Narsist kişilik bozukluğu tedavisi

Zor olacak derken sizin beklentiniz nedir anlamıyorum, gidip boşanma davasını açacaksınız. Hani allah korusun da size fiziksel olarak zarar vermesinden mi korkuyorsunuz?
Eski eşi le olduğu gibi tek celsede boşanmak. Ama bu rahatsizlığa sahip insanlar terkedilmeyi hazmedemediği için olayı yokuşa sürerlermiş. Velayeti almak gibi. Eski eşiyle de 3 yılda boşanmışlar. Bana eski eşi uzattı diye anlatmıştı tazminat için. Çirkinleşmesinden korkuyorum. Belki fiziki şiddet ve ötesi bilmiyorum

e bu korku yuzunden hayat boyu sevmediğiniz zarar gördüğünüz bir adamla yaşamayı seçmezsiniz sanırım. bebeğiniz daha çok küçük, ekstrem bir durum olmadikca velayeti zaten size verecekler. Kaç yılda bosandiginizin ne önemi var, ancak vakit kaybedersiniz boyle. Psikolojik şiddet varsa, hakaret filan kanıtlamaya çalışın. Bunun başka yolu yok, daha önce de boşanmışsınız az cok biliyorsunuz durumu.

Sadece anlaşmalı boşanmak istiyorum. Ya da tedaviye ikna olsun çabalasın

Avlama yöntemlerinden bahsedermisiniz ben de boşanma sürecindeyim eski eşim de narsistti bence
hediyelere boğma, bol bol iltifat kendini özel hissettirme. Eski ilişkilere dair anlatılan ve hep haklı olduğu konular. Bütün yapabildiklerini göz önüne serme. Çok uyumlu olma. Her olayı kendi haklıymış gibi anlatma gibi. İşin reklamlar kısmı yani

tedavisi veya hafifletici yöntemleri illa ki vardır
çocuğunuz var mı
kv kp yardım eder mi onlardan yardım isteseniz?
2 oğlum var. Kayınvalidem rahmetli. Kayınpederim de kendi halinde bir adam. Asla babasını dinlemez. Başka bir ilde yaşıyor zaten.

Hasta hep sensindir evet benimde var basimda asla ve asla o haksiz degildir bende sayesinde gidicem destege ama biliyorum o asla gitmeyecek ve susan alttan alan pohpohlayan biziz korkuyorum ki sonum benimde en son ya o beni oldurecek ya da ben gidicem onun yzuunden derdimden ne diyim korkmayip ya bitiricez ya da careler ariycaz ama.caresi yok onuda biliyorum

Çok zor gerçekten sabretmek. Ben tedaviye gitsem de bu tamamen çözüm olmuyor ki. O çabalamadıktan sonra inanın hiç bir yara u yok. Sadece daha çok sabrediyorum. Adın karşısında deliye çıkıyor. Onların da gitmesi lazım maalesef

Gitmezler! Ama biz daha cok hasta olmadan biseyler yapmaliyiz cocuklarimizi dusunmesek oyle cok sey var ki yapilacak..daha cok eminenin cani yanmadan topluca boyl3lri rehabilite edilmeli

Avlama yöntemlerinden bahsedermisiniz ben de boşanma sürecindeyim eski eşim de narsistti bence
Bu çok derin ve içinden çıkılmaz bir durum. Önce sizi sevdiğine inandırır yeterli kıvama geldiğinizde gerçek kişiliğini çıkartır ortaya ne zaman siz yoruldunuz ayrılık konumuna geldiniz bu sefer vicdanınıza oynar ben aslında sevgi görmedim vs sende terk etme gibi Narsistle yaşamak diye bir blog var mutlaka göz atın narsist bir kadınla evlenen adamın günlüğü belirlediği yollar ayrılık süreci yazıyor

Gitmezler! Ama biz daha cok hasta olmadan biseyler yapmaliyiz cocuklarimizi dusunmesek oyle cok sey var ki yapilacak..daha cok eminenin cani yanmadan topluca boyl3lri rehabilite edilmeli
Ah bazen öyle cinneti eşiğine geliyorum ki. Dediğiniz gibi çocuklar işte arada. Eski eşimden şiddet yüzünden boşandım. Büyük oğlum hiç şahit olmadı çok şükür, çok küçüktü boşandığımızda. Psikolojik şiddet ayrı bir işkenceymiş. Rehabilitasyon keşke mümkün olsa keşke anlaşılsa durum dışarıdan. Bugün izledim o videoyu canımdan can gitti

Kaçan kovalanır psikolojisi oluyor onlarda o bloğu da inceleyeceğim. Teşekkür ederim. Keşke hiç kimse yaşamasa bu durumu ama başkalarını görünce insan aynı şeyleri yaşayan daha çok anlıyor durumu.

Kişilik bozukluklarının tedavisi yok. Psikologum hem de uzmanından. Eğer kızkardeşim olsaydınız, “Kaç kurtar kendini bu adamdan” derdim.

Kişilik bozukluklarının tedavisi yok. Psikologum hem de uzmanından. Eğer kızkardeşim olsaydınız, “Kaç kurtar kendini bu adamdan” derdim.
Çok tesekkur ederim yorumunuz için. O kadar vahim yani durum. Sanırım en sonunda o olacak. Fazla sürmez başka bir av bulması..

İşiniz zor sabırlıklar dilerim. Ama bu insanlar başka bir dalı tutmadan tuttuğu dalı da bırakmıyorlar sanmıyorum sizden iyi tamam deyip boşanacağını danışmanınıza sorun nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini. Oğlunuz sizle yaşıyor ise buna maruz bırakmayın

Çok tesekkur ederim. Onu kaçırmanın yoluna bakacağım artık ters psikoloji uygulayıp eğer tedaviyi kabul etmezse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…