Narsist ve genelevlere giden bir es tarafindan terkedildim... Bosaniyorum...

Geri gelmesini isteme ve bekleme olur mu. İyiliğiniz için nasıl olurda hayatıma bebeginle yalnız devam ederim ne yapmalıyım derdinde ol. Unut o adamı

Tek bir şey sorucam sizde aşşağılık kompleksi mi var ?
Canınıza mı susadınız ?
Gurur falan geçin mesele gururda değil burda , adam psikopat , psikopat .
Çıcuğun var yapma etme delimisin sen

Tamam adam narsist de. Sizde de başka bir sıkıntı olmalı. Bu israrinizin bu kadar ezilmenizin kendinizin kimliğinizin bu kadar horlanmasına izin vermenizin sebebini söylediler mi? Size ne teşhis koydular?

Büyük konuşmamak lazım ama kendine yaptığın kötülüğü hiç kimse yapmamış sana, senin hiç mi saygın yok kendine hiç mi sevmiyorsun kendini yada seni geçtim kızını adam narsist sen de mazoşist sin

Bence kader diyerek kendinizi kandırmışsınız sizi sevmeyen istemeyen biriyle evlenip üstüne çocuk yapmışsınız.Bunun neresi kader kaderinizi kendiniz çizmişsiniz.

Üzerinize doğru bir araba geliyor, yolun ortasında duruyorsunuz, araba yaklaşıyor gördüğünüz halde kaçmıyorsunuz. Sonunda sizi ezip geçiyor ama siz yaralı halinizle kalkıp arabaya bir şey olmuş mu diye bakıyorsunuz. Durumunuz bu.

Adamin seni sevmedigini bile bile neden evlendin? Neden 2 ayda cocuk yaptin? Adam kandirmamis ki seni hep boyleymis. Su bile bile belaya kosanlara cok sinirleniyorum ben yaa...

Pardon ama sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz ? Adam kendinden gecmis yahu hala bu neyin inadi?????????

Bu nasil bir guvensizlik ya .Adam insan bile degil.Sevmiyor , ornek bir ebebeyin degil(jiletli eylemler) ,aldatma var,siddetin her türlüsü var .Nerden tutsam konu elimde kaliyor .Cocuk icin acele etmenei yansam yoksa soyle pislik bir adama deger verisine mi? Yapmayin lutfen .İlk defa iyi birsey yapip sizi birakmis.Soylelerine deger vermeyin .Siz bir birey olarak degerlisiniz.

Yaa inanasım gelmiyor açıkçacı konunuza nereden tutsam baksam elimde kalıyor yahu. Adam size hamileyken hastalık bulaştırmış nasıl anlaşıldı bu onu da anlamadım da hastalık varken nasıl sağlıklı çocuk doğurdunuz? adam genelevlere gidiyor şiddet uyguluyor gözünüzün önünde kendini jiletliyor sizi sevmediğini söyleyip aşağılıyor ve siz hala terkedildim deyip üzülüyorsunuz inanamıyorum yaa bu adamı terketmese bir ömür çekecektiniz öyle mi? çocuğunuza da m acımıyorsunuz bu adamın dönmesini istiyorsunuz normal misiniz siz? 2. evliliğini yapan biri 2 ayda nasıl evlenir ya nasıl 2 ayda da çocuk yapar aklım hafsalam almıyor bence sizde bir psikoloğa gidin.

Yazdığınız her kelimede hatalısın üye. Adam seni istemiyor evleniyorsun. Adam sıkıntılı çocuk yapıyorsun. Psikopat kendini jiletliyor, siz izliyorsunuz. Size hem de hamileyken hastalık bulastiriyor affettim diyorsunuz da adam af dilemiyor ki. Kabulleniyorsunuz diyelim. Adam hala orda burda iş görüyor prezervatifler eksiliyor siz hala kabulleniyorsunuz. Hala geri dönme pesindesiniz. Sevgili üye adamda suç yok adamın berbat hayatı varmış düzene girer diye evlendirelim demiş ailesi. Ama adam başından beri istemiyormuş kabullenmiyormus kovuyormus sizi. Ah eşim hamileyken bana hastalık bulastirsa dünya aleme rezil ederim, öyle tazminat davaları açarım ki 1 atlet parası ayırmak için yalvarır. Ahh üye nafakani al arkana bakmadan kaç!!!

Kuzum eger ikinci kez bosandi demesinler diye yapiyorsan vazgec..elalem herseyi der,insanlar bosanabilir kimseye laf dusmrz kulagini tika,bak neler yapmis sana cocgunla yasarsin madem begenmemis gozu kapalimiymis evlenirken? Yapabilecegin tum seyleri yapmissin daha ne yapacaksin?sevmiyorsa sevmesin ne yapalim Allah hayirli birini karsina cikarsina sen bu adama hemen birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…