• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcağımı şaşırdım

Dertsizbedevi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
17
5
1
26
Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim daha doğrusu hep okurdum ama yazmaya cesaret edemezdim. Artık derdime bi çare bulmak bi akıl almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ben 2senedir evliyim ve gurbetteyim istanbuldan ailemden uzaktayım. Bu zamana kadar eşimle bi sorunumuz yoktu cok şükür bi süre bebegimiz olmadı ki aslında uzun bi zaman da degildi sonrasında tam bebegimize hamileyiö her sey güzel gidicek derken ramazanın basından beri cok mutsuzum. Eşim cok nadir ayda yılda bi dısarı cıkardı ama ramazanın basından beri iftarı eder etmez kahveye gitmeye başladı. İşleri yogun degil diye başta bişey demedim bunaltmak istemedim ama oldugumuz evde korktugumu tek basıma sıkıldıgımı defalaeca söyledim güzel dille anlattım ama yok nafile. Bi gün gitmese diğer gün mutlaka gidiyor tamam cok durmuyor 1 2saat duruyor ama tamam desem her gün gidip takılcagını biliyorum. Sebebineyse işler yogun degil herkes iftardan sonra toplanıyor bende bulunmak istiyorum diyor. Bugunde calısmadı işi yoktu ve sabah daha ben uyanmadan evden cıktı 9da. 3bucuga kadar gelmedi neyse dedim cıksın evde bunalmasın tripte atmadım. Aksama yaklastı direkt kahveye gitsem etsem muhabbetlerine girdi. Bende dedim git tabi dedim aksam git sabah git sürekli git seni yok yazmasınlar aman dedim trip attım ama sinirlerim artık bozuldu bu zamana kadar böyle seyler yapmayan eşimin degişmesi moralman beni bozdu ve agladım bi köşede. Görünce de hemen sinirlendi bagırdı yeter artık usandım dedi bende benden mi usandın dedim cevap vermedi ve sonrasında kahveye gitti. Bide hala sanıyoki ben kahveye hayır diyorum sanıyo o zaman dısarı cıkayım diyo. Ben laf anlatamıyorum hamileyim diyorum korkuyorum diyorum eskiden olsa üstüme düşerdi sanki hayattan her istediğimizi almısız da birbirimizden bıkmışız gibi. Yoruldum artık her gün üzülmekten tamam gittiği gece yarılarına kadar degil ama ayda yılda bi giden adamın şimdi her gün tamam desem gitmesi artık beni cok yıpratıyo. Korkuyorum ya bebegimiz olunca daha cok giderse beni yalnız basıma bırakırsa diye. Ne yaptıysam olmuyo bagırıyorum kavga ediyorum uzaklasıyo güzellikle konusuyorum kırılsıgımı gösteriyorum 1gün duruyo 2.gün gitmek için gözümün içine bakıyo. Nolur yardımcı olun bana

Aksam birlikte bisey yapsaniz yürüyüs , Film izleme. Hatta eve kart okey tavla alin birlikte oynayin

Siz dahil herkesin bazen nefes almaya arkadaşlarıyla olmaya hakkı vardır
Evlilik bir esaret olmamalı
Sizde birşeyler yapın hamilelik doğal bir süreçtir hastalık falan değildir

Kocaman kadinsiniz evde yanliz kalabilmeniz gerekir korkuyorum bahane olmamali. İki aksamda bir cikmasi cok fazla konusun birlikte vakit gecirmek istedignizi soyleyin yada bende her aksam cikicam ozaman diyin bu sekilde tabiki yurumez

Küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz? Yakınınızda AVM vs bir yer varsa siz de peşinden AVM'ye falan gidin. Evde oturup somurtunca bunlar ayrı bir havalanıyor. Sinemaya, parka yürüyüşe falan çıkın. Söylenmekle, küsmekle bir şey değişmiyor.

Hergun gitmesini bende istemezdim acikcasi. Kahvede ne varsa bi sure sonra bagimlilik yapiyor. Zorla, Beraber disari cikmayi teklif etseniz? Kahveye gitmektense kafede bir cay icmeye gidelim deseniz kabul etmez mi?

Küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz? Yakınınızda AVM vs bir yer varsa siz de peşinden AVM'ye falan gidin. Evde oturup somurtunca bunlar ayrı bir havalanıyor. Sinemaya, parka yürüyüşe falan çıkın. Söylenmekle, küsmekle bir şey değişmiyor.
Evet küçük bi yer olmasa inanın aklımdan gecen bunlar cıkıp yapıcam ama malesef küçük bi yer

Hergun gitmesini bende istemezdim acikcasi. Kahvede ne varsa bi sure sonra bagimlilik yapiyor. Zorla, Beraber disari cikmayi teklif etseniz? Kahveye gitmektense kafede bir cay icmeye gidelim deseniz kabul etmez mi?
Evet o günlük kabul ediyor ama dediğim gibi bakıyorum diğer gün kahve planları yapıyor nabzımı ölçer givi gitsemmi gitmesemmi diye beni yokluyor

Her akşam dışarı çıkmak bana normal gelmedi, hayat arkadaşına hiç vakit ayırmayacaksan evliliğin anlamı ne?

O geziyosa siz de gezin her akşam.
Zaten küçük bi yerde yasamasak eminim sorunu dediğiniz yöntemle çözmüştüm etrafta sadece onun kuzenlerini tanıyorum diye ona güveniyo benimde bi arkadas cevrem olsa eminim şimdiye ev kusu olurdu

1 2kere gitmiştir sayılıdır böyle yaptıgı olmazdı ki işten gücten kafasını kaldıramıyodu şimdi bana söylediği iş güc yogunlugu olmadıgundan gitmek istemesiymişmiş

Malesef tanımıyorum isim olarak biliyorum
İlk önce bence eger ki onlarda evliyse grup olarak bir bulusun. Arkadasiniz azsa ya da yoksa arkadas edinirsiniz hem de boylelikle nasil kisiler oldugunu ogrenirsiniz iciniz rahat eder. Sonrasinda hem eşli olarak belki planlar yapilir siz de dahil olursunuz. Her zaman esli olmasa bile gozunuz arkada kalmaz. Baska bir zamanda hem sizin rahatladiginizi gorurse inadina değil diger bir uyarınız da gerçekten kirildiginizi yada esinizle birlikte olmak istediginizi daha iyi anlar azaltır

Kocaman kadinsiniz evde yanliz kalabilmeniz gerekir korkuyorum bahane olmamali. İki aksamda bir cikmasi cok fazla konusun birlikte vakit gecirmek istedignizi soyleyin yada bende her aksam cikicam ozaman diyin bu sekilde tabiki yurumez
Emin olun söyledim 1 2gün durdu şimdi yine başladı cıkmalara etmelere. Yasadıgımjz yer malesef küçük bi yer ve müstakil istee istemez korkuyorum

Siz dahil herkesin bazen nefes almaya arkadaşlarıyla olmaya hakkı vardır
Evlilik bir esaret olmamalı
Sizde birşeyler yapın hamilelik doğal bir süreçtir hastalık falan değildir
Elbette zaten kac aydır işleri yavaslamıstı ve her gündüz bikaç saat takılmasına laf etmiyodum çünkü aksam birlikte oluyoduk bana vakit ayırıyodu bu konuda hic darlamıyodum onu ama sanki ben hayır gitme dedikçe daha cok .okunu cıkarır oldu

Back