- 1 Kasım 2021
- 997
- 489
Tabi ki maddiyat için çekmiyorum bu kadar şeyi. Canımdan önemli mi ya ? Yoksul ve muhtaç da değildim zaten kendisi benim evime yerleşmişti.Onla tanıştığımda işimde gücümde evimde barkımda vardı zatenMermad seni tanimam etmem, sen eski uyesin, ben uye oldugumdan beri de son 1-2 aydir ilk kez aktif goruyorum seni.
Konuna hukuki bilgimin el verdigince yorum yapmaya gelmiştim ama su alintiladigim kisma belki benim sana kinim olamayacagini bilerek dikkate alirsin diye yorum yapmadan duramadim.
Tum bu "ölüm tehditli, kaoslu" hayati 1 ev 1 araba icin mi cekiyorsun?
Onceki konularını bilmedigim için senin hakkinda zerre fikrim yok, cok mu muhtac, yok yoksul, kimsesiz durumdasin?
10 yila yaklastik, daha 1 kez karakolluk olmadik biz esimle, yani normal sade bi hayati tercih edip huzurlu olmak istemez miydin? Ölüm tehditli, karakolluk olan bi nisanlilik donemi evlilikle taclanirsa dogacak cocuklar ziyan olur, o saatten sonra da yemisim evi arabayi yani.
Kendisi alkol bağımlısı zaten ne söylese ne yapsa alkolden sonra yapıyor gerçek hali öyle olsa ben de zaten bu kadar şeyi çekmezdim ve onu seviyorum da zaten çünkü bana verdiği maneviyat çok daha fazla.Kalbinin kötü olduğunu bilsem bir dk kalmam yanında ama karakolluk olduğumuz her durumda alkollü ve sarhoştu