- 7 Kasım 2017
- 9
- 1
- 1
- 42
- Konu Sahibi narsistbires
-
Yok terk edilmeside mesele def yeterki dönsün diyor asam benden koca olmaz yoluna git desede anlamadim gerçektende nasıl bi düzenadam geneleve gidiyor, size hastalık bulaştırıyo, şiddet var, aşağılama var, kollarını filan filetliyor bu arada. ve bunun üzerine siz terkediliyosunuz. ben şoktayım resmen.
Halen acaba buyuler muskalar mi yapildi veya cinler mi var diyerek rukye tedavisi yaptirdim Arap hocalara.
Allah beni kurtardi diye dusunuyorum… Ibadetlerim surekli yapiyorum… Dua ve sabir. Icimdeki ahlarimi aldi ama. Seni Aallaha havale ediyorum…
Yeni üye olunca konular neden hep benzer? Bunun cevabını bulunca size de neden terketmeyip terkedildiğinizi soracağım.
esim ilk zamanlardan beri beni tam istemedi. Ailesi beni gorup begendi ve iki ay konustuktan sonra evlendik. Iki ay icerisinde hamile kaldim. Begenmiyordu sevmiyordu beni. Bunuda dile getiriyordu. Surekli onun dedikleri olmasi gerekliydi. Sus deyince sus kalk dediihmde kalkacaksin. Hic unutmuyorum ben hamileyken karsimda oturup kollarina jilet atip kanatiyordu.
İstenmediğin adamla niye evleniyosun evlendin niye hemen çocuk yapıyosun tüm bunlara niye göz yumup terkedilmeyi bekledin en başta senin bırakman lazımdı o kişi şahsınıSiddet asagaliyici baskin karakteri vardi. Hamileyken cinsel hastalik bulastirmis, kac kez genelevlere gitti hatta cebinde prezervatifler buldim ve ertesi gunlerde birtanesi eksilmistir. Yine affettim. Gece gece dus almalar. Vucudundaki killari temizleyip disari cikmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?