Napıcam ben şimdi

Benim planımda öyle. Zaten bundan sonra sağlıklı bir evlilikte kuramam. Anne olmayı çok istiyodum. Olmadı nasip değilmiş. Bundan sonra bana gelen minik hastalarımı severim çocuğum diye
Kardes meslegin var ne güzel.
Bak benim yengemin bi ablasi var. 2 evlilik yapti o da. Simdi annesinin evinde gecekondu gibi bi evde 2 ogluyla yasiyor. Ki burasi Diyarbakir yani. Hic kimse de ona tek laf etmedi/edemez. Guzel bir is buldu calisiyor da. Ilkokul mezunu ustelik. Gul gibi geciniyolar. Babasi seyyar satici yesillik sh atiyor.
Yani daha ne anlatayim. Istersen 50 kere evlen kime ne?
Baska yerlere tayin iste yeni cevre ohh mis. Ben arsizim vallahi hic umrumda olmazdi :)

Bundan 60 sene önce anneannem 2 çocuğuyla doğuda bir ilde hem de okuma yazması olmadan yaşamış.
Annem öğretmen dayım da subaydı.
Bu yeterli gelir mi size?
2. eşi yani dedem ölmüş o da bulaşıkçılık ve aşçılık yaparak çocuklarını büyütmüş.
Bu çağda yüksek öğrenim görüp hala bu düşünce yapısında bir insanın olması beni şaşırttı. (Affınıza sığınarak)
Kim ne derse desin.
Millet 10-15 sevgili değiştirirken siz 2. eşinizden boşanmışsınız hem de gözünüze gözünüze sokarak sizi aldatmış!
Sizi kaybetmekten o kadar korkmuyor yani.
İsterseniz 5. evliliğinizi yapın.
Siz ne yapsanız da millet konuşur bu arada.
Evlenseniz konuşur, bekar kalsanız konuşur, boşansanız konuşur....

sizin yerinizde olmam çekmem böyle adamların kahrını,ankaradaki olayı gördünüz 3 günlük dünyada elalemin dedikodusu için yaşamaya değer mi? kim ne der ne düşünür diye yaşamaya değer mi?
sizin yerinizde olsam,önce boşanır,sonra evlat edinirdim..mis gibi mesleğiniz var ,paranız var,bir de evladınız olursa tamamdır..sonrasında bakarsınız düzgün bir adam olursa hayatınızda ne ala...

kaç yıl arayla evlendin keşke bekleseydin doktor olmuşsun biraz kendini begenseydin

Biliyor ama inkar ediyor. Ben yazmadım arkadaşım benim tlfnumdan yazmış diyor.
Şu erkekler ne gerizekalı ya
Şu klişe yalanı söylerken de utanmıyorlar!
He canım arkadaşın yazmış offff!

Çevredekileri boşver bu hayatı sen yaşıyorsun, sıkıntıları sen çekiyorsun elalem her halukarda konuşur.

İkinci evliliğini artık mutlu olmak huzur bulmak için yaptın eminim, ee hani mutluluk hani huzur?

Boşanmayı düşünüyorum şuanda başka yapıcak bişey yok. Ama sonrasında bu yorgunluğu nasıl atlatıcam yaşadıklarımı nasıl gömüp hayatıma devam edicem bilmiyorum.
insan her daim bu duyguyla karşılaşacağı şeyler yaşıyor ama toparlıyor bi şekilde. inşallah atlatırsınz. ama mesleki olarak ayaklarınızın üstünde durabildiğinz için yinede şanslısınız. Allah sizin için en hayrlı kararı kalbinize koysun. dua edin çok rahatlarsınz

Ayaginda donu yok.....!!!!!
Cok kotu sinir oldum!! Resmen ne oldum delisi olmus!!
Bugun yuzlesme vardi ne oldu o??
Aradi mi kadini arkadasi?
Ayarladı arkadaşını konuşması için ama bir tiyatro sahnesi gibi izlemek istemedim. Zor değil ki arkadaşına aratmak yine şüphe kalıcak aklımda. Ama telefon dökümünü mail attı. İnceledim.

Ispatlasin bakalim. Gorelim. Bu laflar sen gerek yok de diye. Simdi deli deli dusunuyodur nasil yapsamda ispatlasam diye. Arkdasi senin yaninda arasin varsin. Inanma. Eger vakti geldiginde zaten onlar anlasmistir herseyi. Kizida tembihlemisler.

Ispatlasin bakalim. Gorelim. Bu laflar sen gerek yok de diye. Simdi deli deli dusunuyodur nasil yapsamda ispatlasam diye. Arkdasi senin yaninda arasin varsin. Inanma. Eger vakti geldiginde zaten onlar anlasmistir herseyi. Kizida tembihlemisler.
İnsanın midesi bulandımı bikere bidaha zor düzeliyor. O kızı karşıma getirtip konuştursa bile zor artık

meslegin var paran var isin var cocuk yok bu adami niye sindireceksinki.ayril pasalar gibi parani Kazan catir catir ye. kendini dinle eglen gez toz . keske yerinde olsaydim ne guzel bir meslegin var. elalem ne deri iki dakika bile dusunmezdim.kendi ayaklarin uzerinde durabiliyormusun herseye deger

İşiniz varsa çocuğunuzda yoksa hiç eyvallah etmeyin herseyde bir hayır vardır çocuk olmaması daha iyi 2yıl içinde evlendim diyorsunuz sanırım tanımadan olmuş iyice

Insallah icin rahatlamistir. Insallah bisey yoktur ya cok uzuldum
Ya bişey sorucam. Kendimi de sorguluyorum nerde hata yaptım diye. Ben öyle güzel bir kadın değilim çirkin de sayılmam ama öyle bakımlı biri değilim temiz titizim ama sürekli makyajlı fönlü dolaşmıyorum. Saçma olucak belki ama acaba bundan dolayımı. Neden böyle oldu. Çapkın gözüdışarda birisi değildi neden aldattı ki beni

Ya boşanıp başka bir ilde bir hastaneyle anlaşıp annenle gitsen olmaz mı? Hem kimsenin tanımadığı bilmediği bir yer ikiniz içinde iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…