Mermad kusura bakma; ama bakış açın çok sığ. Hediye evi arabayı neden kıskanalım ki, geliş yolu belli; ben kıskanmam, zaten müteahhit bir babanın kızıyım. Beton yığını mı görmemişiz? Karşımdaki adama illâki araba, ev alacaksın şartı da koşmadım; helâlinden çalışsın kazansın, iyi bir mesleği olsun, yarın işsizlik güçsüzlük durumunda hani ekmeğini taştan çıkaracak kabiliyeti olsun, gerekiyorsa gitsin pazarda bir şey satsın, babamın malına güvenmesin; ama en önemlisi bana sevgisi, sadakati tam olsun, üstüme her zaman titresin istedim. Her kadının öncelikleri, mutluluk kriterleri farklı. Benim adamım bana sesini yükseltmiş kötü bir laf etmiş değil.
Bazı kadınlarımız da eşleriyle dişini tırnağına takıp, çalışıp çabalayıp bilmem kaç yıllık evliliğinde helâlinden nihâyet evini aldı, pırlanta gibi çocuk yetiştiriyor. Bak
@Led_BiR_Vele_DisTiri Bazıları o çok sevdiği adamla macera dolu anılar biriktirip ülke ülke geziyor, yeri geliyor para harcamadan hayatı dibine kadar dolu dolu yaşıyor; partneriyle küçük şirin bahçeli bir ev tutmuş, her anını eğlenerek her şeyi beraber deneyimleyerek hayatın tadına varıyor. Ben hayran hayran izliyorum. Bak
yenGEnC Neden kıskansınlar ki senin durumunu?