveli zayıf bakımlı ve güzel gibi kriterler aramıyor ama sevmiyorsa herseyin gözüne batar önemli olan cilve falan degil adamın seni sevip sevmediğini:KK51:

Evet oyle ama kızlar bence tedbırıde elden bırakmamak lazım
Gercı bunu erkekler için degil kendimiz için yapmalıyız elimizden geldğince guzel zayıf bakımlı hoş olmalıyız bence kadının doğasında var evlendim barklandım kocamda sevıyor dıye boş durmakta olmaz önumuzde koca bır omur var kım herzaman bakımlı guzel kadınsı herkes tarafından gıpte edılen kadın olmak istemezki
Doğan geregı zaten işveli cilvelisindir kocanın hoşuna gıtmışsindirki seninle evlenmiş koru ve yenı bıseyler kat bence begendıgın unlulerın fılmlerını ızleyebılırsın evde kendı kendıne dans et kendınle ılgılenmeyı sev parfumler hoş kokular hep kullan evet sevmıyosa hıcbırı işe yaramaz ama kendını daha mutlu daha seksi hissedersın

kocadan kocaya değişir bu durumlar hiç cilvesiz değilm ama içten gelen kadar işte özel yapılan bişi değil o kocanızla alakalı bence .mesela normal uzun bi etek giydiğimde bile kocam etkileniyor ki ben etkilemek için yapmadığım halde.
ayrıca cilveli (tam anlamıyla) kişiler her ortamda ve herkesin yanında cilveli oluyorlar örnek eltim kayınbabamın yanında bile kocasına cilve yapıyo ben yapmam asla

Evet oyle ama kızlar bence tedbırıde elden bırakmamak lazım
Gercı bunu erkekler için degil kendimiz için yapmalıyız elimizden geldğince guzel zayıf bakımlı hoş olmalıyız bence kadının doğasında var evlendim barklandım kocamda sevıyor dıye boş durmakta olmaz önumuzde koca bır omur var kım herzaman bakımlı guzel kadınsı herkes tarafından gıpte edılen kadın olmak istemezki
Doğan geregı zaten işveli cilvelisindir kocanın hoşuna gıtmışsindirki seninle evlenmiş koru ve yenı bıseyler kat bence begendıgın unlulerın fılmlerını ızleyebılırsın evde kendı kendıne dans et kendınle ılgılenmeyı sev parfumler hoş kokular hep kullan evet sevmıyosa hıcbırı işe yaramaz ama kendını daha mutlu daha seksi hissedersın
deneyecemama 2 yasında çok huysuz bi oglum var

Neden kocanızı kendini daha çok bağlamak ve vazgeçilmek olmak istiyorsunuz ki...

Evliliğinizde bir şeyler eksik ise bu tek tarafın çabalaması ile olmaz. Öyle süslenmek püslenmek ile olacak şeyler değil bunlar...

Suslenmeyı puslenmeyı kocası için kim yapıyorki hatta genelde kadınlar evlenmeden once daha bakımlıdır bırakmamak gerek her konuda kendını geliştırmek gerekli oldugu gıbı bu konudada geliştirmek gerek

Suslenmıyosak sakal bıyık bırakalım kocamzla karı kız keselim bari

haklısın ama bırakalım yani mesela ben 6,5 yıldır kv demler ve eşimin akrabaları istemedi eşim benim için onları karsısına aldı evden ilk kovuldugumuz da eşim 650 tl maas alıyordu esya yok halı yok evimde hersey eski elimizden buraya kadar geldikten sonra vazmıgeçeyim? kocam annesiyle benim aramda kalmaktan dolayı kendini çekti ilk bebegimi kaybettim eşim yıkıldı kendi eliyle gömdü bebegimizi ben hiç görmedim koklayamadım hep araya nifak sokmaya çalıştılar başardılarda ama biliyorum eşimin yüreginde hala zerre kadar dahi olsa sevgi muhabbet var onun yniden çogalması için hep dua ediyor bu kadar mücadeleden sıkıntıdan sonra vazgeçmek istemiyorum makyaj yapan güzel giyinebilen bi kadın degilim sadece daha iyi olmaya ve eşimin beni yeni sevmesi içn çalışıyorum keşke bakımlı ve kendine bakan bi kadın olsam

Son düzenleme:
" ay sizin evliliğiniz çok monotonmuş" diyenler gerçekten saçmalıyor.
Ayrıca su savaşı yapmakla mı kurtuluyorlarmış monotonluktan ; yoğurt atayım eşime yemekte , ya da kaşıkla çay :) daha heyecanlı olur.
Hatta yastık savaşı yapalım, cilveli cilvelide bakmayı unutmayalım kafasına kafasına vurdukça. Birde işveli bir kahkaha. :)

Erkekler eve geldiklerinde pijama giyip kumanda almıyorsa , o da monotonluktan kurtulup cilveler yapıyorsa hak ediyordur o adam için sahtede olsa birşeyler yapmak.

Yok değilse giyilen bir geceliğe bile " o.. gibi " olmuşsun şeklinde tahlilsiz, affedilmez bir cümle kurabiliyorsa o adam hiç birşeyi HAK ET MEZ.

çok güzel ve doğru bir yazı olmuş.

birsen ilk paragrafa çok güldüm özellikle kaşıkla çay kısmına :)

Allah bagıslasın canım oğlunu maşallah :)

Nıye ayrı yatıyorsunuzkı
son 4 4,5 bucuk yıldır genelde ayrı yatıyoruz psikolojik galiba eşim uyuyamıyor hayatında bi kadında yok eminim garibim zaten geçim sıkıntısıyla uğrasıyor bide senden degil ama evlilikten söylenmelerinden bıktım dedi 6 7 ay önce Bende boşanalım o zaman dedim boşanmam vazgeçemem dedi

Back
X