• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsist ve genelevlere giden bir es tarafindan terkedildim... Bosaniyorum...

Tatlım değil ikinci(benim de ikinci evliliğim bu arada),onikinci evliliğim olsa,şu saydıklarından sadece bir tanesini yapan adama öyle bir tekme koyarım ki sesi çinden duyulur.

Evladına acı kendine acımıyorsan.

Kollarını sizin önünüzde jiletliyor.. Allahım daha neler duyacağız ne affettirmesi kaçın ordan pılınız pırtınızı toplayıp. Felaketin içinde oldugunuzdan olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz.

Ben olsam buraya sukur kurtuldum diye mutlu haber konusu acardim nasil kendinizi bu durima dusunrup kendinizden vazgeciyorsunuz anlamiyorum

İnsanlıktan nasibini almamış biri için yasadıgınız hayata çok üzüldüm siz belki bisey yapamadınız ama gün gelecek çocuğunuz bunların hesabını elbet ona soracak(inşallah öyle olur)
Allah yardımcn olsun kardeşim senin gibi olayları görünce bizimkiler dert mi diyorum ...

Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis de siz de onu goremedim..

Ya arkadaşım adama narsist denmiş de size ne denmiş merak ettim,siz iyi misiniz,akıl sağlığınız yerinde mi,neden bu hayat? çok mu seviyorsunuz hiç görülmek!

Bu kadar eziklik bu kadar gurursuzluk fazla. Adam yapmadığını bırakmamış istemiyorum diye kaç defa söylemiş siz hala hak etmedim diyorsunuz.

Bu kadar kirici olmanizi beklemzdim, Ben yasadiklarimi bilirim ve Elhamdullillah kurtuldum.. O terketmis olabilir ben Allah rizasi icin sabretmeyi denedim belki duzelir umuduyla veya terapist yardimiyla. Zaten piskolojik seyler yasoyor birde ben tekme atmamayim diye dusundum. Ve tek kalacam yalnziktan korktum. Ama bu kadar igneleyici yazmayin. Haketmiyorum cunku...

Sizden daha umut vericii yazilarinizi bekliyorum. Kimsenizi tanimiyorym fakat bu kadar kotu yorum yapmayin. Burda derlesmek icin actim bu konuyu.

Back
X