Narsistmiş! 😱

Çocuklarınızı kurtarın. Üzgünüm ama bu durumun tedavisinin olmadığını öğrendim. Mecbursan yaşamaya, narsistle ateşkes diye bir kitap var. Bana da tavsiye edildi onu edinin.

Fırsat kollıyorum, sanırım dayanamayacağım. Anlattıkça nasıl bir bataklıkta olduğumu anlıyorum.

doğum videosu izlemek nedir ya töbe bismillah. evlenmeden önce hiç tanımadınız mı siz bu adamı? yazık kuzum ya
Asla tanımadım biliyor musunuz? Bana çiçek buketi gönderir, çayımı doldurur verir, ayakkabımı giydirirdi. Bana öyle hissettirir ki sanki dünyadaki tek kadın bendim. Neler neler, şiirler şarkılar. Kurduğu hayaller.
Hepsi ama hepsi maskeymiş.

Fırsat kollıyorum, sanırım dayanamayacağım. Anlattıkça nasıl bir bataklıkta olduğumu anlıyorum.

Bir arkadaş 8 yıldır evli olduğunu yazmış...nasıl çekmiş. Şoklar içindeyim. Sen de okulumdu, işimdi , para biriktireyim vs diye yıllarını heba etme. Ya inan ben burada allak bullak oldum, adamı görsem, cehennem senin için yaratılmış olsa gerek diye bağırıp yüzüne tüküresim var.

Son düzenleme:

kurban ağa düşene kadar bulutların üzerine çıkarır sonra pat diye bırakırlar:)çok tipik bir özellik ve bir zaman sonra insan kendınde hata kusur aramaya baslıyor.ama bak bende böyle davrandım ondan böyle yapıyo gibi bir psikolojıye bürünüyor ınsan
şuan aranız nasıl? gerçi bir an bir anı tutmaz ama?

Ben 2. Seneye gireceğim, çocuğum yok.
Psikolojik işkence bu, allahım diyorum nasıl ödeyecekler bu yaşadıklarımın bedelini. İnşallah ilahi adalet vardır diyeceğim de karşımdakiler insan bile değil ki.

benım o 8 yıllık evli..okadar anlık değişiyorkı hayat onlarla anlatmak çok zor..bir an sizi delirtip sınırları zorladıgını fark edınce çark ediyor bir iyi bir iyi..sonra siz normalleşince bi daha saldırı başlıyor vs..
roman olur anlatmaya kalksak...
benım hem ona hem kendıme verdiğim son şans terapiydi.
şimdilik devam ediyor ama bakalım sonuç için net konusmak imkansız..
terapi devam edecek ve sonucuna göre ben karar vereceğm

Kesinlikle var, hiç şüphen olmasın. En ummadığı anda terk et bu beyinsizi, o sinir zaten ona 2 sene yeter.

İnadına mutlu, inadına özgür yaşa. Pisliğinde boğulsun şeytan inşallah.

Evet, hatta bana; sana çay bile doldurdum kıymetini bilemedin dedi. Yani yaptıklarını başıma kalkmaya başladılar ailesiyle.
Ben mesafemi korumaya çalışıyorum ama laf sokarak saldırıyor. Duymazdan geliyorum daha çok damarıma basıyor. Benim sinirlendiğimi hissedince gülmeye başlıyor.
Dışarda bana aşırı aşık gibi davranıyor, evde tek kelime konuşmuyor. Surat asıyor. Canı sıkılınca gelip iletişim kuruyor.

sizi kısıtlaması ve kıskançlığı ne seviyede?
çevrenızdekı eşiniz dostunuzu uzaklaştırdı mı sizden?yalnızlaşmanız için ugrastımı?
her hareketinizi gittiğiniz yeri kontrol altında tutmaya calısıyomu?
ailenız hakkında sürekli elestırecek bir konu buluyor mu?

Kesinlikle var, hiç şüphen olmasın. En ummadığı anda terk et bu beyinsizi, o sinir zaten ona 2 sene yeter.

İnadına mutlu, inadına özgür yaşa. Pisliğinde boğulsun şeytan inşallah.
Tam anlamıyla şeytan.
Evet planlıyorum, psikolog da sessizce kaçman gerekir. Narsistle boşanma konusunu asla konuşma dedi. Zaten anlamaz. Bir kaç kere boşanacağım dedim evi yıktı. Demeden kaçacağım.
İşte sonrasında bana ulaşmasını engelleyip boşanmam lazım. Nasıl olacak bakalım.

duymazdan gelme bunu bende denedım olmadı.çünkü o sana duyurana kadar susmaz..
karşı saldırın hakaretle küfürle olmasın bu senı yıpratır ona zevk verir.
ona hasta oldugunu söyle sürekli..
o daha agzını acar acmaz bak hastalıgın nüksetti bak atak geçiriyosun şuan senı duymuyorum sen tamamen tesir altndasın..ah vah et

narsıstler kendılerıne ozguvenı cok az olan ve kendı dunyalarını kolay kolay kımseye acmayan ınsanlar yanı esım dedıgın ınsanın gercek dusuncelerını asla bılemezsın her seyı bekle aılesı konusunda da emın ol sana karsı aılesını dolduruyordur ama anlamadıgım nıe sakınlesmesını beklıyorsun kı o kendıne kıyamaz kı o kadar da kendını begenmıstı hhaha hatta bak sana bı ornek benım ex bana derdı kı ben cok yakısıklıydım benı bu hale sen getırdın derdı yalnıs dıp not ben 62 kılodan 56 ya dustum somalılıler gbıydım kımsenın umrunda da degıldım degmez ugrasma

Kesinlikle hepsini yaptı. Bütün arkadaşlarım, komşularını kötülüyor, sevmiyor.
Aileme annesiyle oturup hakaret etmişliği var. Hatta bir keresinde ailemle bir konuda atışmıştık diye bana ailemle ilişkimi kesmem için baskı yaptılar. Ve bunu kullandılar gerekçe olarak.
Bir kere kuaföre gideceğim dedim diye, "kendine bakmaya başladın dikkatinden kaçmıyor" dedi. Alakası yoktu ama rutin saç kestirme falandı.

Umarım sizi üzmemişimdir...ama değer mi bu terapi sürecini beklemeye sizce? Acaba eskiye döner mi diye bir korkunuz olmayacak mı hep? Hadi tamamen yepyeni bir insan olsa bile size 8 yıl yaşattıklarını unutabilecek misiniz? Ben
bana 5 sene önce söylenen bir lafın bile üzerine çizgi çekemiyorum.

Her haftasonu gezip tozduğum, Türkiyeyi turladığım çok iyi bir arkadaşım da 2 yıldır bir manyağın tekiyle evli. Öyle berbat şeyler anlatıyor ki, hapis hayatı yaşıyor, karın tokluğuna adamın hizmetini görüyor, ama iş boşanmaya gelince doğru anı bekliyorum..neyin doğrusu anlamıyorum :S

Ben hasta değilim sen git psikoloğa diyor. Sonra da annesini arayıp söylüyor.

Başucu kitabimdir bu surecte.Fotosunu birakiyorum.

Eklentiler

• 15798521112382797671472371883316.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 98
Çocuklarınızı kurtarın. Üzgünüm ama bu durumun tedavisinin olmadığını öğrendim. Mecbursan yaşamaya, narsistle ateşkes diye bir kitap var. Bana da tavsiye edildi onu edinin.
Bu kitabi da okuyorum:) tavsiye ederim. Fotosunu ilistirdim.

Eklentiler

• 15798522852074558025860058491817.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…