• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam ben şimdi

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. .kim ne derse desin bu sizin hayatınız ve siz çekiyorsunuz o dertleri. .boşanmak istiyorsanız bosanın. .hickimseye açıklama yapmaya mecbur değilsiniz. .annenize gelince ona anlattiginizda ilk olarak üzülse bile size hak verecektir.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sen gücünün farkında değilsin
Herkes seni sindirmiş
Kocaman kadınsın üstelik doktor olmuşsun, neler neler yaşamışsın bu mu koyar sana ?
Tayin iste, başka şehre git anneni de alıp. Konu komşu ne derse desin duymazsınız
Tabi ki o adamı da boşa, lafın gelişi adam
Hiç işi gücü olmayıp 2 çocukla boşanan çevre ne dere kulak asmayıp merdiven silip çocuklarını büyüten kadınlar var
Ki annen de baban ölünce elinden geldiğini yapmış sizin için
Sen çok daha şanslısın ! Yeter ki gücünü kullanmasını bil
Çok doğru söylüyosunuz haklısınız

Biraz uzun olucak ama kimseye kendimi anlatamıyorum. Buraya yazmak istedim. Biz iki kardeşiz. Babam ben çok küçükken ölmüş. Annem okuma yazması olmayan babamın ölümünden sonra kendini iki çocuğuna adayan evden dışarı çıkmamış sadece bizimle ilgilenmiş bir kadıncağız. Babamın bize kalan maaşıyla geçimimizi sağladı. Bizi okuttu. Ben aldığım burslarla hayırsahiplerinin yardımıyla okudum doktor oldum abimde kendi işini kurdu. Okulum bitti çok iyi bir tıp fakültesinden mezun oldum mecburi hizmete memleketime atandım. Herşey güzeldi güzel hayallerim vardı evlenene kadar. İlk eşimle aynı hastanede çalışıyoduk ordan tanıştık. Evlendik. Evlendiğim ilk günden sorunlar başladı. Yaşadıklarımı yazsam sayfalarca sürer. Annesi babası öğretmendi. İlk günden sen kaybedersin diye parmağımdaki tektaşıma kadar geri istediler. Ama salaklık bendeki aymadım. Mecburi hizmet bitince uzmanlık sınavına hazırlanmak için bir süreliğine çalışmak istemedim. Çünkü nöbetler çok yoğun geçiyodu ve ders çalışmaya fırsatım kalmıyodu. TUS bilenler bilir ciddi bir çalışma disiplini isteyen bir sınav. Bana söylenen biz seni boyuna posuna bakmak için almadık tabiki çalışıp para kazanıcaksın yok öyle oturduğun yerde ders çalışamazsın dediler. Maaş kartım eski eşimdeydi vermemek için çok direttim ama sırf evliliğim yürüsün diye maaş kartımı da verdimve o dönemde hayatımda ilk defa annemden para istedim. Okurken bile burs aldığım için annemden para istemiyodum. Buna benzer bir sürü şey yaşadım. Bir liranın dahi hesabını yapıyolardı ailecek. Hamile oldum canım ceviz istedi onu bile kv laf etti zaten vitamin ilacı kullanıyosun ceviz niye yiyosun dedi ve sonrasında zaten düşük yaptım ve o halimde beni bırakıp annesiyle antalyaya tatile gitti. O tatildeyken daha fazla dayanamadım boşanma davasını açtım ve ayrıldım.
İşimde gücümdeydim. Kendimle annemle ilgileniyodum. İki sene sonra şimdiki eşimle tanıştım. Konuşmalarını karakterini çok beğendim. Düzgün dürüst içten samimi çıkarsız yalansız geldi. Maddi durumu yoktu. Bende zaten maddi bişey beklemedim evini geçindirmesi yeterdi benim için. Ailesi de öyle kendi yağında kavrulan insanlardı. Benden 11 yaş büyüktü eşim. Daha önce evlenmemiş nasip olmadı evlenmedim dedi. Biz evlendik. Tayin için nikahı önceden yaptık. Nikah yapıldıktan sonra kv gerçek yüzünü gösterdi. O konuya hiç girmiycem. KVmin GERÇEK YÜZÜ diye ayrı bir başlık olur yazsam. Çok öfkelensemde yüzüne hiçbişey demedim saygısızlık etmedim eşimin hatırı için sesimi çıkartmadım. Buraya yazarak rahatlanaya çalıştım eşime bile bahsetmedim annen şunu dedi böyle davrandı diye. Önemsememeye çalıştım eşim iyi onu seviyorum oda beni seviyo önemli olan bu dedim. Hamile oldum ikiz bebeklerim geliyodu. Çok mutluydum bazı sıkıntılarımız vardı ama zamanla üstesinden gelinir dedim. Sonra hamileliğimin 16. haftasında ikizlerim karnımda öldü. Ölü doğum yaptım 13 ocakta iki ay önce yani. Bebeklerimi kaybettim. Minik kızlarım hayatımın en acı kaybı oldu. Henüz bu acıyı atlatamadan dün sabah eşimin tlfnunda biriyle mesajlaşmasını yakaladım. Beynimden vuruldum sanki. Gözümle görsem inanmam dediğim, annemden sonra ençok güvendiğim mutluluğu yakaladığım adam beni aldatmış. Ben napayım şimdi. Tekrar boşansam anneciğim kalp hastası yıkılır. Herkes birincisi kötüydü budamı kötü diycekler bana. Burada bile yargılayanlar olucak beni. Her iki evliliğimde de mutlaka benimde hatalarım olmuştur. Ama bukadarını da hakettiğimi düşünmüyorum. Ben napayım şimdi devam etsem gururuma yediremem aynı masaya bile oturmak istemiyorum. Nolur yardım edin düşünemiyorum artık napıym ben

Allah korusun annene birsey olmaz. Güzelce açıkla konuyu. Sen seni aldattiysa boşan. Neden şüpheye düşüyorsun?

Boşanmayı düşünüyorum şuanda başka yapıcak bişey yok. Ama sonrasında bu yorgunluğu nasıl atlatıcam yaşadıklarımı nasıl gömüp hayatıma devam edicem bilmiyorum.

Simdilik planin delil toplamak olsun.
Donuna kadar al.
Geri kalanida Allah kerim.
Onurlu ol ve simdilik sadece bosanmaya odaklan, eger bosandiktan snraki hayatini dusunursen kendini geri cekersin. Yedirirsin aldatilmayi kendine ve pasif olup seni aldatan bi erkekle bi omrun gecer boylelikle.

millete sorarak evlenmediniz dimi zira kimsenin üstüne vazife değildi yorum yapmak boşandığınız da da yine kimsenin üstüne vazife değil yorum yapmak gibi hakları yok bu biraz da biz de bitiyo aslın da sessiz kaldıkça eziliyoruz

Simdilik planin delil toplamak olsun.
Donuna kadar al.
Geri kalanida Allah kerim.
Onurlu ol ve simdilik sadece bosanmaya odaklan, eger bosandiktan snraki hayatini dusunursen kendini geri cekersin. Yedirirsin aldatilmayi kendine ve pasif olup seni aldatan bi erkekle bi omrun gecer boylelikle.
Maddi olarak bişeyi yokki olsada istemem zaten

Elalem kim ki sana yorum yapsın?
Tırnaklarınızla kazıyarak gelmişsiniz, annene ve sana bu haysiyet yoksunu insanın hayatında olmaması mı koyacak?
Ayrıca evet ilki kötü ikincisi kötü beşincisi kötü hatta onuncusu da kötü olabilir, kavun değil ki bu koklayıpta almıyor kimse. Herkes mutlu olmak için evlenir olamıyorsa boşanır. Ama aldatma gibi haysiyet yoksunlarına yakışacak davranış varsa da arkasına bile bakmamalı insan ki herşeye gücünüz var şükür.

Aynen. Suc bastirma. Cokta amator atmis, arkadasi atmismis.
Ne yapmayi dusunuyosun?
Ben senin yerinde olsam insanlar beni 5 dk cekistiricek kiniycak diye bir ömrumu boyle bi adamla gecirmezdim.
Şimdi aradı beni nasılsın diye. İspatla o mesajın sana ait olmadığını dedim. Telefon dökümlerini istedim. Arkadaşın benim yanımda arasın o kadını dedim. İspatlarım ama sonrasında da senden boşanırım dedi. Tamam dedim bende

Şimdi aradı beni nasılsın diye. İspatla o mesajın sana ait olmadığını dedim. Telefon dökümlerini istedim. Arkadaşın benim yanımda arasın o kadını dedim. İspatlarım ama sonrasında da senden boşanırım dedi. Tamam dedim bende
sen cümlede seni korkutmak istemiş aklınca

Beni üzen böyle saçmasapan oyunlara başvurup kendini dahada küçültmesi. Oysa nekadar da saygı duyuyodum kendisine. Çok değerliydi benim yanımda. Yazık etti kendine
bence bu cümleyi aynen söyle ona anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna bile az demişler azıcık adamsa bi cümleyle anlar

Allah sabır versin ne acı günler yaşamışsınız.İnşallah bundan sonrası güzel geçer hayatınızın

Eğer sizi durduran sadece annenizle ilgili endişelerse yavaş yavaş alıştırarak söylersiniz. Bikaç gün annenizle kalın mesela. Bi sıkıntı olduğunu anlasın o sorsun size kızım neyin var gibi. Sorduğu Zaman Mutlu olmadığınızı söyleyerek başlayın. Anne bu kurcalayacaktır illa ki. En son sana bişey olmasından korkuyorum ama beni aldatmış deyin. Tabi önce aldatma olduğundan emin olun ve annenizle konuşurken artık dil altı hapı mı alırsınız yanınıza bilmem doktor olan sizsiniz. Siz karar verdikten sonra herşey için bi yol bulunur yeter ki kendinize güvenin

Biliyor ama inkar ediyor. Ben yazmadım arkadaşım benim tlfnumdan yazmış diyor.

s... hep aynı yalan , yalan kapasiteleride dar bu erkeklerin yaaa, daha marjinal bir yalan uyduramıyorlar.

canım çocukluktan beri arkadaşım tam 3 kez evlendi ve ilk ikisindende neden ayrıldıgını herkes bilyior hak veriyor ama oda okumamuş cahil olmasına ragmen boşandı kendi ayaklarının üzerinde annesiyle birlikte durmaya çalıştı , geçtiğimiz ay 3 eşiyle evlendi ve çok şükür çok mutlu iyi ki evlenmişim iyiki eşimi tanımışım diyor.o yüzden çekinecek birseyın yok ..

bak canım ben kimseye ayrıl demem diyemem o vebalin altına giremem.seni anlıyorum anneni düşünüyorsun üzülmesinden endişe ediyorsun ancak annen senin böyle bir duruma sırf onu üzmemek için katlandığını duysa daha çok üzülmez mi?sen ekmeğini eline almış akıllı ve güçlü bir kadınsın.keza annen de öyle bence.okur yazar değil ama tek başına 2 tane pırlanta gibi evlat yetiştirmiş bir kadın.bence annenle konuş ve bitmesini istiyorsan bitir.kimseye katlanmak zorunda değilsin.millet ne der diye düşünme.herkes kendi hayatıyla ilgilensin.o sıkıntıları sen yaşıyorsun onlar değil.gerekirse anneni de alır başka bir şehre gidersin. orda yepyeni bir hayata başlarsınız.umarım kendin için en doğru kararı verirsin.Allah yardımcın olsun

Çok çok üzüldüm.
Hayal kırıklıkları,olmaz dediğiniz şeylerin olması.
Lütfen guclenin kendinizi toparlayin ve boyle ahlak yoksunu biriyle devam etmeyin.
Anneciginizle güzel güzel yaşayın,annelerimiz başımızın tacı iyiki varlar sizi çok güzel toparlar,size çok güzel bakar.

Back