- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Çocuklarınızı kurtarın. Üzgünüm ama bu durumun tedavisinin olmadığını öğrendim. Mecbursan yaşamaya, narsistle ateşkes diye bir kitap var. Bana da tavsiye edildi onu edinin.ne tanıdık bir konu ve ne tanıdık bir adam.
madde madde yazdıgın herşeyi yaşadıgın anlar gözümde canlandı çünkü aynılarını bende yaşadım..kaç yıllık evlisin orayı kaçırdım ama ben artık 8.yılın içindeyim ve bu yıl yeter deyip noktayı koyacagım anda tedaviyi kabul ettı ve terapiye gidiyoruz..
onun asla ve asla terapiye yanaşacagını düşünmezdim ama bi şekilde buna mecbur bıraktım..ilk terapi çıkışı yıne kavga etti ama ben tehditle yine götürdüm ve devamını getirdi..terapiste bile düşman kesildi ilk başta ama zamanla sanırım aştı bunu ve şuan sorunsuz gidiyor..
bu benım koydugum son şarttı.ya gidersin terapiye yada boşanıcaz diye ki ben dilekçeyi falan hazırladım gönderdim ona ve yarın mahkemeye gidiyoryum dedim..
artık kendımı bır yana bıraktım 5 yasında bir cocugum var ve onu düşünmek zorundayım..
yaklaşık 1-1,5 aydır iyi..ama ya terapilerin faydası yada yine taktıgı maskeden iyi davranıyor bılmıyorum..bu tiplere asla güvenılmez onu çok yi biliyorum..
arkadaşın biri yazmıştı yukarılarda,bu tipler sözleri dinlenmediğinde bi geri adım atıyolar diye aynen öyle ama bu yeni planlar ve stratejıler olusturmak için bence..
birde o sizin üstünüze geldıgınde kendınızı aklamaya savunmaya calısmak boşa kürek çekmek..
bana göre yapılacak en mantıklı şey sizinde ona saldırmanız..
ben mesela bu narsizmi araştırıp her özelliği onda görünce,bana sözlü saldırılarında bende ona saldırdım..
sen hastasın şuan bi atak geçiriyosun,tamamen narsist kişilik bozuklugunun etkısındesın bunların hiçnbiri gerçek düşüncelern değil hastalık yüzünden bu haldesın,yazık koca adamın düştüğü şu hale bak,agzından cıkanlara bak vs.. diye..ve dırdırı bitince atak geçti sanırım ama yine gelecek ve sen tedavi olmadıkca senı asla kaile ve ciddiye almıycam diye bende ona cok konustum..ve bir süre sonra her saldırısında benden aynı tepkıyı gördükçe sinirleri bozulmaya başladı..
düşünsenize br narsistin en zevk aldıgı olayı yanı laf sokmalarını dinlemeyen ve karşı atakla sürekli sen hastasın diyen biri var karşısında..onun için çok sinir bozucu..
Fırsat kollıyorum, sanırım dayanamayacağım. Anlattıkça nasıl bir bataklıkta olduğumu anlıyorum.Arkadaşım, durma o evde, yemişim okulunu...transfer olursun başka okula.
Okurken benim yüzüm geriliyor, başım ısınıyor, sen bu mahlükataa her gün nasıl katlanıyorsun? Hayati tehliken bile olabilir orada. Allahım korusun
Asla tanımadım biliyor musunuz? Bana çiçek buketi gönderir, çayımı doldurur verir, ayakkabımı giydirirdi. Bana öyle hissettirir ki sanki dünyadaki tek kadın bendim. Neler neler, şiirler şarkılar. Kurduğu hayaller.doğum videosu izlemek nedir ya töbe bismillah. evlenmeden önce hiç tanımadınız mı siz bu adamı? yazık kuzum ya
Fırsat kollıyorum, sanırım dayanamayacağım. Anlattıkça nasıl bir bataklıkta olduğumu anlıyorum.
Asla tanımadım biliyor musunuz? Bana çiçek buketi gönderir, çayımı doldurur verir, ayakkabımı giydirirdi. Bana öyle hissettirir ki sanki dünyadaki tek kadın bendim. Neler neler, şiirler şarkılar. Kurduğu hayaller.
Hepsi ama hepsi maskeymiş.
Ben 2. Seneye gireceğim, çocuğum yok.Bir arkadaş 8 yıldır evli olduğunu yazmış...nasıl çekmiş. Şoklar içindeyim. Sen de okulumdu, işimdi , para biriktireyim vs diye yıllarını heba etme. Ya inan ben burada allak buldum, adamı görsem, cehennem senin için yaratılmış olsa gerek diye bağırıp yüzüne tüküresim var.
Bir arkadaş 8 yıldır evli olduğunu yazmış...nasıl çekmiş. Şoklar içindeyim. Sen de okulumdu, işimdi , para biriktireyim vs diye yıllarını heba etme. Ya inan ben burada allak buldum, adamı görsem, cehennem senin için yaratılmış olsa gerek diye bağırıp yüzüne tüküresim var.
Kesinlikle var, hiç şüphen olmasın. En ummadığı anda terk et bu beyinsizi, o sinir zaten ona 2 sene yeter.Ben 2. Seneye gireceğim, çocuğum yok.
Psikolojik işkence bu, allahım diyorum nasıl ödeyecekler bu yaşadıklarımın bedelini. İnşallah ilahi adalet vardır diyeceğim de karşımdakiler insan bile değil ki.
Evet, hatta bana; sana çay bile doldurdum kıymetini bilemedin dedi. Yani yaptıklarını başıma kalkmaya başladılar ailesiyle.kurban ağa düşene kadar bulutların üzerine çıkarır sonra pat diye bırakırlar:)çok tipik bir özellik ve bir zaman sonra insan kendınde hata kusur aramaya baslıyor.ama bak bende böyle davrandım ondan böyle yapıyo gibi bir psikolojıye bürünüyor ınsan
şuan aranız nasıl? gerçi bir an bir anı tutmaz ama?
Ben 2. Seneye gireceğim, çocuğum yok.
Psikolojik işkence bu, allahım diyorum nasıl ödeyecekler bu yaşadıklarımın bedelini. İnşallah ilahi adalet vardır diyeceğim de karşımdakiler insan bile değil ki.
Tam anlamıyla şeytan.Kesinlikle var, hiç şüphen olmasın. En ummadığı anda terk et bu beyinsizi, o sinir zaten ona 2 sene yeter.
İnadına mutlu, inadına özgür yaşa. Pisliğinde boğulsun şeytan inşallah.
Evet, hatta bana; sana çay bile doldurdum kıymetini bilemedin dedi. Yani yaptıklarını başıma kalkmaya başladılar ailesiyle.
Ben mesafemi korumaya çalışıyorum ama laf sokarak saldırıyor. Duymazdan geliyorum daha çok damarıma basıyor. Benim sinirlendiğimi hissedince gülmeye başlıyor.
Dışarda bana aşırı aşık gibi davranıyor, evde tek kelime konuşmuyor. Surat asıyor. Canı sıkılınca gelip iletişim kuruyor.
narsıstler kendılerıne ozguvenı cok az olan ve kendı dunyalarını kolay kolay kımseye acmayan ınsanlar yanı esım dedıgın ınsanın gercek dusuncelerını asla bılemezsın her seyı bekle aılesı konusunda da emın ol sana karsı aılesını dolduruyordur ama anlamadıgım nıe sakınlesmesını beklıyorsun kı o kendıne kıyamaz kı o kadar da kendını begenmıstı hhaha hatta bak sana bı ornek benım ex bana derdı kı ben cok yakısıklıydım benı bu hale sen getırdın derdı yalnıs dıp not ben 62 kılodan 56 ya dustum somalılıler gbıydım kımsenın umrunda da degıldım degmez ugrasmaİnan yeni yenş oturuyor herşey kafamda, resmen psikolojik işkence bu.
Doğru, ne zaman kavga sonrasında onun dediklerini dinlesem artarak çoğaldı, annesiyle üstüme inanılmaz geldi. Laf sokmadan, alay etmeden durmadılar.
Ne zaman bu böyle olacak desem, diğer gün ya çikolata ya çiçek geliyor eve.
Nasıl yaratıkmış bu ya, hoş bu sayede biyolojik şam babamın da narsist olduğunu öğrendim ve bu yüzden bir narsisti normal sanıp evlenmişim.
Bir yerlerde yanlış ilerlediğini hissediyordum ama kendimi alamadım.
Kesinlikle hepsini yaptı. Bütün arkadaşlarım, komşularını kötülüyor, sevmiyor.sizi kısıtlaması ve kıskançlığı ne seviyede?
çevrenızdekı eşiniz dostunuzu uzaklaştırdı mı sizden?yalnızlaşmanız için ugrastımı?
her hareketinizi gittiğiniz yeri kontrol altında tutmaya calısıyomu?
ailenız hakkında sürekli elestırecek bir konu buluyor mu?
Umarım sizi üzmemişimdir...ama değer mi bu terapi sürecini beklemeye sizce? Acaba eskiye döner mi diye bir korkunuz olmayacak mı hep? Hadi tamamen yepyeni bir insan olsa bile size 8 yıl yaşattıklarını unutabilecek misiniz? Benbenım o 8 yıllık evli..okadar anlık değişiyorkı hayat onlarla anlatmak çok zor..bir an sizi delirtip sınırları zorladıgını fark edınce çark ediyor bir iyi bir iyi..sonra siz normalleşince bi daha saldırı başlıyor vs..
roman olur anlatmaya kalksak...
benım hem ona hem kendıme verdiğim son şans terapiydi.
şimdilik devam ediyor ama bakalım sonuç için net konusmak imkansız..
terapi devam edecek ve sonucuna göre ben karar vereceğm
Ben hasta değilim sen git psikoloğa diyor. Sonra da annesini arayıp söylüyor.duymazdan gelme bunu bende denedım olmadı.çünkü o sana duyurana kadar susmaz..
karşı saldırın hakaretle küfürle olmasın bu senı yıpratır ona zevk verir.
ona hasta oldugunu söyle sürekli..
o daha agzını acar acmaz bak hastalıgın nüksetti bak atak geçiriyosun şuan senı duymuyorum sen tamamen tesir altndasın..ah vah et
Başucu kitabimdir bu surecte.Fotosunu birakiyorum.Bu aydınlanma çok güzel bişey. Kurtuluşun anahtarı..
Herkese tavsiye ettiğim ve her kadının evlenmeden önce okuması gerektiğini düşündüğüm bir kitap tavsiyesi bırakayım buraya : ikili ilişkilerde duygusal manipülasyon; narsist bir partnerle yüzleşmek ... harika bir kitap..:
Bu kitabi da okuyorum:) tavsiye ederim. Fotosunu ilistirdim.Çocuklarınızı kurtarın. Üzgünüm ama bu durumun tedavisinin olmadığını öğrendim. Mecbursan yaşamaya, narsistle ateşkes diye bir kitap var. Bana da tavsiye edildi onu edinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?