• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napcam ben ..... yardım

nesini anlayacak arkadasım? bu nedir ya nasıl bir mantıktır. sütüm azalırsa niye umrumda olsun ne demek ya? anlayamıyorum sizi. ben hemşireyim ve belki bilmiyorsunuz diye söylüyorum anne sütü 3 aylık bebege yeter, ek gıda verilmesi doğru değildir. sen kalkmış keyfinden hem çocuga ek gıda vereceksin hem yanında sigara içeceksin hemde islamiyetten bahsediyorsun? bilmiyo musun sigara mekruhtur hatta harama yakındır. neden derdine çare olacak iyi şeylere değilde sigaraya yöneliyorsun? eşine kızıyorsun çocukların ne kabahati var? benim annem ilkokul 5. sınıf mezunu ama o cahil haliyle ki ilk çocuğunu 16 yaşında almış kucagına o asla böyle birşey yapmazdı eminim. babamda tam o zaman askere gitmiş. bizde de var böyle örnekler ama hiçbi zamanda bizi bırakmayı filan düşünmemiş. köye gidip tarlalarda çalışmış. siz bu dönemde nereye gitseniz iş bulursunuz ki yazarım diyorsunuz. ve güvendiğiniz bi bakıcı tutun hatta anneniz bile bakabilir boşayın şu herifi ya. ama asıl problem sizin düşünceleriniz. bütün bunların sebebi ve hala aynı hataları yapmaya devam ediyorsunuz. çok sinirlendim yahu
ufgg ya iyi okursan anlarsın kardeşim sütüm zaten azalmştı anladın. dertten .. ağlamaktan.. bilerek zulmedermi bir anne Allah aşkına..

O zamn 9 yaşndaydı bakın üvey babayla büytmek istemedmki.. babalarından mecbur boşandm artı babaları vermedkce alma hakkım yok.bunu anlamanız zor olabilir. keyfimden vermedm. babalarıyla şu an çok iyiler . ayrıca evlenmesem bile 1. eşim görştrmezdi.
oğlm 6 yaşında babasına demişki sen annmle görüştürmüyorsun ama büyüyünce gidip annemi bulacağım demiş.((( yaa Allah için islamı düşündüğüm konuştuğum yok sizler açıyorsunuz. bakın ben çocuklarımı çok özledim. 1. eşimle yeniden evlenmek için 2. evlilik yapmam gerekiyordu. inanaın çocklarm için aşkımı herşeyi terk ederim ama burdada ni kızım oldu.iyice saplandım kaldım. tek istediğim bari düzenli çockları görüyüm ama destek olan yok eşim bile... şimdi dertlerimi azaltmak için npabilirim diyorum? çnki kalp rahatsızlığım çoğaldı..

Babalır vermedikçe alma hakkınızın olmaması için sizin suçlu olmanız gerekiyor.
Evlenmeyiverseydiniz, Siz hem kendi hayatınızı hem de en yakınınızdakilerin hayatını karman çorman etmişsiniz.
Hata üstüne hata yapmışsınız.
Kim için neden vazgeçtiğiniz belli değil.
Evlenmek için çocuklarınızdan mı vazgeçtiniz.
Yoksa çocuklarınız için aşkınızı herşeyi mi terkedesiniz.
Birbirini tutmayan söylemler.

[sıze=3]
o zamn 9 yaşndaydı bakın üvey babayla büytmek istemedmki.. Babalarından mecbur boşandm artı babaları vermedkce alma hakkım yok.bunu anlamanız zor olabilir. Keyfimden vermedm. Babalarıyla şu an çok iyiler . Ayrıca evlenmesem bile 1. Eşim görştrmezdi.
Oğlm 6 yaşında babasına demişki sen annmle görüştürmüyorsun ama büyüyünce gidip annemi bulacağım demiş.((( yaa allah için islamı düşündüğüm konuştuğum yok sizler açıyorsunuz. Bakın ben çocuklarımı çok özledim. 1. Eşimle yeniden evlenmek için 2. Evlilik yapmam gerekiyordu. Inanaın çocklarm için aşkımı herşeyi terk ederim ama burdada ni kızım oldu.iyice saplandım kaldım. Tek istediğim bari düzenli çockları görüyüm ama destek olan yok eşim bile... şimdi dertlerimi azaltmak için npabilirim diyorum? çnki kalp rahatsızlığım çoğaldı..

1.eşinle evlenmek için neden bu evliliği yapman gerekti pardon ?
[/sıze]

[sıze=3]

[/sıze]

Muhtemelen boşandılar ya da dini nikahları sona erdi.
Yeniden evlenmek için başka biriyle evlenilmesi gerekiyor ya.
Ben öyle düşündüm.
Ama ne yazık ki ikinci evililikten de çocuk olmuş.
Yani amacını aşmış bu evlilik.

Sakin ol öncelikle..Keşke bu bebeği yapmasaydın diyeceğim ama olan olmuş..Olanda ölene çare yoktur bilirim..

Eşine bu durumu elinden geldigince anlatmak zorundasın..Anladıgım kadarıyla evden ayrılsan gidecek bir kapın yok zaten.
O halde eşine karşı politik davranacaksın..Onu bir şekilde kurdugunuz bu birlikteliğe adapte edip kendi safına çekeceksin..

Bazen bir insanın kendine yaptıgını cümle alem bir araya gelse ona yapamaz seninki de o hesap..Yagmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun..

Şahsen ilk evliliginden yüzün gülmediyse en azından ölçüp biçip tartsaydın bu adamı..Vaadler karın doyurmuyor sen tecrübesiz bir kadın degildin..

Madem olan olmuş kocanı da bırakamayacaksan üstteki önerim aynen geçerlidir..

sağol kardeşim.. tecrübe edemedim ne vakit vardı ve beynim karışıkdı ve çaresizdim.kendi safıma nasıl çekeceğim??????????? bana dediki derdimi anlatıncaa, sende ailem gibi paracısın vs... şimdi konuşarak iiiyi olduk biraz... ama para mevzu aynı..

O zamn 9 yaşndaydı bakın üvey babayla büytmek istemedmki.. babalarından mecbur boşandm artı babaları vermedkce alma hakkım yok.bunu anlamanız zor olabilir. keyfimden vermedm. babalarıyla şu an çok iyiler . ayrıca evlenmesem bile 1. eşim görştrmezdi.
oğlm 6 yaşında babasına demişki sen annmle görüştürmüyorsun ama büyüyünce gidip annemi bulacağım demiş.((( yaa Allah için islamı düşündüğüm konuştuğum yok sizler açıyorsunuz. bakın ben çocuklarımı çok özledim. 1. eşimle yeniden evlenmek için 2. evlilik yapmam gerekiyordu. inanaın çocklarm için aşkımı herşeyi terk ederim ama burdada ni kızım oldu.iyice saplandım kaldım. tek istediğim bari düzenli çockları görüyüm ama destek olan yok eşim bile... şimdi dertlerimi azaltmak için npabilirim diyorum? çnki kalp rahatsızlığım çoğaldı..

[sıze=3]

[/sıze]
benım bıldıgım taraflardan bırı evlenene kadar her daım eslerın barısma ümidi vardır arkabalar tarafından ama evlenip ele karışında bu ihtimal tamamen silinir bizde
bu nasıl iştir anlamadım ilk kez duydum bunu

bu kısmı anlayamadım ben :26:neden?

ya niye sadece ben düşünüym A llah için tam okuyun yada yorum yazmayn islamı karışırmayn orda demek istediğim hgöründüğü gibi değilmiş beni kandırdı dedm yani derdim bir değil onu anlattm.. hükümse sorduğun kusra bakmada babası rızkımızı temin etmezse nasıl sütüm olsun vs... 3.5 maaş alıo 4000 aileye gidio hadi söyle babası düşünsün derken haksız mıyım

kardeşim insanları susturamassın seni senden iyi de kimse anlayamaz düşün taşın eşinle de konuş bi karar veer haklı yanlarında haksız yanlarında var ama burdaki bazı kiiler yargılamaktan dalga geçmekten başka bişe yapamıyolar ve eminimki iyce bozucaklar moralini bebğin için takma bu kadar mantıklı kararlar ver hata yapmamaya çalış

Ben öyle düşündüm.

aynene öyle ama dönme düşüncem yoktu o yzden bebek yaptm. bu eşimde bu sıkıntıları yaşatınca bin pişman oldum ama ne çare...

bu neyin mantığı ben anlamadım,eşinizi alın karşınıza konuşun adamsa dinler,kimse kimseye çocğunu görme hakkını elinden alamaz,bencebi psikaytriye psikologa felan gidin durumunuz iyi değil

eşinin namaz kılmadığından şikayet edicek kadar dindarsın(!) ama boşandığın eşle evlenmek için sahte bir evlilik yapmanın haram olduğunu bilmiyorsun:ssz:

Ben öyle düşündüm.

benımde aklıma geldi o. ama, o olay biraz daha farklı değil miydi?

:26:

nasıl iyi oluyum diğer çocukların hasretinden.. eşim sigarayı söz vedi bırakmadı bnde içiym de rahatsz olmam belki dedm sütüm azalrsa niye umrmda olsun bizi beş kuruşsuz bırakacak olan eşim düşünsün kirayı bile ödemedi . alsın mama. ya sütm ağlamaktan zatn azaldı. anlasana ltfn

sen gerçekten şakasın okuyorum ama yazmadan duramayacağım. benim sütüm kaynanam yüzünden kesildi bebeğimi mamayla büyüttüm 2 ay emzirebildim. şu an 13 aylık ama hala dişleri çıkmadı ve çok zayıf bir kız. hala bunun vicdan azabını çekiyorum ben biliyormusun. ve bu cevabın yüzünden seni gerçekten kınıyorum.

çocuklarının ardından her akıttığı gözyaşı huzursuzluğunun kamçısı olur...

önceliğin ve tek derdin çocukların,çocukların,çocuklarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmalı...

Neyse ebrar sen yine de dedigimiz gibi edeceksin mecbursun..Konuşacaksın..Safına çekeceksin başka çaren yok..Evlatlarını görmek senin hakkın göstermek istemiyorsa hukuki yollardan meseleyi halledebilirsin..

Ya da eski kv ve kp araya koyabilirsin..Bir şekilde hayata tutunman şart..Ama yılmadan..Hatalar üzerine hata yapmayı bırak artık..Silkelen kendine gel.

Biri Türkçe meal geçebilir mi
Yazardım diyo sanki, konu sahibi yazarsa biz neyiz kim bilir

Anlamadım tek sorunu eşinin ailesine yardım etmesi mi bu kadar şey arasında..

Back
X