- 15 Nisan 2022
- 17
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi Dertsizbedevi
Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim daha doğrusu hep okurdum ama yazmaya cesaret edemezdim. Artık derdime bi çare bulmak bi akıl almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ben 2senedir evliyim ve gurbetteyim istanbuldan ailemden uzaktayım. Bu zamana kadar eşimle bi sorunumuz yoktu cok şükür bi süre bebegimiz olmadı ki aslında uzun bi zaman da degildi sonrasında tam bebegimize hamileyiö her sey güzel gidicek derken ramazanın basından beri cok mutsuzum. Eşim cok nadir ayda yılda bi dısarı cıkardı ama ramazanın basından beri iftarı eder etmez kahveye gitmeye başladı. İşleri yogun degil diye başta bişey demedim bunaltmak istemedim ama oldugumuz evde korktugumu tek basıma sıkıldıgımı defalaeca söyledim güzel dille anlattım ama yok nafile. Bi gün gitmese diğer gün mutlaka gidiyor tamam cok durmuyor 1 2saat duruyor ama tamam desem her gün gidip takılcagını biliyorum. Sebebineyse işler yogun degil herkes iftardan sonra toplanıyor bende bulunmak istiyorum diyor. Bugunde calısmadı işi yoktu ve sabah daha ben uyanmadan evden cıktı 9da. 3bucuga kadar gelmedi neyse dedim cıksın evde bunalmasın tripte atmadım. Aksama yaklastı direkt kahveye gitsem etsem muhabbetlerine girdi. Bende dedim git tabi dedim aksam git sabah git sürekli git seni yok yazmasınlar aman dedim trip attım ama sinirlerim artık bozuldu bu zamana kadar böyle seyler yapmayan eşimin degişmesi moralman beni bozdu ve agladım bi köşede. Görünce de hemen sinirlendi bagırdı yeter artık usandım dedi bende benden mi usandın dedim cevap vermedi ve sonrasında kahveye gitti. Bide hala sanıyoki ben kahveye hayır diyorum sanıyo o zaman dısarı cıkayım diyo. Ben laf anlatamıyorum hamileyim diyorum korkuyorum diyorum eskiden olsa üstüme düşerdi sanki hayattan her istediğimizi almısız da birbirimizden bıkmışız gibi. Yoruldum artık her gün üzülmekten tamam gittiği gece yarılarına kadar degil ama ayda yılda bi giden adamın şimdi her gün tamam desem gitmesi artık beni cok yıpratıyo. Korkuyorum ya bebegimiz olunca daha cok giderse beni yalnız basıma bırakırsa diye. Ne yaptıysam olmuyo bagırıyorum kavga ediyorum uzaklasıyo güzellikle konusuyorum kırılsıgımı gösteriyorum 1gün duruyo 2.gün gitmek için gözümün içine bakıyo. Nolur yardımcı olun bana