Napcam ben şimdi

Birkaç yıl sonra çocuğa fake hesaptan yazdım. İsim vermeden seni seviyorum artık icimde tutamayacagim gibi.. o da çok ilgi gösterdi. Ama bir şey olmayacağını evli olduğumu belirttim. O da evlendi. Yine tatile geldim yine benim olduğumu bilmeden bakiyor ne zaman baksam göz göze geliyoruz. Yine böyle takılırken başımı kaldirdigimda bana baktigini farkettim bu sefer başımı çevirmedim gözünün içine içine baktım o sıra şarkı çalıyor ben de eşlik ediyordum "..kendi kendimle hep sıfırdayım, senin dağların benim yollarım o sen olsaydın.... " Böyle o da gözünü kırpmadan öylece baktı. Sonra hatta yüksek bir yerdeydim oraya bakmak için başını kaldırdı.
Uuuu tövbeler olsun!!

Şu lafınız yalan.
Kafanıza silah dayamadılar adama mesaj yazın diye. Yüzüne bakıp şarkı söyleyin diye.
Yapmayabilirdiniz; siz yapmayı seçtiniz.
Buna verilecek fikir yok ki?
Gerçekten sonradan ne yaptım ben dedigim bir şey oldu. Burada linclenmek için yazmadım. Karşımda o şekilde baktığını gördüğümde donakaldim işte. Hiç aşık olmadınız mi. Sorsan hepiniz aşkı memnu seyredersiniz. İnsanlar hata edebilir kalbine yenik düşebilir. Akıl isteyen birine karşı ne kadar acimasizsiniz. Hata ettim diyorum kabul ediyorum olan oldu şimdi napiyim diyorum yaptığımı yargilayin demiyorum ki. Tanımadan bilmeden yargı yapıyorsunuz. Belki ben de kötü biri değilim insan aşık olduğu zaman aklını mi kullanabiliyo

Farkındaysanız ben bir şeyler olsun diye yazmıyorum. İsim vermiyorum flortlesmiyorum. Sadece acı çekiyorum. Ve yaptığımla övünmuyorum sadece yardım istiyorum. Kınadığın şeyi yaşamadan olmezmissin ben de bunu söyleyeyim
Neyin acısını çekiyorsunuz pardon? Boşanın yaşayın aşkınızı o zaman. Kocanızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

Gerçekten sonradan ne yaptım ben dedigim bir şey oldu. Burada linclenmek için yazmadım. Karşımda o şekilde baktığını gördüğümde donakaldim işte. Hiç aşık olmadınız mi. Sorsan hepiniz aşkı memnu seyredersiniz. İnsanlar hata edebilir kalbine yenik düşebilir. Akıl isteyen birine karşı ne kadar acimasizsiniz. Hata ettim diyorum kabul ediyorum olan oldu şimdi napiyim diyorum yaptığımı yargilayin demiyorum ki. Tanımadan bilmeden yargı yapıyorsunuz. Belki ben de kötü biri değilim insan aşık olduğu zaman aklını mi kullanabiliyo

Ask-i memnu seyrettik, seyrediyoruz da. Ama oradaki kosullar bambaska ve yine de HAKLI DEGIL.

Siz elinizde olan bir sureci bile isteye yonetmiyorsunuz. Tatil yoresine gitmeyebilirsiniz?????? Ama gidiyorsunuz????

Bihter garibim oyle miydi? Adamla ayni cati altinda, cat odasina giriveriyor vs ona ragmen kacmak icin cabaladi. Siz adama adama kosup bir de neden linc ediliyorum diyorsunuz???

Biz linc ediyoruz, kocaniz ogrense ne olacak?? Siz hic bunu dusundunuz mu?

Ask-i memnu seyrettik, seyrediyoruz da. Ama oradaki kosullar bambaska ve yine de HAKLI DEGIL.

Siz elinizde olan bir sureci bile isteye yonetmiyorsunuz. Tatil yoresine gitmeyebilirsiniz?????? Ama gidiyorsunuz????

Bihter garibim oyle miydi? Adamla ayni cati altinda, cat odasina giriveriyor vs ona ragmen kacmak icin cabaladi. Siz adama adama kosup bir de neden linc ediliyorum diyorsunuz???

Şaka gibi. Bihter tasinamazdi çünkü. Biz kötüyüz aynen. Neyse ben alacağımı aldım. Teşekkürler.

Valla ben askı memnu da izlemiyorum o kadar karşıyım yani sen düşün ne alakaysa işte 😂 yardım edilecek birşey yok baksana verdiğiniz detaylara şarkı da şarkıymış yanii hadi gözünüz gitti ona baka baka şarkılar söylemek oda mi bi anlık bir yanlış. Siz bu yanlışa yürümemişsnz ki koşmuşsunuz bariz

Son düzenleme:
Şaka gibi. Bihter tasinamazdi çünkü. Biz kötüyüz aynen. Neyse ben alacağımı aldım. Teşekkürler.

Bihter'de haksizdi.
Soylemistim ilk mesajimda da kosullari farklı olmasina ragmen haksizdi.

Siz ayni gokyuzunu dahi paylasmadiginiz adamdan kacamadiginizi iddia ediyorsunuz.

Ayrica evet kotusunuz.

En çok aşık olanlarda yasak ilişki yaşayan, onun ucundan geçenler zaten.
Hepsi böyle ölüyor aşktan ve bize bunu dersini veriyor. Hepiniz aynı fabrika ürünü gibisiniz ya, hiç sasmiyor.

Orda en azından Beşir vardı, burda o da yok

Sen Bihter Ziyagil misin ayol ?

Farkındaysanız ben bir şeyler olsun diye yazmıyorum. İsim vermiyorum flortlesmiyorum. Sadece acı çekiyorum. Ve yaptığımla övünmuyorum sadece yardım istiyorum. Kınadığın şeyi yaşamadan olmezmissin ben de bunu söyleyeyim
Ayyy öff yani öff.
Aklınız var fikriniz var, o cesareti bekarken gösterseydiniz de o zaman yazsaydınız adama.
Evli barklı halinizle yine evli olan adama fake ten yazmak nedir yaa? Bu kaçıncı seviye leşlik?
Abuk subuk işler yapın sonra da kınadığını yaşamadan ölçsösösçsmdjh
:ukala::ukala::ukala:
Bitin tükenin artık.....

X