• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsistlik

zehrahmet33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
40
10
3
31
Arkadaşlar nasıl anlatsam nasıl çare bulsam bilmiyorum kişilik bozukluğu olduğunu düğündüğüm bir eşe sahibim i. Sanırım narsist benim eşim . Mesela bir yere gidecem babanın kızıysan çık o kapıdan der , yarın için bi plan yaptıysam mutlaka bozar . Elaleme rezil olmamak için ilk başlarda korkuyordum çıkmıyordum ama gün geçtikçe dozu arttı , evime bi misafir gelse hep tedirgin oluyorum ben bir yere gitsem hep diken üstündeyim para bırakmaz ama kendi ine gelince ailesine gelince parası hep vardır , bu narsistlerden nasıl kurtulabiliriz . Boşanmayı çok düşünüyorum heo ölümle tehtit ediyor

Çocuklara nasıl peki onlara yazık değil mi
Çokta ilgilenmez açıkçası ben bağırıyorum öyle gelip bakıyor , bir çocuğumuz daha olsun diye diretiyor , ben istemiyorum dedikçe günaha giriyorsun ben istiyorum diyor böyle oşmaz çocuk doğurmaSan annenin ecine gidersin diyor bende seve seve diyoruö

İçimde korkularım var ailesi ve kendisi belalı bir aile , kendisi beni ve abilerimi öldürmekle tehtit ediyor ve 2 çocuğum var çaresizim
Ah be canım iş işten geçmiş söylememin hiç faydası yok ama belalı tiplerle neden karışıyorsunuz. Neden çocuk yapıyorsunuz 😣

Çokta ilgilenmez açıkçası ben bağırıyorum öyle gelip bakıyor , bir çocuğumuz daha olsun diye diretiyor , ben istemiyorum dedikçe günaha giriyorsun ben istiyorum diyor böyle oşmaz çocuk doğurmaSan annenin ecine gidersin diyor bende seve seve diyoruö
Bu evlilik devam ederse çocuklara da kötülüğü dokunacak. Çocuklar da sizden nefret edecek. Çocuklar hissediyor her şeyi. Neden boşanmıyorsunuz

Bu evlilik devam ederse çocuklara da kötülüğü dokunacak. Çocuklar da sizden nefret edecek. Çocuklar hissediyor her şeyi. Neden boşanmıyorsunuz
Tehtitlerinden korkuyorum benim yüzümden ailemden birine bişey olursa diye korkuyorum , Belki bende nu bahanenin arkasına sığınıyorum cesaretlenmem lazım

Tehtitlerinden korkuyorum benim yüzümden ailemden birine bişey olursa diye korkuyorum , Belki bende nu bahanenin arkasına sığınıyorum cesaretlenmem lazım
Bence de öyle. Destek alın kanıt toplayın. Hem sevgisiz hem şikayet ediyo niye boşanmak istemiyor

Bence de öyle. Destek alın kanıt toplayın. Hem sevgisiz hem şikayet ediyo niye boşanmak istemiyor
Bizde boşanmak yok diyor , sürekli pasaklısın evin kirli çocuklara bakmıyorsun yedirmiyorsunanca pra harcıyprsun diyor memnun değilsen dedol git diyoruö sen bekle az kaldı diyor sürwkli aynı laflar

Back