• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam ben allah aşkınıza bi fikir bir şey söyleyin

Babanız annenize söylettiğiniz için kırılmış olabilir mi acaba? Aramızdaki bağ kuvvetliydi yazmışsınız. Yaşınızda 23 en azından tanışmak için gayet makul bence. Haftaya düğün yapmayacaksınız nihayetinde... siz babanızın karşısına geçip bir tanış Babacım, tanıyınca sen de seveceksin deseniz babanız yumuşar bence. Abiler konusunda da annemin de 3 abisi var. En çok en küçük abisi ile anlaşırmış bekarken. O hala babamı pek sevmez 35 senelik evliler annemler :halay:

Annemin söylediği icin kırıldığını düşünmüyorum. Eğer öyle olsa gelip en azından ben buna buna kırıldım diyebilirdi. Ya da annemle gönderdiği notlara bunu ekleyebilirdi. Şuan bana karşı tek notu "ben kesinlikle istemiyorum, sakın bana tanışma falan demesin" oluyor

Valla kım ne derse desın burada ıs anada bıtıyr o babanı ıkna eder ıstese baba he dedı mı abılere knusmak dusmez baktın olmuyor eve kocaman bı bıdon al gıt tursumu kurun de :D

Benim mesajımı dikkate almadınız ama :KK12:emrivaki yapmanız lazım
Babanız ve abileriniz net istememiş olsalar direkt size söylerlerdi.
Kimse sizinle muhatap olmuyor.
Gerekirse masucuktan depresyona girmiş gibi davranın ama masucuktan :KK48:
Yaa estağfurullah olur mu hiic
Sırayla cevaplamaya çalışıyorum kusura bakmayın :)
Abilerim zaten söylüyor her konusu geçtikçe "biz keisnlikle istemiyoruz" diye. Babamda sürekli konuyu açmadan, yeri geldikçe bana laf vurarak istemediğini belirtiyor.
Emrivaki de yapmak istemiyorum hiç böyle bir konuda :( rızaları olsun istiyorum

Annemin söylediği icin kırıldığını düşünmüyorum. Eğer öyle olsa gelip en azından ben buna buna kırıldım diyebilirdi. Ya da annemle gönderdiği notlara bunu ekleyebilirdi. Şuan bana karşı tek notu "ben kesinlikle istemiyorum, sakın bana tanışma falan demesin" oluyor
Biraz zaman tanıyın siz de... bir ay sonra yine gündeme getirirsiniz. Beklemek en mantıklısı iş inada binmesin babanız açısından. Bir iki defa daha denersiniz. Baktınız olmuyor anneniz ile haber göndermek yerine babanızın karşısına çıkıp tanışmaya gelecekler şu gün der, son sözü söylersiniz. Herhalde kapıdan kovmaz babanız da...

Ben 23 erkek arkadasim 26 yasinda
Kisiligi meslegi egitimi cok daha iyi olabilirmiş. Her zaman her konuda hep daha iyisi vardır fakat bunu hiç kabullenmek istemiyolrar şuan
23 yaş çok erken canım karşı çıkmaları normal.

Yada babanizin sevip saydigi asla kiramicagi biri varmi? Hala ,amca ,eniste, babane veya dede gibi falan..

Şu an sana istemiyorum diyolar ama alttan alttan da araştırıyorlardir kimdir nedir diye evin tek kızı olduğunuz içinde paylaşmak zor geliyor zamanla inşallah alışırlar duruma

Sen gercekten sana uygun olduguna inaniyorsan israrci ol. Belki de haklilar onu da hesaba katarak dusun canim. Insan bu durumlarda at gozluguyle bakabiliyor, kendimden biliyorum. Umarim en iyisi olur senin icin.
Çok Teşekkür ederim, hepimiz icin iyisi olsun her konuda:)
Uzun zamandır birlikteyiz iyi kötü her halimize şahit olmuşuzdur birbirimizin, deli divane aşık, yanlisi görmez boyutta değilim diye dusunuyorumr :KK1:

Eminim çok üzülüyorsunuzdur çünkü ortada geçerli bir sebep yok.hırsız değil arsız değil,işi gücü eğitimi var,siz de yeni tanışmış değilsiniz.Hani deseler ki şu özelliğinden dolayı istemiyoruz,hiç değilse bilirsiniz.Tanıyıp kulp takmadıklarına böyle boştan salladıklarına şükretmeliyiz belki de.Şu an kendileri de farkında içi boş bir red olduğunun,evet size katı görünürler ama içten içe biliyorlardır ki o kadar reddedilecek bir şey yok.
Bir arkadaşımın ailesi görüştüğü şahsa korkunç cephe almıştı,arayıp hal hatır sorsa yılışık yalaka oluyordu aramasa terbiyesiz kaba oluyordu:halay:ciddi düşünüyoruz dese vay aceleye getiriyor kızımızı bizden kaçıracak oluyordu,yaşımız genç vaktimiz var dese niyeti ciddi değil oynuyor oluyordu...:halay: e takdir edersiniz ki bir zaman sonra "hayır dedik daha niye üsteliyorsun,kıymetimiz yok mu,biz mi o mu" noktasına getirmişler işi :KK43: Sonradan anladık ki bu aile aslında kızlarının uzak bir memlekete gelin gitmesi kaygısıyla böyle saçmalıyormuş.asıl kaygılarını bastırıp içi boş itirazlar sunabiliyorlar.bu nedenle zor da olsa konuşup anlamak en faydalısı.

Yada babanizin sevip saydigi asla kiramicagi biri varmi? Hala ,amca ,eniste, babane veya dede gibi falan..
Az önce de dediğim gibi
Abim sağolsun halamlara "ben istemiyorum, hiç bize göre degil" dediği icin Onlarda da bir on yargı oluştu ve bunu diyen abim de kısa süreli de olsa erkek arkadaşımı görmüş biri, kesinlikle bu söylediklerini hakedecek tek bir şey de yaşanmadı o anda

Eminim çok üzülüyorsunuzdur çünkü ortada geçerli bir sebep yok.hırsız değil arsız değil,işi gücü eğitimi var,siz de yeni tanışmış değilsiniz.Hani deseler ki şu özelliğinden dolayı istemiyoruz,hiç değilse bilirsiniz.Tanıyıp kulp takmadıklarına böyle boştan salladıklarına şükretmeliyiz belki de.Şu an kendileri de farkında içi boş bir red olduğunun,evet size katı görünürler ama içten içe biliyorlardır ki o kadar reddedilecek bir şey yok.
Bir arkadaşımın ailesi görüştüğü şahsa korkunç cephe almıştı,arayıp hal hatır sorsa yılışık yalaka oluyordu aramasa terbiyesiz kaba oluyordu:halay:ciddi düşünüyoruz dese vay aceleye getiriyor kızımızı bizden kaçıracak oluyordu,yaşımız genç vaktimiz var dese niyeti ciddi değil oynuyor oluyordu...:halay: e takdir edersiniz ki bir zaman sonra "hayır dedik daha niye üsteliyorsun,kıymetimiz yok mu,biz mi o mu" noktasına getirmişler işi :KK43: Sonradan anladık ki bu aile aslında kızlarının uzak bir memlekete gelin gitmesi kaygısıyla böyle saçmalıyormuş.asıl kaygılarını bastırıp içi boş itirazlar sunabiliyorlar.bu nedenle zor da olsa konuşup anlamak en faydalısı.
Aynenn öyle dediginiz gibi
Diyorum ki bende hani bir tanışın, bak şu huyu var bu huyu kötü diyin sizi dinleyeceğim diyorum. Yok biz tanışmayız diyorlar sürekli. nefretimiz daha da artar diyolar.
Ya daha tanışmadan ne nefretiii :KK42:

Az önce de dediğim gibi
Abim sağolsun halamlara "ben istemiyorum, hiç bize göre degil" dediği icin Onlarda da bir on yargı oluştu ve bunu diyen abim de kısa süreli de olsa erkek arkadaşımı görmüş biri, kesinlikle bu söylediklerini hakedecek tek bir şey de yaşanmadı o anda
Ya acaba sizmi cok pembe gozlugu taktiniz? Abinizin neden gozu tutmasin ya kardesinin mutlulugunu istemesenki?

Biraz zaman tanıyın siz de... bir ay sonra yine gündeme getirirsiniz. Beklemek en mantıklısı iş inada binmesin babanız açısından. Bir iki defa daha denersiniz. Baktınız olmuyor anneniz ile haber göndermek yerine babanızın karşısına çıkıp tanışmaya gelecekler şu gün der, son sözü söylersiniz. Herhalde kapıdan kovmaz babanız da...
Kapidan kovmaz da. Bir kere laf yeri açılmış eğer emrivaki yaparsanız eve gelmem onlar geldiğinde demiş. Öyle de ben mahcup olucam erkek tarafına:( bir şekilde ikna etmem gerekiyor ama nasıl :(

Kendi işinde mesleği de gayet yeterli benim icin
26 yaşında kendisi
Bahane arıyorlar sürekli
Senin için yeterli olabilir de onlar için yeterli mi ne gibi kusur buluyorlar söylerseniz belki daha iyi yardımcı olabilirz

Ya acaba sizmi cok pembe gozlugu taktiniz? Abinizin neden gozu tutmasin ya kardesinin mutlulugunu istemesenki?
Uzun süredir birlikteyiz ve inanın toz pembe pencereden bakma sürecini çoktan geçtik. Çok mükemmelliyetçi olmaları problem. Onların istediği gibi bir insanla mutlu olamam ben :( ben mükemmel bir insan istemiyorum hayatimda

Uzun süredir birlikteyiz ve inanın toz pembe pencereden bakma sürecini çoktan geçtik. Çok mükemmelliyetçi olmaları problem. Onların istediği gibi bir insanla mutlu olamam ben :KK43: ben mükemmel bir insan istemiyorum hayatimda
RABBIM yardimciniz ve yarimciniz olsun ve umarim hersey istediginiz gibii sonuclanir .. olan anneciginize oluyor arada o kadin kaliyor.. insallah guzel haberlerle gelirsiniz. .

Kapidan kovmaz da. Bir kere laf yeri açılmış eğer emrivaki yaparsanız eve gelmem onlar geldiğinde demiş. Öyle de ben mahcup olucam erkek tarafına:KK43: bir şekilde ikna etmem gerekiyor ama nasıl :KK43:
Bence zaman verin ailenize. Hiç ısrar etmeyin şuanda. Daha gençsiniz. Kararlı olduğunuzu görüşe yumuşarlar. Israr ederseniz inatlaşma gibi olur.

Senin için yeterli olabilir de onlar için yeterli mi ne gibi kusur buluyorlar söylerseniz belki daha iyi yardımcı olabilirz
Ya bana inanın buldukları kusurlar çok gülünç. Daha tanışmadan, anlatılan kadarında bir problem yok ve o yüzden fiziksel acıdan bahaneler buluyolar. Halam 2. Evliliğini yapan bir adamla evlendi ve çok problem yaptılar hala da yapıyolar. Fakat bizde öyle bi durum yok. Yaşı, mesleği, aile yapılarımız, kültürler, aramızda ki sevgi yani bir evlilikte olması gereken manevi değerler var aramızda. Ailem biraz maddi acıya bakıyor, ben daha manevi. Fakat maddi acıdan da öyle kötü bir konumda değiller kesinlikle, ailemin sadece daha iyisini istemelerinden kaynaklı

Back
X