Napıcam ben şimdi

Canım ya kıyamam ben sana.
Gerçekten Allah iyilerle karşılaştırsın diye boşuna denmiyor.
Düşün ve hangisi seni daha az yıpratacaksa onu yap.

Eger bunlar sebep olsaydi hulya avsar aldatilmazdi:) kadin hem guzel hem bakimli:)
Cok fazla deger vererek kendi degerini gormemissin gibi geldi bana. Ozguvenini geri cagir. Benim de ihtiyacim var eski ozguvenime uzun zamandir..

Kımseye bısey acıklamak zrunda degılson uzulup dırma boşan elalem der ıkı gun snra unutur

Canım ya kıyamam ben sana.
Gerçekten Allah iyilerle karşılaştırsın diye boşuna denmiyor.
Düşün ve hangisi seni daha az yıpratacaksa onu yap.
Okadar rahatladım ki. Artık bidaha hamile kalabilecekmiyim çocuğum olacak mı derdim de kalmadı. Kürtaj topiğinden hatırlıyosundur. Annelik bana nasip değilmiş. İnşallah senin olur

Roman okur gibi inşallah sonu güzel gelir ikincide mutludur diyerek içim titreye titreye okudum çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm anne çocuğunun acı çekmesini istemez saçının teline zarar gelse öyle çile çekerek büyüten bi annenin içi yanar yanında mutluluk rolü yapma anne mutsuzum de bak ilk destekçin o olur hayatın yeterince alt olmuş bence şimdi üstü görme zamanı mutluluk yakın bunca acıdan sonra annenizin ellerinden öperim

İsterseniz 10kere boşanırsınız bu kimseyi ilgilendirmez.Soran olursada okuduk doktor olduk o kadar para kazanıyoruz koca derdini de ben mi çekeyim onlar düşünsün de.Bu kadar duygusal düşünmeyin insanlar konusunda daha fevri olun kessin sesini herkes.

Canim benim geçmiş olsun. Okumuş etmiş kadının erkeğe ihtiyacın yok.

Eskisi kötüyse bu da kötü. Bazı insanlar gider en kötüyü iyileri arasından alırlar. Sende öylesine sanırım.

Şimdi beni millet taslayabilir ama çocuk önemli. Diyorsan ki bir daha birini bulup evlenmem zor yaşım geçiyor. Bu adamdan hamile kal sonra aldatmaya kanıt topla bas kıçına tekmeyi. Anaciginin yanında buyutursun bebeğini. Ya da adam musallat olur diyorsan Sperm Bankası yurt dışı alternatiflere bakacaksin.

Ama yaşım problem değil diyorsan, hiç bekleme yapma. Hayat geciyor bunu da boşa. Ne kadar hızlı hareket edersen o kadar iyi.

Artık üçüncü bir evlilik yaparsın. Üzme canını ama bu sefer copsuz üzüm bulmaya bak. Güvenilir biri olsun. Evlenmeden önce bir müddet birlikte yaşayın falan gör iç yüzünü. Birlikte yaşamam dersen de 3-4 yıl tanımaya çalış. O bile kısa olabilir.

Bu kocalar senden en önemli şeyini çalmış canım. Güven aşk sevgi falan hepsi hikaye. En önemlisi zaman :) zamanını çalımışlar.

ben babamın hastalıgı yuzunden nısan atacakken evlenmek zorunda hıssetmıstım kendımı
ve su an ayrılma kararımı soledıgımde kızım keske o zaman benı degıl kendını dusunseydın
sımdı sen uzuluosun bende uzuluorum demıstı

yanı demek ıstedıgım bır gun gelıp canınıza tak edecek
o gun geldıgınde bugunkunun 5 katı uzulecek sız de annenız de

Çok üzüldüm ama unutma bu kadar sıkıntının geçte olsa büyük mükafatı olur mükafatını misli misli alacaksın kimse için kendine eziyet etme yazık canına

Kendimi koyuyorum yerine doktor olucam çocuğum yok aldatılıcam. Yol veririm gitsin hiç düşünmem. Uzman oldunuz mu?

Esin çok iyi demiştin önce aslını bu aratır bence.masamda olabilir.
bosanirsanmi dgm ederse mi mutlu olacaksın buda önemli.çevre baskısını çok takma insanlar mutlaka konu sıcak eleştirecek bişey bulur umarım herşey yanlış anlamadir

önceki eşinizin ailesi neden size çok karıştı, aynı evdemiydiniz, neden herşeyden haberi oluyodu? bi de son durumunuzu değerlendirecek olursam, elalem herşeyi der, ben hiç evlenmedim, babam bile sorup duruyolarmış senin kızın niye evlenmiyo bi sorunmu var diye.. evlensem bu sefer ona da laf ederler.. elalemi sallamayın, boşanmak istiyosanız boşanın..

Evlerimiz çok yakındı. Adam annesine günlük rapor tuttuğu için annesinin herşeyimizden haberi olurdu. Annesi de hasta ruhluydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…