Öyle mi dersiniz. Evet gerçekten aramızda ki bağ çok kuvvetliydi, ikimizde bir dedigimizi iki etmezdik diger taraf uzulmesin diye. Geçmiş zamanda kaldı maalesef bunlar iki düşman gibi olduk bu aralarBabanıza mektup yazın. Babalar kızlarına dayanamaz. Baba evet dedikten sonra abiler susar.
Ben 23 erkek arkadasim 26 yasindaIstememe gerekceleri erkek arkadasinin tipini gozlerinin tutmamasi mi sadece? Baska nedenleri yoksa bence erkek arkadasin kendini kacip kurtarsinYaslarniniz kac?
Kendi işinde mesleği de gayet yeterli benim icinErkek arkadaşında iyi yürek varmış yanlış yazmadiysaniz 3 abi :))
Neden karşı çıkıyorlar sebebi belli mi daha yaşı küçük, işi gücü yok vb gibi şeyler söylüyorlar mı
Evet çalışıyorum ve gördüler fotoğraflarını. Babamın siniri inadı herkesin gözünü korkuttugundan kimsenin bu konuda destekçi olacağını sanmıyorumÇalışıyor musunuz? Aklıma görücü usulü süsü vererek tanıştırmak geldi ama fotoğrafını göstermişsiniz. Anne halleder bizde böyle mevzuları yahut babanızın sevdiği saydığı bir büyüğü varsa onu aracı yapabilirsiniz.
Bunun bilincindeyimBu işi babanızı kırmadan incitmeden
Halledin
Baba ahi alan asla
Mutlu olamaz
Babanız annenize söylettiğiniz için kırılmış olabilir mi acaba? Aramızdaki bağ kuvvetliydi yazmışsınız. Yaşınızda 23 en azından tanışmak için gayet makul bence. Haftaya düğün yapmayacaksınız nihayetinde... siz babanızın karşısına geçip bir tanış Babacım, tanıyınca sen de seveceksin deseniz babanız yumuşar bence. Abiler konusunda da annemin de 3 abisi var. En çok en küçük abisi ile anlaşırmış bekarken. O hala babamı pek sevmez 35 senelik evliler annemlerKendi işinde mesleği de gayet yeterli benim icin
26 yaşında kendisi
Bahane arıyorlar sürekli
Sen gercekten sana uygun olduguna inaniyorsan israrci ol. Belki de haklilar onu da hesaba katarak dusun canim. Insan bu durumlarda at gozluguyle bakabiliyor, kendimden biliyorum. Umarim en iyisi olur senin icin.Ben 23 erkek arkadasim 26 yasinda
Kisiligi meslegi egitimi cok daha iyi olabilirmiş. Her zaman her konuda hep daha iyisi vardır fakat bunu hiç kabullenmek istemiyolrar şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?