Narsist ve genelevlere giden bir es tarafindan terkedildim... Bosaniyorum...

biraz kendinize değer vermeyi biraz da bencil olmayı, kendinizi de sevmeyi öğrenin .. her türlü zaten böyle bir adamla geçirdiğiniz zamanlardan daha güzel olacaktır bundan sonrası inşallah ama kendinizi ve çocuklarınızı önemseyin öncelikle..

birak kwndimi ezdirip yalvarmiayi yuzune bakmam,dksinde terk ederdim o evi iyi dayanmissin helal olsun sana,sabrin mukemmelmis..

Bir silkelen, kendine gel!
Bu ne, yaşadığın hayat mı allah aşkına bir dön bak etrafına! Ne için uğraşıyorsun kardeşim sen allasen bir aç gözünü,neye uğraşıyorsun,ne var da ne için sabrediyorsun, ne için neye göz yumuyorsun??!!
Adam cinli mi muskalı mı diyene kadar sen bir kendine baktır nolur, bu nasıl bir akıl tutulması, senin akıl sağlığın yerinde mi?
Kendini geç minicik meleğe yazık! O çocuk için o babaya o evladı gösterme, kalk ayaklarının üzerinde dur!

Sevmedigin biriyle birlikte olmak zorunda kalmak ne büyük eziyet.. adam haklı..

Gerçekten hala dualara muskalara mı bağlıyorsunuz. Adam sevmediği istemediği bir evlilik yapmış, belki bundan dolayı belki de öncesinden psikolojik problemleri var. Siz terkedip kendinizi ve çocuğunuzu korumak yerine halaa yalvarıyorsunuz adama. 3.sayfa haberlerini okuyun, aklınızı başınıza alın ve asla ne görüşün ne barışın.

Keske bu konuyu acan konuda bahsedilen koca olsa..ki bir an aklimdan bu gecti zaten..Ona neler derdim neler..
Ama sizede diyecek cok sey var.
Neden kendinize deger vermiyorsunuz?Ikinci evlillik olsa ne olur isterse besinci olsun bu narsist adami cekmeye degermiydi?

Sadece bir sebep bile bosanmaya yeterken butun kotu ozellikler adamda toplanmis

Kizlar boyle yorumlarda haklisiniz. Rabbim biliyor. Yanilmisim keske once ben gitseyim ama onemli degil. Ben Allah riazsi icin devam etmek istedim. Kendi gitti. Ve yasadim yani fake degil. Gunahimi almayin. Ayrica yurtdisinda yasiyorum. Burdaki kurallar daha farkli. Cocugumu gostermemek olabilir ama beni tehdit etti. Polise gidersen bende savasirim cocuk esirgeme kurumuna basvururm. Omur boyu sende bende giremeyiz dedi cocugu. Polisede anlattim..

neden boyle dusundugunuzu anlamis degilim. Ben yasadim ve yazmak istedim.. Gercekten yasadim.
Yesil çam tadında bir konu:)
Ya karşıdaki kötü olabilir yanlışlar yapılabilir fakat yapılan yanlışa daha büyük bir yanlışlıkla karşılık veriliyorsa vede ortada bir masum varsa siz değil mağdur olan o masumdur

Allah adamin ic organlarini pirlanta,zumrut ve yakuttan yaratmis..disini nurdan demek..
Bende diyorum niye vazgecemiyorsun..adamin esi benzeri yok ki..
Adam narsist sende mazosist sin..diyecek ne var ki baska?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…