narsist insanlardan nefret ediyorum

Servise verip akrabaya tamah etmezdim yaptıkları saygisizlik falan hepsini geçtim yarin bedava hayirina yapmis gibi sürekli basa kalkilir her ay ciksin o 500 sizden ama kafaniz rahat olsun boşverin verin servise çocuğunuzu
Sürekli başa kakmasın diye fazladan para verdim ancak yine de dediğiniz gibi ben çocuk götürüyorum diyip başa kakılıyor kendi çocuklarına laf dedirtmek yok ben çocuğumu kreşe veriyorum diye başımdan atmak için veriyormuşum bile olduk şakayla karışık baş edemezsin en güzeli mesafeli olmakmış

Tanidikla akrabayla is yapılmaz. Sonu illaki böyle oluyor. Paranla rezil olmak. Yani panik olmuş olabilirler ,hadi unutabilirler ama duymussundur diye aramadım tam bir saçmalık. Bu ihtimale bırakılır mı. Madem duydugunu düşünecek kadar akıllarına geldin bir alo diyemediler mi.
Servise vermeniz iyi olmuş böyle devam edin. Açıkçası bu konuda karşı tarafın agresif olup suçu atmaya çalışmasının sebebinin gelen paraya alışmak ve onun elden gitmesi olarak düşünüyorum. Ben böyle bir durumda gercekten unutsam karşı taraftan nasıl tavır gösterirse gostersin, kirk kere özür dilerim heralde.Ucunda bana emanet bir çocuk var çünkü

akrabalarla ne yuz goz oluyosunuz.akrabayla iş yapilmsz canim.servisciye ver en azindan adamin asil isi oldugu icin sizi surekli bilgilendirir.boyle sacma aksilkkler yasanmaz

Aynen nasılsa tanıdık akraba diyip önemsemiyorlar heralde. Bende öyle 40 kere özür diler utanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…