Negatif olma sebebim çocuğum 2 yaşında ve bakacak kimsem yok kaynanam bakarım diyor ama şehir dışında odaPsikiyatrist iyi gelir umarım ama var olan durumu değiştirmedikçe kullanacağınız ilaçların çok bi anlamı olmayacak ki. Her gün 1 kg baklava yiyip insülin vurdururum demeye benziyor biraz. Boşanma konusunda neden negatifsiniz, mesleğiniz var mı?
Gerçekten öyle gerçek yüzünü görüyorsunBiri bana evlilik asıl çocuktan sonra başlar demişti haklıymış.
Kızımda 1 yaşında biz 9 yılda etmediğimiz kavgaları eder olduk..
Psikiyatristi ihmal etmeyin. Bu süreçte iş arayın kendinize, bir da bakıcı ve açın davanızı.Biliyorum boşanın diceksiniz bende bunun farkındayım ama nasıl yapıcam ben nasıl kendimi bu konuma soktum halbuki önceden burnu düşse eyilip alıcak biri değildim. kendime güveniyordum, mutluydum nasıl bu kötülüğü kendime yaptım artık Eşim gittikçe evde kalışımdan cesaret almaya başladı şimdi öyle hakaretler ediyorki insan söylemeye utanıyor saldırmaya çalışmalar nasıl bir insanmış gördükçe şok oluyorum en çokta çocuğuma üzülüyorum herşeyi anlamaya başladıkça gözlerinde bir mutsuzluk görüyorum artık ona iyi annelik yapamıyorum sadece altını değiştiren karnını doyuran robot gibiyim çünkü bende iyi değilim stres beni ele geçirmiş her anım kaygıyla boğuşmakla geçiyor önceden onunla oyunlar oynardım şimdi telefonum elimden düşmüyor çünkü nezaman gerçek dünyaya dönsem kaygılarım artıyor yarın psikiyatri randevum var emziriyorum ama keseceğim vereceği ilaçlar iyi gelir umarım yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, karın ağrısı bağırsak ağrısı hiç geçmiyor çok stresli olduğumda ellerimin uyuşması bunlarının sebebinin eşim olduğunu biliyorum ama buna bi çözüm bulamıyorum içimi dökmek istedim eleştirecekler hiç yazmasın öyle yazmak istedim çünkü kimsem yok 4 kardeşim annem ve babam var ama ben sahipsizim
Kv iyi bakar mı nasıl biri? Eğer güvenilir biri ise bırakın pna çocuğunuzu en azından iyileşene kadarBiliyorum boşanın diceksiniz bende bunun farkındayım ama nasıl yapıcam ben nasıl kendimi bu konuma soktum halbuki önceden burnu düşse eyilip alıcak biri değildim. kendime güveniyordum, mutluydum nasıl bu kötülüğü kendime yaptım artık Eşim gittikçe evde kalışımdan cesaret almaya başladı şimdi öyle hakaretler ediyorki insan söylemeye utanıyor saldırmaya çalışmalar nasıl bir insanmış gördükçe şok oluyorum en çokta çocuğuma üzülüyorum herşeyi anlamaya başladıkça gözlerinde bir mutsuzluk görüyorum artık ona iyi annelik yapamıyorum sadece altını değiştiren karnını doyuran robot gibiyim çünkü bende iyi değilim stres beni ele geçirmiş her anım kaygıyla boğuşmakla geçiyor önceden onunla oyunlar oynardım şimdi telefonum elimden düşmüyor çünkü nezaman gerçek dünyaya dönsem kaygılarım artıyor yarın psikiyatri randevum var emziriyorum ama keseceğim vereceği ilaçlar iyi gelir umarım yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, karın ağrısı bağırsak ağrısı hiç geçmiyor çok stresli olduğumda ellerimin uyuşması bunlarının sebebinin eşim olduğunu biliyorum ama buna bi çözüm bulamıyorum içimi dökmek istedim eleştirecekler hiç yazmasın öyle yazmak istedim çünkü kimsem yok 4 kardeşim annem ve babam var ama ben sahipsizim
Kolaltı implantıyla korunuyorum zaten annem sonunda acıda halimde çocuğun 3 yaşına girince ver yanıma burda bi kreşe götürüp getiririm çalışırsın dedi çalışıp toprlayınca ilk işim götüne tekmeyi koymak olucak zatenBebek kreşe gidecek zamana gelene kadar evde örgü örün sarma sarın üç beş kuruş biriktirin hem kafanız dağılır. Kreş zamanı gelince de gerçek bi iş bulup ayrılın. Yoksa hem kendinize hem de bebeğe yazık edeceksiniz. En önemlisi de korunun spiral üstü doğum kontrol hapı filan kullanın asla asla bi daha çocuk yapmayın şu adamdan. Hatta ben sizin yerinizde olsam iş yok ekonomik güvence yok muhtemelen meslek de yok arkada duracak aile yok, zaten çocuğum var deyip tüplerimi bağlatırım gene de yeniden hamile kalma riskini göze almam
Anladım umarım çaresiz kalmazsınız hiçeşten kurtulmak isteyen öldürüyor yine kurtuluyor
artık çok boş geliyor bana bu konular
Psikiyatri ilaca gerek yok evdeki stresten uzaklaşmadan ilaçlar pek yardımcı olmaz zaten dedi vazgeçmiyorumPsikiyatristi ihmal etmeyin. Bu süreçte iş arayın kendinize, bir da bakıcı ve açın davanızı.
Çünkü psikiyatri bir yere kadar size destek olabilecek. Tabiri caizse bataklık yanı başınızdayken o kurutulmadan sinekleriyle siz uğraşacaksınız.
Biraz cesarete ihtiyacınız var gibi. Araştırın lütfen, böyle bir hayata hadi kendinizden vazgeçtiniz diyelim ama küçücük çocuğu ortak etmeyin vazgeçişinize...
çok kaldımAnladım umarım çaresiz kalmazsınız hiç